Babson College

Graduate School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Babson är utbildare, sammankallande och tanke ledare för Entrepreneurship of All Kinds®.

En oberoende, ideell institution, Babson, är ackrediterad av föreningen till Advokatkollegiernas Skolor (AACSB), New England Association of Schools and Colleges, och EFMD Quality Improvement System (EQUIS). Under läsåret 2015-2016 deltar mer än 2100 studenter och 900 studenter på Babson, som representerar mer än 80 länder. Läs mer om studenterna i första årets grundkurs samt mba och Master examensprogram. Som skapare och sammankomster av kunskap om entreprenörskap särskiljer Babson sig med:

  • En grundskola som ger en toppflyg affärsutbildning blandar innovativa, integrerade och tillämpade affärs-och liberal arts program med läroplaner och cocurricular lärande erfarenheter.
  • FW Olin Graduate School of Business , som ger högt rankad MBA och MS grader.
  • Ett Executive Education program för proffs som vill växa i dagens snabbt utvecklande affärsmiljö.
  • En världsklass fakultet med verklighet i världen-87% av vår heltidsfakultet har doktorsexamen eller motsvarande, och utförs entreprenörer, chefer, forskare, författare, forskare, poeter och artister.
  • Globala forskningsprojekt som används som nyckel benchmarking indikatorer av ett antal utmärkta regionala, nationella och överstatliga myndigheter runt om i världen.
  • Babson Global som arbetar med företags-, universitets-, regerings- och stiftelsepartners för att främja entreprenörskapsundervisning och Entrepreneurial Thought and Action® över hela världen.
BabsonInfo

Affärsidé

Babson College utbildar entreprenörsledare som skapar stort ekonomiskt och socialt värde - överallt.

Vision

Vi vill vara den främsta institutionen i världen för Entrepreneurial Thought & Action® - och känd för den. Vi vill utvidga begreppet entreprenörskap till att omfamna och fira entreprenörer av alla slag. Vi vill sätta entreprenörskapskraften som en kraft för ekonomisk och social värdeskapande i så många händer i världen som vi kan.

Kärnvärden

Integrity

Tillit, respekt och civilitet ger ut det bästa hos människor. Vi respekterar och beter sig ethiskt mot varandra och våra externa partners. Vi övar socialt och medborgerligt ansvar i de större samhällen som vi tillhör.

Mångfald

Vi värdesätter vårt medlemskap i ett livslångt samhälle som är brett varierande. Vi tror att skillnader gör Babson till ett rikare samhälle och ger de nödvändiga kontexten för delad prestation. Vi välkomnar och värdesätter människor och deras perspektiv och respekterar alla medlemmars intressen.

Innovation

Vi har ett långvarigt engagemang för en institutionell kultur som främjar kreativitet, riskupptagning, kontinuerlig förbättring, ledarskap och entreprenörsanda. Vi uppmuntrar människor att ta initiativ och göra skillnad.

Samarbete

Vårt engagemang för tvärvetenskapligt samarbete och nära samarbete med studenter definierar fakultets, administrationens, personalens och vem som arbetar på Babson College. Tillsammans med våra alumner och med våra externa partners skapar vi en lärande och arbetslivserfarenhet som är större än summan av dess delar.

Excellence

Babson College är engagerad i excellens. Vårt är ett samhälle där alla medlemmar kan uppnå sitt personliga bästa. Vi strävar efter att stödja varandra med eftertanke för kontinuerlig tillväxt och utveckling.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er » Se Certifikater » Se MBA på deltid » Se 1-åriga MBA:er » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Magisterexamen I Ledning I Entreprenörs Ledarskap

Campusstudier Heltid 9 månader August 2018 Amerikas förenta stater Babson Park

Förbered dig på professionell framgång med en Master of Science i Management in Entrepreneurial Leadership (MSEL) från Babson. Omgiven av dynamiska klasskamrater från hela världen utvecklar du nya bussinsatser och problemlösningsförmåga samtidigt som du utmanar dig i team-centrerad erfarenhetsinlärningssituation. När du examinerar har du en entreprenörsinriktning som kommer att tjäna dig i alla karriärer du bedriver. [+]

Utveckla de färdigheter du behöver för den karriär du vill ha.

Förbered dig på professionell framgång med en Master of Science i Management in Entrepreneurial Leadership (MSEL)

Program detaljer:

Slutför programmet på 9 månader. Både affärs- och non-business majors uppmanas att ansöka. Delta i unika erfarenhetsmöjligheter, inklusive skapande av ett nytt företag, rådgivning för en organisation om en verklig affärsutmaning, och utforska det globala affärslandskapet genom en erfarenhet utomlands.

MSEL fokuserar sin curricular och cocurricular erfarenhet på följande viktiga sätt: från Babson. Omgiven av dynamiska klasskamrater från hela världen utvecklar du nya bussinsatser och problemlösningsförmåga samtidigt som du utmanar dig i team-centrerad erfarenhetsinlärningssituation. När du examinerar har du en entreprenörsinriktning som kommer att tjäna dig i alla karriärer du bedriver. ... [-]


Magisterexamen I Redovisning

Campusstudier Heltid 12 månader May 2018 Amerikas förenta stater Boston

Få teknisk redovisning kunskap som du utvecklar kompetenser omedelbart tillämpliga på din karriär med Babson Master of Science i redovisning (MSA). Mer än bara uppfyller CPA-kraven, erbjuder programmet studenter med entreprenörsinriktningen som behövs för att utmärka sig inom det dynamiska och globala området för offentlig redovisning. [+]

Få teknisk redovisningskunskap samtidigt som du utvecklar färdigheter som är direkt tillämpliga på din karriär med Babson Master of Science in Accounting (MSA).

Mer än bara uppfyller CPA-kraven, ger programmet kandidater med entreprenörsinriktningen som behövs för att utmärka sig på det dynamiska och globala området för offentlig redovisning. Programdetaljer:

MSA erbjuds i traditionellt format som börjar varje september (9 månader) och även i ett accelererat format som börjar i maj (7 månader), med kurser under hela sommaren. MSA är ett 30-årigt heltidsprogram. Massachusetts Board of Public Accountancy har klassificerat Babson MSA-programmet som "Level 1" - en student som tjänar en doktorsexamen i redovisning från ett nivå 1-program bedöms ha uppfyllt utbildningsbehoven för att ta CPA-tentamen. ... [-]

Master Of Science I Business Analytics

Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 18 månader August 2018 Amerikas förenta stater Babson Park San Francisco Miami + 3 fler

Stegringen av Big Data innebär att organisationer av alla slag i allt högre grad använder sig av datastyrd beslutsfattande för att växa och förnya sig. Till skillnad från andra examensanalysprogram, går Babsons MSBAs läroplan utöver IT och statistik och tar ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt som garanterar att du utvecklar kritisk teknisk kunskap samtidigt som du lär dig hur du tillämpar din kompetens för att kreativt lösa bredare affärs- och sociala problem. [+]

Lär analytik för en entreprenörsverksamhet.

Stegringen av Big Data innebär att organisationer av alla slag i allt högre grad använder sig av datastyrd beslutsfattande för att växa och förnya sig. Men stora och små företag behöver mer än datavetenskapare; De kräver entreprenörs-tänkare-översättare som kan ansluta analytiska insikter till verkliga affärslösningar. Faktum är att en 2016 McKinsey Global Institute rapport projekterar att det kommer att finnas en efterfrågan på mellan 2 miljoner och 4 miljoner av dessa företag översättare under det närmaste decenniet.

Till skillnad från andra examensanalysprogram, går Babsons MSBAs läroplan utöver IT och statistik och tar ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt som garanterar att du utvecklar kritisk teknisk kunskap samtidigt som du lär dig hur du tillämpar din kompetens för att kreativt lösa bredare affärs- och sociala problem. ... [-]


Master Of Science In Finance

Campusstudier Heltid 9 - 16 månader August 2018 Amerikas förenta stater Babson Park

Master of Science in Finance (MSF) hos Babson ger djupgående ekonomisk och kvantitativ kunskap kombinerad med sofistikerad problemlösning, praktisk tillämpning, etisk bedömning och kompetensutveckling och kommunikationsförmåga. Du tar dina kärnkurser med din MSF-kohort men har möjlighet att lära dig sida vid sida i valbara kurser med MBA-studenter, samtidigt som du får individuell mentorskap från fakulteten. [+]

Lär dig på Babson: Investera i din framtid.

För att göra ekonomiska ekonomiska beslut i dagens växande värld måste organisationer av alla slag rita kompetensen hos finanssekreterare. Master of Science in Finance (MSF) hos Babson ger djupgående ekonomisk och kvantitativ kunskap i kombination med sofistikerade problem- lösning, praktisk tillämpning, etisk bedömning och kompetensutveckling och kommunikationsförmåga. Du tar dina kärnkurser med din MSF-kohort men har möjlighet att lära dig sida vid sida i valbara kurser med MBA-studenter, samtidigt som du får individuell mentorskap från fakulteten.

Program detaljer:

Komplettera programmet på så lite som 9 månader via ett två-terminsalternativ eller 16 månader via ett tre-terminsalternativ. SAT eller ACT-poäng kan lämnas i stället för GMAT eller GRE-poäng STEM Classified Ansök din MSF-poäng mot en framtida kandidatexamen i Babson ... [-]

Videoklipp

Tomorrow Belongs to the Entrepreneur

The Zamora Family in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Jon Feinman MBA’10 in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Kontakt

Adress, rad 1 231 Forest Street
02457-0310 Babson Park, Massachusetts, Amerikas förenta stater
Telefonnummer undefined

Adress, rad 1 100 High Street First and 12th Floors
02110 Boston, Massachusetts, Amerikas förenta stater
Telefonnummer undefined

Adress, rad 1 135 Main Street, Third Floor
94105 San Francisco, Kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefonnummer undefined

Adress, rad 1 CIC Miami (Cambridge Innovation Center) 1951 NW 7th Avenue, Suite 600
33136 Miami, Florida, Amerikas förenta stater
Telefonnummer undefined