Boutique Universities Consortium

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den Konsortiet av Boutique universitet hjälper eleverna att uppnå ekonomiska och sociala framsteg genom en student-centrerad syn på utbildning. Våra små högskolor ger oss möjlighet att erbjuda exceptionella, personliga och flexibla tjänster för studerande samt en utbildning av god kvalitet till ett överkomligt pris.

USA Universitet

On-Campus, Online, och blandade Alternativ

Att lyckas genom elevcentrerad utbildning Regionalt ackrediterade Beläget i San Diego, Kalifornien Diverse studentkåren

USA University ligger i sydvästra hörnet av USA: vackra San Diego, Kalifornien. San Diegos vackra stränder och internationell kultur lockar besökare från hela världen. San Diego är rankad som en av de mest eftertraktade amerikanska städer baserat på väder, rekreation, affärer och kulturella möjligheter.

Vid regionalt ackrediterade USA University, vi är stolta över principerna för en elevcentrerad utbildning; en utbildning där hela universitetssamfundet är tillägnad till framgång för varje student. Vi visar detta engagemang genom små klasstorlekar som säkerställer ingen student hamnar på efterkälken, överkomliga terminspriser som gör utbildning tillgänglig för människor i alla klasser och nationaliteter, och en heterogen studentkår som främjar delaktighet och förståelse i klassrummet, samhället och världen.

University of the Potomac

On-Campus, Online, och blandade Alternativ Vi guidar dig till din framtid. Vi firar din framgång.

Regionalt ackrediterade Platser i Washington DC och Wien, Virginia Flexibel för studenter med alla scheman

University of Potomac erbjuder ett pulserande mångkulturella atmosfär. Det är beläget i hjärtat av den amerikanska huvudstaden Washington, DC; också hem till huvudkontoret för många ledande organisationer, ideella organisationer, internationella organisationer och ambassader från hela världen.

Eleverna får närvara universitet klasser i Washington DC, Virginia eller på nätet. University of the Potomac har många fördelar för studenter med upptagna liv. Oavsett dina schemaläggning krav, University of the Potomac samarbetar med varje elev att ge de verktyg och resurser för en personlig lärorik erfarenhet som passar dina behov.

London College of International Business Studies

Beläget i hjärtat av centrala London, England Application, erfarenhet och praktik tillgängliga Internationella campus med global erfarenhet

The London College of International Business Studies (LCIBS) är en privat högskola som ligger i hjärtat av centrala London. LCIBS har skapat en miljö där en elev kan få både en praktisk och analytisk kunskap om deras valda ämnet samt vara en del av en global miljö. Vi har program som täcker företag, sjukvård, redovisning / finansiering, marknadsföring, PR och sport management. Det som skiljer LCIBS bortsett från alla andra HE college är hur den offentliga politiken och etik stödja alla våra program.

UBIS

On-Campus, Online, och blandade Alternativ

Internationellt ackrediterade Ligger i hjärtat av Genève, Schweiz - ett företag huvudstad i världen Exklusiva globala möjligheter

UBIS ligger i hjärtat av Genève, Schweiz, utan tvekan en av de mest inflytelserika huvudstäderna i världen. UBIS ger dig möjlighet att fysiskt studera i Geneva- den livliga, globala affärskapital eller studera på nätet. UBIS universitet erbjuder Bachelors och Masterexamen i företagsekonomi och internationella relationer.

UBIS registrerar idag studenter från cirka 40 olika länder och är en aktiv partner till mer än 35 samarbetsprogram i många andra länder. Dessa dynamik skapa exklusiva grader och möjligheter unikt anpassade för att hantera de krav som företag och organisationer för en globaliserad karriär.

Platser

USA Online

Address
USA Online, Amerikas förenta stater

Schweiz Online

Address
Schweiz Online, Schweiz

San Diego

Address
United States University
830 Bay Blvd, Chula Vista

91911 San Diego, kalifornien, Amerikas förenta stater

Washington

Address
University of the Potomac
1401 H St NW #100

20005 Washington, District of Columbia, Amerikas förenta stater

london

Address
London College Of International Business Studies
14 Southampton Place

WC1A 2AJ london, england, Storbritannien

genever

Address
UBIS University of Business and International Studies
Avenue Blanc 46

1202 genever, genever, Schweiz

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium