Brown University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Brown är ett ledande forskningsuniversitet som är distinkt för sitt studentcentrerade lärande och djupa känsla av syfte. Våra studenter, lärare och personal drivs av idén att deras arbete kommer att ha en inverkan i världen.

Brown grundades 1764 och är ett ledande forskningsuniversitetshem för världsberömda lärare och också en innovativ utbildningsinstitution där studerandens nyfikenhet, kreativitet och intellektuella glädje driver akademisk spetskompetens.

Andan i den grundläggande öppna läroplanen infunderar alla aspekter av universitetet. Brown är en plats där strikt stipendium, komplex problemlösning och service till allmänheten definieras av intensivt samarbete, intellektuell upptäckt och arbete på sätt som överskrider traditionella gränser.

Providence, Rhode Island - Browns hem i mer än två och ett halvt århundraden - är en levande plats att bo, arbeta och studera, ett stimulerande nav för innovation och en stad rik på kulturell mångfald.

Lösningar på kritiska, komplexa problem

Bruna studenter och lärare hanterar landets opioidkris. Planerar nästa Mars landningsplats. Upptäck platserna för forntida civilisationer. Rådgivning till världsledare om nya politiska modeller. Utforska nya gränser inom multimediakonst. I vart och ett av deras intellektuella ansträngningar drivs våra forskare och forskare ovanligt av tron att deras arbete måste - och kommer - att ha en inverkan i deras samhällen, i samhället och världen.

Vi är ett lärande samhälle grundat på ett åtagande om respekt för mångfalden av synpunkter som är grundläggande viktigt för intellektuell upptäckt. Vi uppmuntrar alla individers rätt att uttrycka idéer och perspektiv - och vi anammar värdet av kraftfull debatt i strävan efter kunskap.

Platser

College Hill

Address
02912 College Hill, Rhode Island, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium