Baker College Center for Graduate Studies

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Baker College, den största oberoende college i delstaten Michigan med de mest fokuserad strategi för att utbildningen finns. Vi tror att gå på college bör leda dig direkt till en fantastisk karriär. Och det är just där vi kommer in Till skillnad från andra högskolor och universitet, är Baker en karriär college, med ett uppdrag: att ge dig jobb särskild utbildning så att du kan ange ett mer personligt givande direkt ur karriär college. Du kommer att bli en fungerande professionell i en framgångsrik karriär, inte en karriär student.

Uppdraget för Baker College är att tillhandahålla högkvalitativ högre utbildning och yrkesutbildning som gör det möjligt akademiker att bli framgångsrika i hela utmanande och givande karriärer.

Centrum för forskarutbildning erbjuder forskarutbildning med avancerade förberedelser inom områdena Business, informationssystem och arbetsterapi. Dessa program är utformade för att bygga på en väl avvägd grundutbildningen. Studenterna förväntas utveckla en god förståelse för sina valda akademisk disciplin. Forskarutbildning ger studenterna möjlighet att öka kunskapen, bredda förståelsen och utveckla specialistkunskaper utöver studentexamen examen.

Centrum för forskarutbildning administrativa kontor finns på Flint campus. Dessa administrativa kontor är huvudkontor för den forskarutbildning som erbjuds på olika Baker campusorterna, företagens webbplatser i hela Michigan och på nätet. Ledarskap och administration av forskarutbildning lämnas av ordföranden för Centrum för forskarutbildning och Graduate fakultetsrådet.

Alla forskarutbildningen är ackrediterade genom The Higher Learning kommissionen i norra centrala sammanslutningen för skolorna. MBA-programmet har ytterligare internationell ackreditering via Internationella församlingen för Collegiate Business Education (IACBE). Arbetsterapeutprogrammet har också ytterligare ackreditering via The Ackreditering rådet för arbetsterapi utbildning (ACOTE).

Se MSc » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Health Care Management

Online Deltid September 2017 Amerikas förenta stater Flint Findlay

Detta program syftar till att kombinera det bästa av akademisk utbildning med det bästa av fältet inlärning och en betoning på de allierade hälsoområdet [+]

Detta program syftar till att kombinera det bästa av akademisk utbildning med det bästa av fältet inlärning och en betoning på de allierades hälsoområdet. Health Care Management har blivit en viktig funktion i dagens ekonomi. Med betoning på kostnad, service och kvaliteten på vården, är den sjukvård chefen inför ett stort antal frågor och problem. Mest typiska företag discipliner är representerade i läroplanen, eftersom en framgångsrik chef ska vara förtrogen med olika aspekter av att driva organisationer eller företag.

MAJOR CORE - 20 timmar

BUS 752 Sjukvård Administration 4

BUS 754 Organisation och hantering av hälsa / wellness-program 4 ... [-]


MSc

Civilingenjör I Informationssystem

Online och Campus-kombinerat Deltid January 2017 Amerikas förenta stater Flint

Master of Science in Information Systems grad är utformad för informationssystem proffs ansvarar för utveckling, anskaffning, implementering och drift av informationssystem i olika organisatoriska inställningar. [+]

Master of Science in Information Systems grad är utformad för informationssystem proffs ansvarar för utveckling, anskaffning, implementering och drift av informationssystem i olika organisatoriska inställningar. Programmet betonar datasystem teori och dess tillämpning på affärsmöjligheter och utmaningar. Dessutom tar programmet kritiska frågor såsom strategisk planering, riskhantering, ekonomi, projektledning och kvalitetssäkring.

Centrum för forskarutbildning erbjuder forskarutbildning erbjuda avancerade förberedelser inom områdena Business, informationssystem och arbetsterapi. Dessa program är utformade för att bygga vidare på en väl avvägd grundutbildningen. Studenterna förväntas utveckla en god förståelse för det valda akademisk disciplin. Forskarutbildning ger studenterna möjlighet att öka kunskapen, bredda förståelsen och utveckla specialiserad kompetens utöver det studentexamen examen. ... [-]