Boyce College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Älskar Gud. Älska granne.

Boyce College står på evangeliet och har sedan grundandet. Vår fakultets engagemang för Bibeln och kulturellt engagemang, tillsammans med vår livliga studentlivskultur och akademiska program, kommer att utrusta studenter för trofasthet i hela livet.

Convictional

Boyce College hämtar sitt namn från James P. Boyce, grundare och första president i The Southern Baptist Theological Seminary. Förutom att vara en södra baptiststatsman, försökte Boyce att förnya den teologiska utbildningsvärlden genom att göra den mer övertygande, rigorös och tillgänglig. Denna vision för teologisk utbildning som är bibliskt ortodox, akademiskt utmanande och allmänt uppnåelig, men fastställd för över 150 år sedan, lever vidare genom ledningen av R. Albert Mohler Jr., ordförande för Southern Seminary and Boyce College .

Dagens kristna högskolestudenter och akademiker kommer att möta utmaningar som tidigare generationer inte kunde ha föreställt sig. Under Mohlers ledning är Boyce College i stånd att utbilda studenter som kommer att tjäna kyrkan och engagera kulturen ur en övertygande och bibelsk världsbild, oavsett utmaningar som står inför dem.

övertygelser

Boyce College står på den konfessionella visionen som utarbetas av den grundande fakulteten i Abstract of Principles och på baptistens tro och budskap.

Denominational Affiliation

Southern Seminary är en byrå för den södra baptistkonventionen. Förutom att tillhandahålla betydande ekonomiskt stöd till seminariet väljer konventet också seminariums styrelse.

Ackreditering

Southern Seminary är en privat ideell institution som är ackrediterad av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges och av Commission on Accrediting of the Association of Theological Schools i USA och Kanada.holding hands, bible, prayingGodsgirl_madi / Pixabay

Rigorös

Boyce College skryta med en väl publicerad fakultet som ligger i frontlinjen för evangeliskt stipendium, kulturellt engagemang och lokalt kyrkligt ledarskap. Samma stränghet som de visar i sitt eget stipendium kommer igenom i varje klass de undervisar. Som en konfessionell institution kan Boyce fylla en nisch bland kristna högskolor genom att vara en seminariebaserad institution som håller fast vid sin övertygelse.

Tillgänglig

På Boyce College kan studenter få tillgång till kvalitetsutbildning i en mängd olika format, till exempel studier på campus, Boyce Online, Seminary Track, dubbel registrering och mer. Dessa format förbereder elever från alla utbildningsbakgrunder att stå på Guds ord i den tjänst eller kallelse som Gud har kallat dem.

En viktig aspekt för alla Boyces utbildningsprogram och format är samhället, som inte bara är sammanhanget för läroplanen, utan en del av läroplanen själv. Studenter på Boyce College bor, dyrkar och växer i samhälle med varandra, vilket ger dem tillgång till alla möjliga möjligheter till lärande och utveckling.

Uppdrag

Boyce College är grundskolan i The Southern Baptist Theological Seminary. Som sådan fungerar det under uppdraget från Southern Seminary:

Under Jesu Kristi herrar är uppdraget från The South Baptist Theological Seminary att vara helt engagerad i Bibeln som Guds ord, till Great Commission som vårt mandat och att vara tjänare för kyrkorna i den södra baptistkonventionen genom att utbilda, utbilda och förbereda evangeliets ministrar för mer trogen tjänst.

Inom uppdraget av södra seminariet är syftet med Boyce College att genomföra grundutbildningsprogram i bibliska studier för att förbereda studenterna för uppdraget för Great Commission-ministeriet i lokala kyrkor, liksom i byråerna och institutionerna i den södra baptistkonventionen.

Seminariet använder evangeliskt stipendium med vördnadsberoende beroende av den Helige Andes vägledning som vittnar om de heliga skrifterna. The Southern Baptist Theological Seminary, under styrning av dess styrelse, genomför sina program i en miljö med andlig vård för utveckling av kristna ledare, inklusive lekledare, för de olika ministerierna i kyrkorna och valören. Seminariets program fokuserar på utveckling av ministerkompetenser på pre-baccalaureat, baccalaureate, professional post-baccalaureate, professional doktorand och forskar doktorandnivåer. Seminariet tillhandahåller också tjänster till personer, kyrkor och valörer genom sina program för fortbildning för ministeriet.

Seminariet diskriminerar inte på grund av ras, färg, etniskt eller nationellt ursprung, politisk inriktning, handikapp, ålder eller kön i dess utbildnings- och administrativa program.

Platser

Louisville

Address
Lexington Road,2825
40280 Louisville, Kentucky, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium