Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Läs mer om hur BU hanterar coronaviruskrisen här

Maximera din potential för framgång. Tjäna en magisterexamen från Graduate School of Arts & Sciences vid BU.

Välkommen! Arts & Sciences är Boston Universitys största akademiska avdelning, hjärtat i ett forskningsuniversitet i världsklass. Vår fakultet i Graduate School of Arts & Sciences är bland världens mest respekterade professorer, forskare och yrkesverksamma inom sina discipliner. Våra alumner är ledande inom innovation och forskning och påverkar sina områden . Vårt campus är Boston, en stad som är livfull av historia, kultur och mångfald, och vrimlar av potential för anslutningar och karriärer.

Behörighet för antagning

De som har tjänat en kandidatexamen från ett ackrediterat högskola eller universitet eller med motsvarande internationell utbildning kan ansöka.

  • Ditt grundutbildningsprogram ska innehålla introduktionsstudier inom humaniora, samhällsvetenskap och naturvetenskap. genomförande av specifika kurser utan kredit kan krävas för att kompensera någon brist.
  • Du kan ansöka om ett magisterexamen om du har en kandidatexamen (om du har en treårig examen kan du bli tvungen att genomföra ett års masterprogram eller forskarutbildning i ett relevant ämne).
  • Du får inte registrera dig samtidigt i mer än ett doktorandprogram om inte programmen ingår i en BU-godkänd kombinerad examen.
  • Om du två gånger har blivit avvisad för antagning till samma utbildningsprogram, måste du lämna in ett godkännandebrev för ansökan från den nuvarande direktören för forskarutbildningar på den institution där du söker antagning.

Platser

boston

Address
Commonwealth Avenue,705
02215 boston, massachusetts, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium