Brooklyn College CUNY

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Brooklyn College

Brooklyn College är en integrerad del av medborgerlig, urban och konstnärlig energi New York och använder hela staden som ett levande klassrum som vidgar våra elevers förståelse av världen omkring dem.

För mer än 80 år har högskolan varit att locka ett stort antal motiverade studenter - många av dem invandrare eller barn till invandrare som vill förbättra sina liv genom en utmärkt utbildning. De kommer på grund av skolans berömda fakultet akademiker, yrkesverksamma och konstnärer som är bland de bästa inom sitt område. De vet att de kommer att lära på ett campus anses vara en av de vackraste i landet, med välutrustade lokaler, studios, smarta klassrum, samt produktions- och övningsrum - allt med en mycket prisvärd undervisning.

fakta

Brooklyn College har en student inskrivning av 17,390 studenter - 14,115 studenter och 3,275 studenter som kommer från 150 länder och talar 105 språk.

Högskolan erbjuder 120 grund-och doktorsexamen program i de kreativa; humaniora; sociala, beteendemässiga och naturvetenskap; matematik; utbildning och näringsliv. Antagning kriterier har blivit alltmer selektiv under det senaste decenniet, med en genomsnittlig SAT poäng av 1134 för 2011. Mer än 4000 studenter fick kandidatexamen och magisterexamen, samt avancerade certifikat på våra sista Inledande övningar.

Akademiska Möjligheter

Studenter som söker en mycket utmanande akademiskt program utanför högskolan rigorösa övergripande program uppmanas att vända sig till Macaulay Honors College i Brooklyn College och de specialiserade programmen i Honors Academy. Antagning till dessa program är mycket konkurrenskraftiga och erbjuder enorma fördelar, som kan innefatta möjligheter att delta i akademiskt rigorösa aktiviteter under hela staden och över hela världen, gratis undervisning och bärbara datorer, stipendier för resor och mycket mer.

För studenter skapar akademins ansedda läroplanen en fast grund i de fria konsterna och vetenskapen. Vår starka advisement program vägleder dem genom sina college år. Redan innan deras första terminen börjar, är freshmen införs till den första College år, vilket hjälper dem att övergången från gymnasiet till högskolan genom sommarbridgeprogram och med Learning Communities som stärker banden mellan dem och med fakulteten. Preprofessional program är tillgängliga för studenter som är intresserade av teknik, juridik, medicin, optometri och fotvård.

Särskilda program för doktorander finns också. The Graduate Investment Program erbjuder resebidrag som stödjer närvaro vid nationella och internationella konferenser, forskningsbidrag som finansierar utrustning och material, och workshopar om frågor av särskild betydelse för doktorander - bevilja skriva, avhandlings bistånd och många fler. Brooklyn College är också en aktiv del av forskarfokuserade Cuny program, däribland New York Louis Stokes alliansen för minoritetsandelar, broarna till doktorsexamen programmet och latin / grekiska institutet.

Kollegiet uppmuntrar studenter att studera utomlands genom särskilda utbildningar. Studenterna har utforskat medicin i Kina, deltog i arkeologiska utgrävningar i Israel och Island, studerade politiska system i Argentina, gjorde dokumentärfilmer i Indien, och vässade sina konstnärliga färdigheter i Italien och Frankrike, bara för att nämna några. De hjälper ofta i sina professorer "forskning, delta i banbrytande undersökningar samtidigt utforska en del av världen de kanske inte har sett på egen hand.

En världsklass fakulteten

Brooklyn College professorer är pristagarna och mottagare av nationell finansiering från institutioner som NASA, National Science Foundation, National Institutes of Health och Department of Education. Fakulteten ingår Paul Moses, en Pulitzer Prize-vinnande journalist; Ursula Oppens, en Grammy Award-nominerad konsertpianist och modern amerikansk musik artist; Mac Wellman, en Obie Award-vinnande dramatiker; och Kristoff Diaz, en Tony Award-nominerad dramatiker. Andra noterbara lärare inkluderar grundande dekanus vid Barry R. Feirstein Graduate School of Cinema och filmaren Jonathan Wacks, hyllade levnads Jeanne Theoharis, kemist Roberto Sánchez-Delgado, NIH $ 1.700.000 bidrags vinnare och psykologen Anthony Sclafani, internationellt erkänd dator teoretikern Rohit Parikh , värderade audiolog Shlomo Silman, ledande expert på mikroalger bioteknik Jürgen Polle, och statsvetare och författare Corey Robin.

Studentliv

Studentlivet på Brooklyn College är aktiv, mångsidig och mångfasetterad. Våra studenter är engagerade i mer än 100 studerande klubbar och organisationer som spänner över ett brett spektrum av kulturella, etniska, gemenskap, media, konstnärligt, sociala åtgärder, religiösa och andra särintressen. Mer än en dussin studentföreningar och kvinnoföreningar föra grekiskt liv till campus. Intramural sport är populära, och högskolan prisbelönta basket, längdskidåkning, fotboll, softball, tennis och volleyboll lag tävlar vid Avdelningen III-nivå i National Collegiate Athletic Association.

Bygga för framtiden

Brooklyn College har brutit mark för ett nytt centrum för scenkonst, vilket kommer att ge ett passande hem för sina prisbelönta prestanda program. Kollegiet är också djupt in i planeringsstadiet för en ny state-of-the-art vetenskap komplex.

Campus Life

Som Brooklyn Gymnasiet, är du en del av ett mångsidigt och levande gemenskap av forskare. Vi är dedikerade till att erbjuda en säker plats där du kan utforska alla aspekter av campus livet, vare sig akademisk, atletisk, kulturella, politiska, fritids, social eller andlig.

Våra studenter är nya gymnasieexamen just har börjat sin college karriär, studenter med en grad redan i handen och arbetar mot deras avancerad examen, överföra studenter från andra högskolor, veteraner, studenter från andra stater och länder, och vuxna som återvänder till skolan. Och vi erbjuder ett brett utbud av campus aktiviteter genom vilka du kan träffa dem. Du kan gå en av våra intercollegiate eller intramural idrottslag, eller visa din service som en åskådare på våra spel; bli en gemenskap volontär eller delta i elevråd, löfte ett av våra många grekiska organisationer; bli medlem i en eller flera av våra 100 studentföreningar; eller besöka West Quad Center för ett bra träningspass eller en pickup basketmatch.

Ett av de bästa sätten att möta andra är genom att flytta in till Residence Hall, som ger alla bekvämligheter i ett hem, plus lagt bekvämligheter, till överkomliga priser. Men våra pendlare studenter - och det är de flesta av våra elevkåren - har gott om ställen att träffas, också, såsom vår 24/7 Bibliotek Café, som inkluderar en Starbucks; den livliga Student Center; och vår härliga (och minutiöst) grunder.

Det finns också två dussin på campus och institut - knutpunkter för inlärning och social verksamhet för dem som har liknande intressen till din. Och speciella evenemang under hela året är öppna för alla, förena oss i ett sammanhållet samhälle.

Vi uppmuntrar dig att bli en aktiv medlem i Brooklyn College. Om du behöver hjälp med att navigera utsikterna tillgängliga för dig, Avdelningen för student-, tillsammans med Office of akademiska frågor, kommer att hjälpa dig att välja möjligheter som kommer att berika din campus upplevelse.

en

Platser

New York

Brooklyn College

Address
Brooklyn College
2900 Bedford Avenue

11210 New York, New York, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 718-951-5000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited