Auburn University College of Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Auburn Engineering har en lång och rik tradition av spetskompetens inom ingenjörsutbildning. Vi är det högst rankade ingenjörsprogrammet i staten och rankas konsekvent bland de bästa institutionerna i landet. Vårt college producerar mer än en tredjedel av Alabamas ingenjörsutbildade och våra framstående alumner inkluderar fyra astronauter och Tim Cook, VD för Apple, Inc.

Våra studenter gör skillnad i College of Engineering. Vi representerar det största högskolan på Auburn Universitys campus med cirka 5000 studenter och 900 doktorander.

Vi odlar en miljö som lägger tonvikten på grundläggande, praktisk teknik och en stark arbetsetik som skiljer Auburn Engineering-akademiker som ledare på arbetsplatsen och i samhället.

Efter vår vision att tillhandahålla en dynamisk fakultet som exemplifierar utmärkta utbildningar är det dessa individer som skapar högkvalitativ utbildning för våra studenter. Vår fakultet höjer ständigt ribban för att våra studenter ska bli bättre i klassrummet och branschen. På grund av vår fakultet är studenterna kunniga och beredda att gå in i arbetskraften för att möta morgondagens tekniska utmaningar.

Platser

kastanjebrunt

Address
West Magnolia Avenue,345
36849 kastanjebrunt, Alabama, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium