Bellevue University College of Arts and Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Bellevue University är en ideell institution med öppen tillgång med mer än 50 000 akademiker världen över. Bellevue University är strukturerat i fyra akademiska enheter, som alla arbetar tillsammans men inriktar sig på våra ackrediterade examensprogram specifika behov.

College of Arts & Sciences ( CAS ) övervakar kandidatexamen och magisterexamen inom konst, vetenskap, beteendevetenskap, kommunikation och humaniora. Kirkpatrick Signature Series och Core Education Curriculum är också under ledning av detta college.

Uppdraget för College of Arts and Sciences vid Bellevue University är att ge studenterna utbildningsmöjligheter inom liberal arts; att engagera studenter i kritiskt tänkande och aktiva inlärningsmiljöer som bygger kunskap och färdigheter som är viktiga för arbete, medborgarskap, livslångt lärande och personlig uppfyllande; och att förbereda studenter för karriärer, liksom för avancerat arbete inom utvalda discipliner och yrken. CAS fungerar som fokus, inte bara för traditionella program utan också för flera påskyndade grundutbildningar, yrkesintyg om avslutade program och forskarutbildningsprogram.

Platser

Bellevue

Address
Galvin Road South,1000
68005 Bellevue, Nebraska, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: