Black Hills State University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Black Hills State University är en avancerad nivå universitet som främjar kvalitet i undervisning och lärande; stödjer forskning, kreativa och vetenskapliga aktiviteter och ger service till staten, regionen, nationen och globala samhället. BHSU erbjuder innovativa, högkvalitativa grundutbildningen (associera och studentexamen) program på konst, humaniora, utbildning, beteendevetenskap, matematik, samhällsvetenskap, naturvetenskap, affärer och teknik samt utvalda disciplinerna styrka på forskarnivå. Black Hills State University är den enda heltäckande universitet västra South Dakota.

BHSU Vision Black Hills State University kommer att redovisas som en innovativ, högkvalitativ universitetet i Black Hills-regionen, staten, nationen och världen.

Vi på Black Hills State University, har åtagit sig att:

Stipendium Vi bedriver stipendiet för forskning och skapande verksamhet för att bidra med kunskap och konst till samhället, staten, regionen, nationen och världen; Vi bedriver stipendiet av undervisning med hjälp av relevant och banbrytande metoder för att förbereda eleverna för framtiden; och vi bedriver stipendiet för tjänsten genom att acceptera ledande roller i samhället och göra meningsfulla bidrag till yrket och för allmänheten.

Student-centrering Vi accepterar ansvar omvandla elev liv och behandla varje elev med värdighet och respekt.

Educational Excellence och livslångt lärande Vi bedriver göra kvalitetsarbete genom att reflektera över våra prestationer, vår kreativitet och uppfinningsrikedom, och ständigt utmana oss själva för att förbättra.

Integrity Vi följer etiska normer för spetskompetens och accepterar ansvarighet för personliga beslut och åtgärder, som påverkar vårt rykte som en dynamisk och fyndiga institution för högre utbildning som placerar eleverna front och center.

Delaktighet Vi omfamnar de multi dimensionerna mänskliga olikheter genom att öva inkluderande undervisning och villkorslös positiv avseendet stöder mångkulturella erfarenheter av lärande för alla, och uppmuntra internationellt utbyte.

Innovation och förändring Vi förutse framtida behov och använda vår fantasi för att vara lyhörd för unika möjligheter till tillväxt genom att uppmuntra respektfull dialog som uppmuntrar en öppen idéutbyte som innebär aktivt lyssnande och kritiskt tänkande upprätthålla en levande lärande gemenskap för studenter, anställda, lärare, administration, före detta elev och allmänheten.

Platser

Spearfish

Black Hills State University

Address
Black Hills State University, Office of Admissions
1200 University St. Unit 9502

57799-9502 Spearfish, South Dakota, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 605-642-6343

Spearfish

Black Hills State University, Rapid City Campus

Address
Black Hills State University, Rapid City Campus, 4300 Cheyenne Blvd
57719 Spearfish, South Dakota, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium