Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Om Brooklyn College

Brooklyn College är en integrerad del av medborgerlig, urban och konstnärlig energi New York och använder hela staden som ett levande klassrum som vidgar våra elevers förståelse av världen omkring dem.

För mer än 80 år har högskolan varit att locka ett stort antal motiverade studenter - många av dem invandrare eller barn till invandrare som vill förbättra sina liv genom en utmärkt utbildning. De kommer på grund av skolans berömda fakultet akademiker, yrkesverksamma och konstnärer som är bland de bästa inom sitt område. De vet att de kommer att lära på ett campus anses vara en av de vackraste i landet, med välutrustade lokaler, studios, smarta klassrum, samt produktions- och övningsrum - allt med en mycket prisvärd undervisning.

fakta

Brooklyn College har en student inskrivning av 17,390 studenter - 14,115 studenter och 3,275 studenter som kommer från 150 länder och talar 105 språk.

Högskolan erbjuder 120 grund-och doktorsexamen program i de kreativa; humaniora; sociala, beteendemässiga och naturvetenskap; matematik; utbildning och näringsliv. Antagning kriterier har blivit alltmer selektiv under det senaste decenniet, med en genomsnittlig SAT poäng av 1134 för 2011. Mer än 4000 studenter fick kandidatexamen och magisterexamen, samt avancerade certifikat på våra sista Inledande övningar.

Akademiska Möjligheter

Studenter som söker en mycket utmanande akademiskt program utanför högskolan rigorösa övergripande program uppmanas att vända sig till Macaulay Honors College i Brooklyn College och de specialiserade programmen i Honors Academy. Antagning till dessa program är mycket konkurrenskraftiga och erbjuder enorma fördelar, som kan innefatta möjligheter att delta i akademiskt rigorösa aktiviteter under hela staden och över hela världen, gratis undervisning och bärbara datorer, stipendier för resor och mycket mer.

För studenter skapar akademins ansedda läroplanen en fast grund i de fria konsterna och vetenskapen. Vår starka advisement program vägleder dem genom sina college år. Redan innan deras första terminen börjar, är freshmen införs till den första College år, vilket hjälper dem att övergången från gymnasiet till högskolan genom sommarbridgeprogram och med Learning Communities som stärker banden mellan dem och med fakulteten. Preprofessional program är tillgängliga för studenter som är intresserade av teknik, juridik, medicin, optometri och fotvård.

Särskilda program för doktorander finns också. The Graduate Investment Program erbjuder resebidrag som stödjer närvaro vid nationella och internationella konferenser, forskningsbidrag som finansierar utrustning och material, och workshopar om frågor av särskild betydelse för doktorander - bevilja skriva, avhandlings bistånd och många fler. Brooklyn College är också en aktiv del av forskarfokuserade Cuny program, däribland New York Louis Stokes alliansen för minoritetsandelar, broarna till doktorsexamen programmet och latin / grekiska institutet.

Kollegiet uppmuntrar studenter att studera utomlands genom särskilda utbildningar. Studenterna har utforskat medicin i Kina, deltog i arkeologiska utgrävningar i Israel och Island, studerade politiska system i Argentina, gjorde dokumentärfilmer i Indien, och vässade sina konstnärliga färdigheter i Italien och Frankrike, bara för att nämna några. De hjälper ofta i sina professorer "forskning, delta i banbrytande undersökningar samtidigt utforska en del av världen de kanske inte har sett på egen hand.

En världsklass fakulteten

Brooklyn College professorer är pristagarna och mottagare av nationell finansiering från institutioner som NASA, National Science Foundation, National Institutes of Health och Department of Education. Fakulteten ingår Paul Moses, en Pulitzer Prize-vinnande journalist; Ursula Oppens, en Grammy Award-nominerad konsertpianist och modern amerikansk musik artist; Mac Wellman, en Obie Award-vinnande dramatiker; och Kristoff Diaz, en Tony Award-nominerad dramatiker. Andra noterbara lärare inkluderar grundande dekanus vid Barry R. Feirstein Graduate School of Cinema och filmaren Jonathan Wacks, hyllade levnads Jeanne Theoharis, kemist Roberto Sánchez-Delgado, NIH $ 1.700.000 bidrags vinnare och psykologen Anthony Sclafani, internationellt erkänd dator teoretikern Rohit Parikh , värderade audiolog Shlomo Silman, ledande expert på mikroalger bioteknik Jürgen Polle, och statsvetare och författare Corey Robin.

Studentliv

Studentlivet på Brooklyn College är aktiv, mångsidig och mångfasetterad. Våra studenter är engagerade i mer än 100 studerande klubbar och organisationer som spänner över ett brett spektrum av kulturella, etniska, gemenskap, media, konstnärligt, sociala åtgärder, religiösa och andra särintressen. Mer än en dussin studentföreningar och kvinnoföreningar föra grekiskt liv till campus. Intramural sport är populära, och högskolan prisbelönta basket, längdskidåkning, fotboll, softball, tennis och volleyboll lag tävlar vid Avdelningen III-nivå i National Collegiate Athletic Association.

Bygga för framtiden

Brooklyn College har brutit mark för ett nytt centrum för scenkonst, vilket kommer att ge ett passande hem för sina prisbelönta prestanda program. Kollegiet är också djupt in i planeringsstadiet för en ny state-of-the-art vetenskap komplex.

Campus Life

Som Brooklyn Gymnasiet, är du en del av ett mångsidigt och levande gemenskap av forskare. Vi är dedikerade till att erbjuda en säker plats där du kan utforska alla aspekter av campus livet, vare sig akademisk, atletisk, kulturella, politiska, fritids, social eller andlig.

Våra studenter är nya gymnasieexamen just har börjat sin college karriär, studenter med en grad redan i handen och arbetar mot deras avancerad examen, överföra studenter från andra högskolor, veteraner, studenter från andra stater och länder, och vuxna som återvänder till skolan. Och vi erbjuder ett brett utbud av campus aktiviteter genom vilka du kan träffa dem. Du kan gå en av våra intercollegiate eller intramural idrottslag, eller visa din service som en åskådare på våra spel; bli en gemenskap volontär eller delta i elevråd, löfte ett av våra många grekiska organisationer; bli medlem i en eller flera av våra 100 studentföreningar; eller besöka West Quad Center för ett bra träningspass eller en pickup basketmatch.

Ett av de bästa sätten att möta andra är genom att flytta in till Residence Hall, som ger alla bekvämligheter i ett hem, plus lagt bekvämligheter, till överkomliga priser. Men våra pendlare studenter - och det är de flesta av våra elevkåren - har gott om ställen att träffas, också, såsom vår 24/7 Bibliotek Café, som inkluderar en Starbucks; den livliga Student Center; och vår härliga (och minutiöst) grunder.

Det finns också två dussin på campus och institut - knutpunkter för inlärning och social verksamhet för dem som har liknande intressen till din. Och speciella evenemang under hela året är öppna för alla, förena oss i ett sammanhållet samhälle.

Vi uppmuntrar dig att bli en aktiv medlem i Brooklyn College. Om du behöver hjälp med att navigera utsikterna tillgängliga för dig, Avdelningen för student-, tillsammans med Office of akademiska frågor, kommer att hjälpa dig att välja möjligheter som kommer att berika din campus upplevelse.

en
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MA

Brooklyn College CUNY

Den statsvetenskap Masterprogrammet erbjuder studenter ett urval av tre koncentrationer: statsvetenskap, internationella frågor, eller urban politik och administration. ... [+]

Den statsvetenskap Masterprogrammet erbjuder studenter ett urval av tre koncentrationer: statsvetenskap, internationella frågor, eller urban politik och administration.

Den statsvetenskap koncentrationen kombinerar teorier och metoder för statsvetenskap med möjlighet att specialisera sig inom ett av fyra områden: amerikansk politik, jämförande politik, politisk teori, eller internationella förbindelser.

Den internationella frågor koncentrationen är utformad för att förbereda studenterna för professionella och akademiska karriärer i internationella frågor genom utbildningsprogram anpassade till deras specifika intressen och mål. Kurser varierar från breda översikter till seminarier om specifika regioner i världen, och kombineras med självstudier och masteruppsatskurser i nära samarbete med lärare. För att främja yrkesmässig förberedelse programmet publicerar också elevarbete i institutionens statsvetenskap Journal och placerar elever i praktik samt studie- och arbetsmöjligheter utomlands. ... [-]

Amerikas förenta stater New York
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brooklyn College CUNY

Programmet förbereder studenten för nybörjar ledande befattningar som generalister inom områdena personal och mänskliga resurser i organisationer eller för positioner jäm ... [+]

Programmet förbereder studenten för nybörjar ledande befattningar som generalister inom områdena personal och mänskliga resurser i organisationer eller för positioner jämförbar nivå i konsultföretag som erbjuder sina tjänster inom dessa områden. Den delar en gemensam kärna av fem kurser med andra koncentrationer inom industri och organisationspsykologi, men lägger extra tonvikt på teori och praktik på koncernnivå av organisationsverksamhet.

Studentkrav

Sökande bör erbjuda: (a) en övergripande GPA på 3,00 eller bättre, (b) minst 12 högskolepoäng i psykologi, och (c) kurser både i statistik och i forskningsmetoder, med betyget B eller bättre i båda kurserna. ... [-]

Amerikas förenta stater New York
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brooklyn College CUNY

Den Master of Fine Arts i biografkonster är ett treårigt program som tar emot studenter på heltid enda grunden. ... [+]

Den Master of Fine Arts i biografkonster är ett treårigt program som tar emot studenter på heltid enda grunden. Det erbjuder en mycket specialiserad utbildning i en samarbets praktisk inlärningsmiljö i sex filmmaking inriktningar:

Cinematografi Styra Efterbearbetning Producerande Manusskrivande Digital Arts (börjar i höst 2016)

Studenter är upptagna till programmet i någon av ovanstående inriktningar. Även klasser erbjuds i de olika filmmaking inriktningar för att tillhandahålla en avrundad utbildning, en gång accepterat i en viss specialisering, är studenter inte tillåtet att byta.

FILMKONST

Den stora ryske regissören Andrej Tarkovskij krediteras med att beskriva filmkonst som "måla med ljus." Foto handlar också om att fånga rörelse och rytm, och komponera estetiskt tilltalande sekvenser. Utveckla denna nivå av kreativitet kräver teknisk kunskap och behärskning av hantverk och, viktigast av allt, förmågan att översätta ett manus i visuellt tilltalande bilder. Som filmkonst student kommer att lära sig alla aspekter av konst och hantverk av visuell storytelling. UD kulminerar i samproduktion av en 15- till 20-minuters berättande film under de två sista terminerna.... [-]

Amerikas förenta stater New York
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brooklyn College CUNY

Forskarutbildningen i prestanda och interaktiva medier konst (PIMA) hjälper dig att utvecklas till en performancekonstnär med ett rykte för innovation och kreativ framgån ... [+]

Forskarutbildningen i prestanda och interaktiva medier konst (PIMA) hjälper dig att utvecklas till en performancekonstnär med ett rykte för innovation och kreativ framgång. Vårt program kommer att ge dig verktyg för att föreställa och genomföra samarbetsprojekt, tvärvetenskapliga teaterstycken. PIMA lär dig att utforska sätt att använda tekniken i konstnärliga samarbeten med olika kreativa discipliner. Du kommer att studera med studenter från olika bakgrunder som redan kan ha en etablerad karriär inom konstfält, och som för med sig en mängd influenser och kontakter. En annan viktig del av programmet är den intensiva mentorskap du får från framgångsrika alumner och lärare från fyra avdelningar - Konst, datavetenskap, TV och radio, och Theater - liksom Musikkonservatoriet. Redan innan du uppgraderar, kommer du att ha insett din konstnärliga vision.... [-]

Amerikas förenta stater New York
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brooklyn College CUNY

UD i TV-produktion förbereder eleverna för professionella medie karriärer som författare, producenter, regissörer och redaktörer. ... [+]

UD i TV-produktion förbereder eleverna för professionella medie karriärer som författare, producenter, regissörer och redaktörer. Denna produktionsbaserade läroplan utsätter studenter till många programgenrer, inklusive men inte begränsat till, dokumentär, drama, nyheter, sport, konst och kultur, experimentell och demonstration. Eleverna att utveckla innehåll och producera och direkt både enkel- och upprepad kamera, levande bytte produktioner. UD Programmet bygger på en grund av produktions estetik, kritisk analys och mediekunskap. Eleverna får lära sig hur man skapar program som informerar, underhålla, och instruera publiken genom att tolka innehåll genom en social, politisk och ekonomisk synvinkel. ... [-]

Amerikas förenta stater New York
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

Brooklyn College CUNY

En företagsekonomisk examen kan ge studenterna en mängd olika karriärvägar som sträcker sig från den allmänna ordningen för internationell finansiering till bankverksamhe ... [+]

En företagsekonomisk examen kan ge studenterna en mängd olika karriärvägar som sträcker sig från den allmänna ordningen för internationell finansiering till bankverksamhet. Ekonomi, företagsledning, finans och ekonomi Institutioner erbjuder en 33-kredit Master of Science examen i företagsekonomi med fem alternativ till specialisering: ekonomisk analys, global affärs, redovisning, allmänna affärs, business intelligence och data analys.

Alternativ ett är mer flexibel och gör det möjligt för studenter att utforska olika delar av ekonomin, inklusive hälsoekonomi, offentliga finanser och den allmänna ordningen, och den internationella handeln. Alternativ två är mer fokuserad och är uttryckligen för studenter med intresse för global verksamhet. Den innehåller kurser i global ekonomi och förvaltning, internationell ekonomi och finans, förhandlingar och konfliktlösning, global affärsmiljö och internationell human resource management. ... [-]

Amerikas förenta stater New York
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brooklyn College CUNY

Sökande förväntas ha motsvarande minst 15 hp i data- och informationsvetenskap och relaterade områden, inklusive alla följande egenskaper: kunskap om en hög nivå datorspr ... [+]

Studentkrav

Sökande förväntas ha motsvarande minst 15 hp i data- och informationsvetenskap och relaterade områden, inklusive alla följande egenskaper: kunskap om en hög nivå datorspråk (helst C ++ eller Java), kunskaper i assembler och datorarkitektur, en kurs i diskreta strukturer, en kurs i datastrukturer och en kurs i kalkyl. Studenter som inte har alla dessa krav kan accepteras med villkoret att de slutför dessa kurser på grundnivå.

[-]
Amerikas förenta stater New York
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brooklyn College CUNY

MS i informationssystemen är utformad för studenter som väljer att fokusera på användningen av datasystem för att hantera affärs och administrativ verksamhet och frågor. ... [+]

MS i informationssystemen är utformad för studenter som väljer att fokusera på användningen av datasystem för att hantera affärs och administrativ verksamhet och frågor.

Programmet ger förberedelse för en mängd olika befattningar inom den ständigt expanderande områdena informationssystem och teknik, inbegripet datasystem programvara iscensätter, datortillämpningar programvara iscensätter, datorsystem analytiker, databasadministratören och nätverkssystem och datakommunikation analytiker. Alla dessa positioner visas i topp tio tjänstemän jobb i Bureau of Labor Statistics lista över de trettio snabbast växande jobb, projiceras genom 2014. Programmet förbereder också studenterna för forskarutbildning eller forskning inom området. ... [-]

Amerikas förenta stater New York
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brooklyn College CUNY

Detta program är ett forsknings- och teori baserat program som betonar sambandet mellan teori och praktik. ... [+]

Detta program är ett forsknings- och teori baserat program som betonar sambandet mellan teori och praktik. Läroplanen undersöker miljöer och effekterna av elektroniska medier från sociala, politiska, kulturella och ekonomiska perspektiv. Eleverna får en fördjupad kunskap om televisions- och radioindustrin, framväxande digitala medier industrier, medie och viktiga kritiska, teoretiska och forskningsperspektiv på media i stort sett. Programmet förbereder eleverna för att tillämpa sin utbildning i en mängd olika professionella positioner eller fortsätta sin utbildning genom att anmäla sig en forskarutbildning.

Studentkrav

De sökande måste erbjuda en väl avrundad grund register över åtminstone en 3,0 GPA som tyder på löfte om framgång i programmet. Varje sökande rekord prövas individuellt i detta avseende. De sökande måste lämna in en uppsats om samtida media och samhället, vilket kan vara ett original uppsats skriven för att bifogas ansökan, eller en 5-10 sida vetenskapliga papper som skrevs som en grund. Alternativt kan sökande lämna in en vetenskaplig papper i något ämne med anknytning till deras grundutbildning större. ... [-]

Amerikas förenta stater New York
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Brooklyn College CUNY Campus