Bellarmine University College of Arts and Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Bellarmine College of Arts and Sciences presenterar den liberala konstutbildningstraditionen som är själva grunden för en Bellarmine-utbildning.

En grad i fri konst är en mycket eftertraktad examen eftersom den betonar kritiskt tänkande, mångsidigt lärande, forskningsförmåga och förmågan att arbeta produktivt med andra. Genom minderåriga eller dubbelstudier har studenterna möjlighet att kombinera två eller flera discipliner till ett omfattande utbildningspaket. Studenter på Bellarmine College finner givande anställning eller godkännande i forskarskolor, juridik, medicinska och andra yrkesskolor efter examen.

Som student i ett konst- och vetenskapsprogram hittar du en fakultet som är engagerad i hela personens intellektuella utveckling. Människor som utexamineras med en examen inom den liberala konsten och vetenskapen är tydliga tänkare, problemlösare och kreativa människor med förmågan att känna, förstå, förändra och växa. Oavsett om din passion är konst, biologi, kommunikation, matematik, musik, psykologi eller en av 20 andra huvudämnen, har vi täckt dig.

Platser

Louisville

Address
Newburg Road,2001
40205 Louisville, Kentucky, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: