Bellarmine University School of Environmental Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Institutionen för miljöstudier tillhandahåller det första grundprogrammet i miljöstudier i Louisville, leder campusövergripande initiativ inom miljöhållbarhet, ger ett hem för fakultetsforskning inom miljövetenskap och planering av markanvändning och leder den nya Bellarmine University Farm.

Ny tillväxt i gröna affärsföretag och miljövänliga metoder tyder på att framtida ekonomiska möjligheter - för både individer och städer - kommer att påverkas starkt av miljöhänsyn. Institutionens bildande är förverkligandet av Bellarmines engagemang för att utbilda studenter för 2000-talet, liksom dess uppdrag att förbättra den intellektuella, sociala och miljömässiga livskvaliteten i regionen.

Terra Learning Community

Terra Learning Community (TLC), tidigare Rachel Carson Learning Community, vid Bellarmine University är ett program för 20 förstaårsboende och pendlare med inriktning mot miljödiscipliner eller som visar exceptionellt intresse för hållbarhet. Dessa studenter kommer att stödja varandra i de kurser de tar tillsammans, i ett miljömedvetet boende, i serviceprojekt som gynnar det större samhället och i samordnade upplevelser som vandring och paddling. TLC-studenter kommer också att ta hand om Bellarmine frukt- och grönsaksträdgård och få chansen att förbereda en del av skörden för sina egna måltider.

Platser

Louisville

Address
Newburg Road,2001
40205 Louisville, Kentucky, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium