Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den bekymrade och omtänksamma fakulteten och den lilla samhällsatmosfären gör Bellarmine's School of Education till ett klokt val för en framgångsrik akademisk karriär. Yrkesutbildningskurser, fältbaserade upplevelser i skolorna och en stark bakgrund för fri konst förbereder eleverna för att möta utmaningarna med att undervisa olika elever. School of Education's enastående program ger våra studenter en ovärderlig fördel när de når professionella karriärmål.

School of Education använder en mängd olika material och teknik i det dagliga klassrummet. Eleverna får praktisk erfarenhet av teknik som används i offentliga skolor, standardiserade och diagnostiska tester och verkliga exempel på klassrumstekniker och material. Klassrummen är utrustade med SmartBoard-teknik och iPads, så att eleverna kan vara mer interaktiva med information från Internet, klassrumspresentationer och läromedel.

Fakulteten vid Handelshögskolan tror att lärande att bli en effektiv lärare sker genom en utforskning av både teori och praktik. Därför börjar lärarkandidater observation och fältarbete under första terminen under sitt nyårsår och fortsätter detta varje termin under sina fyra år. I genomsnitt får Bellarmine-studenter 30 timmars erfarenhet av fältarbete varje termin. Under höstterminen av det sista året fullföljer kandidaterna en terminlång studentundervisning. Denna intensiva professionella termin gör det möjligt för kandidater att förfina de undervisningsförmåga som förbereder dem för en givande karriär.

Kandidater från utbildningsprogrammet hittar anställning i grundskolan, mellan- och gymnasiet i offentliga och privata skolor. Bellarmine-lärare är alltid mycket efterfrågade.

Platser

Louisville

Address
Newburg Road,2001
40205 Louisville, Kentucky, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: