Birmingham-Southern College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Du kan gå någonstans för en högskoleexamen. Vid Birmingham Southern CollegeVi arbetar för att arbeta inom en liberal arts ramverk för att erbjuda dig de praktiska erfarenheter som du behöver för att lyckas-oavsett vad fältet du väljer. Vår unika januari Exploration sikt ger dig fyra veckors flexibilitet för att fullfölja dina drömmar och våra top-notch akademiska program kommer att ge dig de kunskaper för att lyckas.

På BSC, du ska:

Utforska världen och upptäck dina egna passioner. Ta en klass som inspirerar dig eller besöka ett land som du bara sett på en karta. Skaffa vänner som ger dig nya perspektiv på livet, vidga dina vyer i ett campus klubb, eller testa dina gränser på spelplanen. Du hittar din egen väg, allt samtidigt bygga kompetens dagens arbetsgivare vill ha.

Erfarenhet lärande på ett nytt sätt. Tackla utmaningar du aldrig trott, sedan ta det du lär dig utanför klassrummet. Oavsett vad du väljer en praktikplats, forskning med en professor, en en-på-en mentor, ett serviceprojekt, eller din egen uppfinning-Du får de verktyg du behöver för att lyckas i arbetslivet.

Excel innan examen och därefter. Våra studenter är bland de allra bästa, och våra alumner träffa alla förväntningar. Oavsett om de är en amerikansk senator, museichef, prisbelönt författare, NASA vetenskapsman, advokat, företagare, läkare, eller mer, de kredit BSC för deras framgång. Inte bara det, men de är ivriga att hjälpa dig att nå dina mål.

Platser

birmingham

Address
Birmingham-Southern College
900 Arkadelphia Road

AL 35254 birmingham, Alabama, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium