Auburn University College of Veterinary Medicine

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Under sin 126-åriga historia har Auburn University College of Veterinary Medicine producerat mer än 6 650 veterinärer och mer än 500 specialister och forskare. Auburn är den sjunde äldsta veterinärhögskolan i Nordamerika och var den första i sydöstra USA. Alumni bor i alla 50 stater och många nationer.

Högskolan firade nyligen sitt 125: e år av veterinärmedicinsk kompetens och hedrade prestationerna hos våra alumner, lärare, studenter och anställda och tittade på de möjligheter som står inför oss.

Auburn var en del av det första regionala utbildningsprogrammet i USA och erbjuder veterinärutbildningsprogram till angränsande stater, och det är därför som Auburn-veterinärer är vanliga i hela Sydost. 1949 hjälpte Dr. Redding S. Sugg, den tredje dekanen för högskolan, att bilda Southern Regional Education Board (SREB), och Auburn är stolt över sitt pågående 65-åriga partnerskap inom veterinärutbildning med Commonwealth of Kentucky genom SREB avtal.

Uppdraget för Auburn University College of Veterinary Medicine är att förbereda individer för karriärer inom excellens inom veterinärmedicin, inklusive privat och offentlig praxis, industriell medicin, akademiker och forskning. Kollegiet tillhandahåller program för instruktion, forskning, uppsökande och service som är till det bästa för medborgarna i staten Alabama, regionen, nationen och världen.

Högskolans strategiska plan har tre huvudmål: (1) förbättra studenternas framgång; (2) främja upptäckt; och (3) utöva de högsta standarderna för veterinärmedicin.

Auburn University College of Veterinary Medicine har en rik historia av framgång och är dedikerad till att förbereda individer för en karriär inom veterinärmedicin.

Platser

kastanjebrunt

Address
Wire Road,1010
36849 kastanjebrunt, Alabama, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium