Babson College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Babson är utbildare, sammankallande och tanke ledare för entreprenörskap av alla slag

En oberoende, ideell institution, Babson, är ackrediterad av föreningen till Advokatkollegiet för Business (AACSB), New England Commission of Higher Education (NECHE) och EFMD Quality Improvement System (EQUIS). Under läsåret 2015-2016 deltar mer än 2100 studenter och 900 studenter på Babson, som representerar mer än 80 länder. Lär dig mer om studenterna i grundskolans första år samt MBA och masterprogrammen . Som skapare och sammankomster av kunskap om entreprenörskap särskiljer Babson sig med:

  • En grundskola som ger en toppflyg affärsutbildning blandar innovativa, integrerade och tillämpas för affärer och liberal arts program med läroplaner och samkurser lärande erfarenheter.
  • FW Olin Graduate School of Business, som ger högt rankad MBA och MS grader.
  • Ett Executive Education program för yrkesverksamma som vill växa i dagens snabbt utvecklande affärsmiljö.
  • En världsklass fakultet med verklighet i världen-87% av vår heltidsfakultet har doktorsexamen eller motsvarande, och utförs entreprenörer, chefer, forskare, författare, forskare, poeter och artister.
  • Globala forskningsprojekt som används som nyckel benchmarking indikatorer av ett antal utmärkta regionala, nationella och överstatliga myndigheter runt om i världen.
  • Babson Global som arbetar med företags-, universitets-, regerings- och stiftelsepartners för att främja entreprenörskapsundervisning och Entrepreneurial Thought and Action® över hela världen.

Uppdragsbeskrivning

Babson College utbildar entreprenörsledare som skapar stort ekonomiskt och socialt värde - överallt.

Vision Statement

Vi vill vara den främsta institutionen i världen för Entrepreneurial Thought

Kärnvärderingar

Integritetsförtroende, respekt och ledarskap ger ut det bästa hos människor. Vi respekterar och beter sig ethiskt mot varandra och våra externa partners. Vi övar socialt och medborgerligt ansvar i de större samhällen som vi tillhör. Mångfald Vi värdesätter vårt medlemskap i ett livslångt samhälle som är brett varierande. Vi tror att skillnader gör Babson till ett rikare samhälle och ger de nödvändiga kontexterna för delad prestation. Vi välkomnar och värdesätter människor och deras perspektiv och respekterar alla medlemmars intressen. Innovation Vi har ett långvarigt engagemang för en institutionell kultur som främjar kreativitet, riskupptagning, kontinuerlig förbättring, ledarskap och entreprenörsanda. Vi uppmuntrar människor att ta initiativ och göra skillnad. Samarbete Vårt engagemang för tvärvetenskapligt samarbete och nära samarbete med studenter definierar fakultets, administrationens, personalens och vem som arbetar på Babson College . Tillsammans med våra alumner och med våra externa partners skapar vi en lärande och arbetslivserfarenhet som är större än summan av dess delar. Excellence Babson College är engagerad i excellens. Vårt är ett samhälle där alla medlemmar kan uppnå sitt personliga bästa. Vi strävar efter att stödja varandra med eftertanke för kontinuerlig tillväxt och utveckling.

Platser

Wellesley

Address
Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, massachusetts, Amerikas förenta stater

boston

Address
100 High Street
First and 12th Floors

02110 boston, massachusetts, Amerikas förenta stater

San Francisco

Address
135 Main Street,
Third Floor

94105 San Francisco, kalifornien, Amerikas förenta stater

Miami

Address
1200 Brickell Ave
33136 Miami, florida, Amerikas förenta stater

Ackrediteringar

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited