Auburn University College of Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vårt College of Education är NCATE-ackrediterat och listas som en topp 25 procent US News School of Education som erbjuder examen inom lärarcertifikatområden. Vi erbjuder också grader för att förbereda yrkesverksamma inom skoladministration, rådgivning och hälsoyrken.

Vår vision är en omvandling och innefattar att engagera sig i det kontinuerliga lärandet som är nödvändigt i en snabbt framåtriktad värld, identifiera och ta itu med kritiska frågor relaterade till utbildning för alla människor och använda teknik för att bredda och stödja inlärningsmöjligheter.

College of Education är att bygga en bättre framtid för alla. Detta inkluderar individer, vår stat, vår nation och vår värld. Vi fullgör vårt uppdrag genom att förbereda kompetenta, engagerade och reflekterande yrkesverksamma när vi ägnar oss åt enastående undervisning, innovativ och effektiv forskning och meningsfull uppsökande verksamhet.

Byggt på visionen att utbildning fungerar som en grundsten för att förbättra samhället och bygga bättre framtid för alla, förbinder vi oss till våra kärnvärden:

• Excellens

• Etik och värdighet

• Mångfald

• Studentfokus

• Samarbete och offentligt engagemang

Platser

kastanjebrunt

Address
Thach Concourse,351
36849 kastanjebrunt, Alabama, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium