Babson College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Babson College , nr 1-skolan för entreprenörskap i 27 år, enligt US News & World Report , utbildar entreprenörsledare som skapar stort ekonomiskt och socialt värde överallt. Vi erbjuder ett brett utbud av forskarutbildningsprogram, både heltids- och deltidsalternativ, med förståelse för att varje student har unika personliga och professionella åtaganden. Oavsett program kommer du att upptäcka en utbildning som bygger på handling och en gemenskap fylld med dynamiska företagarledare. Hos Babson är vi obevekligt fokuserade på följande:

Förvandla studenter till entreprenörsledare: Vi tror att företagare inte är födda - de är skapade och en Babson-utbildning skapar en make-it-happen tankesätt och kompetens som uppmuntrar elever att se problem som möjligheter, navigera tvetydighet och vidta åtgärder. Entreprenörsledare är viktigare nu än någonsin.

Lärande genom att göra : Vi gör mer än att lära dig att tänka. Vi lär dig hur du gör. Uppslukande upplevelser som våra studiekonsultprojekt, klassrumssimuleringar och studentledda forum förbättrar klassrumsakademiker med verklighet i praktiken, och förser studenterna med de färdigheter som krävs för att agera och påverka nu.

Optimera ditt potential: Oavsett om det är att starta ett företag, byta industri eller ta över ditt familjeföretag, en Babson-examen hjälper studenter att flytta dit de är till där de vill vara. Vår lilla storlek betyder att studenter, fakulteter och karriärrådgivare tillsammans skapar en upplevelse som hjälper varje student att uppnå sina personliga mål.

Bygg din globala erfarenhet och ditt nätverk: När olika perspektiv sammanfaller, dyker upp nya idéer. På Bason är mångfalden i vårt samhälle en styrka som vidgar elevernas perspektiv och förbereder dem för att arbeta i alla ekonomier och kulturer. Babson-upplevelsen är fylld med tvärkulturellt lagarbete, globala fallstudiediskussioner och internationellt fokuserade evenemang. När karriärer utvecklas runt om i världen efter examen är Babson-nätverket aldrig långt borta, med 43 000 alumner som spänner över 125 länder.

På Babson College utexamineras du med mer än en examen - du får inspiration, verktyg och gör-det-händer-tankesätt som krävs för fortsatt professionell framgång. Det beror på att stora företagarledare övervinner motgångar, trivs i osäkerhet och alltid letar efter lösningar där andra bara ser hinder. Att vara entreprenörsledare kommer att göra dig till en tillgång i alla organisationer, kunna navigera tvetydighet och driva framåt, medan andra fortfarande bearbetar.

Vi erbjuder följande heltidsstudier:

Heltid MBA: Gör Babson till ditt hem hemifrån med en heltids, MBA på campus. Slutför din examen på ett eller två år. Specialiserade sig med sju MBA-koncentrationer, inklusive STEM-designade koncentrationer i kvantitativ ekonomi och affärsanalys och maskininlärning.

Master of Science in Business Analytics: Omvandla information till innovation med ett heltids-STEM-designat program.

Master of Science in Finance: Få de ekonomiska modellerings- och kodningskunskaper som arbetsgivare vill ha i detta heltids-, STEM-designade program.

Master of Science in Management in Entrepreneurial Leadership: Lär dig att innovera tidigt i din karriär i heltidsprogrammet på nio månader

Platser

Wellesley

Address
231 Forest Street
02457-0310 Wellesley, massachusetts, Amerikas förenta stater

boston

Address
100 High Street
First and 12th Floors

02110 boston, massachusetts, Amerikas förenta stater

Miami

Address
1200 Brickell Ave
33136 Miami, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited