Black Hills State University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Black Hills State University är en avancerad nivå universitet som främjar kvalitet i undervisning och lärande; stödjer forskning, kreativa och vetenskapliga aktiviteter och ger service till staten, regionen, nationen och globala samhället. BHSU erbjuder innovativa, högkvalitativa grundutbildningen (associera och studentexamen) program på konst, humaniora, utbildning, beteendevetenskap, matematik, samhällsvetenskap, naturvetenskap, affärer och teknik samt utvalda disciplinerna styrka på forskarnivå. Black Hills State University är den enda heltäckande universitet västra South Dakota.

BHSU Vision Black Hills State University kommer att redovisas som en innovativ, högkvalitativ universitetet i Black Hills-regionen, staten, nationen och världen.

Vi på Black Hills State University, har åtagit sig att:

Stipendium Vi bedriver stipendiet för forskning och skapande verksamhet för att bidra med kunskap och konst till samhället, staten, regionen, nationen och världen; Vi bedriver stipendiet av undervisning med hjälp av relevant och banbrytande metoder för att förbereda eleverna för framtiden; och vi bedriver stipendiet för tjänsten genom att acceptera ledande roller i samhället och göra meningsfulla bidrag till yrket och för allmänheten.

Student-centrering Vi accepterar ansvar omvandla elev liv och behandla varje elev med värdighet och respekt.

Educational Excellence och livslångt lärande Vi bedriver göra kvalitetsarbete genom att reflektera över våra prestationer, vår kreativitet och uppfinningsrikedom, och ständigt utmana oss själva för att förbättra.

Integrity Vi följer etiska normer för spetskompetens och accepterar ansvarighet för personliga beslut och åtgärder, som påverkar vårt rykte som en dynamisk och fyndiga institution för högre utbildning som placerar eleverna front och center.

Delaktighet Vi omfamnar de multi dimensionerna mänskliga olikheter genom att öva inkluderande undervisning och villkorslös positiv avseendet stöder mångkulturella erfarenheter av lärande för alla, och uppmuntra internationellt utbyte.

Innovation och förändring Vi förutse framtida behov och använda vår fantasi för att vara lyhörd för unika möjligheter till tillväxt genom att uppmuntra respektfull dialog som uppmuntrar en öppen idéutbyte som innebär aktivt lyssnande och kritiskt tänkande upprätthålla en levande lärande gemenskap för studenter, anställda, lärare, administration, före detta elev och allmänheten.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Ackrediteringar

AACSB

Se MSc » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

MBA I Tillämpad Ledning

Campusstudier Heltid 2 år September 2017 Amerikas förenta stater Rapid City Spearfish + 1 fler

MBA från Black Hills State University kan vara det perfekta programmet för dig. Med en liten elev till lärare och klasser som är byggda med yrkesverksamma i åtanke, kommer du att få personlig utbildning som de flesta universitet inte erbjuder. MBA-programmet ... [+]

MBA i tillämpad Förvaltning

Är du intresserad av att föra din karriär eller möjligen göra karriär flytta? MBA från Black Hills State University kan vara det perfekta programmet för dig. Med en liten elev till lärare och klasser som är byggda med yrkesverksamma i åtanke, kommer du att få personlig utbildning som de flesta universitet inte erbjuder. MBA-programmet vid Black Hills State University erbjuder ansikte mot ansikte klasser som undervisas vid University Center i Rapid City. Detta program kräver att 36 poäng vara avslutad innan examen. Dessa kurser bygga en stark grund av administrativa färdigheter som kan användas för att hantera framtida utmaningar och möjligheter i näringslivet. Dessa kurser ges av erfarna lärare som har verkliga världen erfarenhet och affärskontakter som kommer att hjälpa dig till nästa nivå i din karriär. Kurserna ges på ett upplevelsebaserat lärande stil som underlättar en bättre förståelse av läroplanen. Den hörnsten projekt för det här programmet, kan du öva de teorier som du har lärt dig i en verklig affärsmiljö. BHSU s MBA-programmet bygger också relationer med lokala företag som kan främja framtida karriärmöjligheter. Om du är intresserad av att överföra till Black Hills State University totalt sex poäng kan överföras från ett annat ackrediterat MBA-program med godkännande från MBA-samordnare. Alla organisationer, offentliga eller privata, behöver kvalificerade management. Tjänar din MBA i Applied Management gör det möjligt att förvärva nya färdigheter och förbättra din likviditet i en konkurrensutsatt arbetsmarknad. Din MBA i tillämpad Management:... [-]


MSc

Magisterexamen I Integrativ Genomik

Campusstudier Heltid September 2017 Amerikas förenta stater Spearfish Rapid City

En civilingenjörsexamen i Integrative Genomics är ett nytt område för biologisk forskning som syftar till att placera den funktionella betydelsen av en organisms många gener i en ekologisk och evolutionär kontext. Integrative Genomics kan forskare ... [+]

Master of Science i integrativ Genomics Integrativ Genomics är ett tvärvetenskapligt forskarutbildningen som kombinerar genomik, ekologi, evolution och fysiologi för att bättre förstå de evolutionära krafter som har format de mekanismer som är viktiga för arternas samspel i naturen. Programmet är utformat för att ge dem som söker en magisterexamen nödvändiga färdigheter och begrepp för att samarbeta med andra i ett forskningsområde som tar ett system-omfattande strategi och innehåller en organisms historia och naturliga miljö för att förstå organisationen och uttryck för sina många gener . Exponering för modern teknik och instrumentering inom laboratorie-och fält förbereder eleverna för framgång i både akademiska och andra bioteknikrelaterade sysselsättningar. Programmet har två spår: Examensarbete spår kräver minst en tillfredsställande och relevant manuskript från egen forskning för publicering i en vetenskaplig tidskrift. Icke-uppsats spår ersätter en praktikplats med en relevant bioteknikföretag eller motsvarande (t.ex. Naturvårdsverket laboratorium) och en kurs i industriell marknadsföring och ledning. Alla studerande i programmet tar 12 poäng från läroplanen, och minst 8 poäng från listan över valbara. Översikt av MSIG Program En civilingenjörsexamen i Integrative Genomics är ett nytt område för biologisk forskning som syftar till att placera den funktionella betydelsen av en organisms många gener i en ekologisk och evolutionär kontext. Integrative Genomics kan forskare förstå den framgångssaga som varje art representerar. Black Hills State University MSIG Programmet ger många unika möjligheter: Plats: Vi ligger i Black Hills, vilket ger ett naturligt laboratorium för Integrative Genomics. Vi är också nära till Deep Underground Science and Engineering Laboratory (DUSEL) på... [-]