Bryant University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Bryant

Bryant är ett privat New England universitet med en tradition av innovation och en global vision för framgång. Våra akademiska program kännetecknas av en integration av företag och konst och vetenskap med ett globalt perspektiv.

Snabba upp din karriär

Bryant University : s nationellt erkända forskarutbildningar erbjuder dig den konkurrensfördel som du är i efterfrågan.

100% hög beröring

Små klassstorlekar, personlig mentorskap och omtänksam och stödjande fakultet hjälper till att skräddarsy dina erfarenheter efter dina karriärsföreställningar.

34% löneökning

Av de kombinerade doktorsexamen som erbjuds på Bryant är detta den genomsnittliga löneförhöjningen enligt "Economic Value of College Majors."

En läroplan

Våra professorer är kända ledare inom sina specialiseringar. Deras undervisning kombinerar den senaste teorin med praktiska metoder.

Toppanläggningar

Academic Innovation Center har vunnit nationella utmärkelser; doktorander rankar Bryant-anläggningarna som "mycket bra" eller "utmärkt" (2018-undersökningen).

Strategiska initiativ

Fyra strategiska mål

Med tanke på framtiden är Bryant University dedikerad till att uppnå fyra strategiska mål:

 • Allt större akademisk kompetens.
 • Utbildning för hela personen för framgång på en teknikdriven arbetsplats.
 • Bygga ett mångsidigt och inkluderande samhälle av amerikanska och internationella studenter.
 • Inspirera kollektiva andan och engagemanget för våra studenter, fakulteter, personal, studenter och vänner.

Dessa fyra strategiska mål uppnås genom specifika initiativ utformade för att förbereda väl avrundade globala medborgare för produktiva liv och karriärer. Initiativen inkluderar:

 • Höjning av akademisk kompetens inom forskarutbildningsprogram vid College of Business.
 • Bygga ut School of Health Sciences med både certifikat och ledningsorienterade forskarutbildningar.
 • Integrera i läroplanen studien och tillämpningen av datavetenskap, analys och ytterligare teknikrelaterade ämnen för att möta behoven på den framtida arbetsplatsen.
 • Utöka Bryants internationella räckvidd utanför Kina till andra länder och kulturer inklusive Latinamerika och Sydamerika.
 • Förbättra en av Bryants viktigaste tillgångar - vårt säkra och vackra bostadsområde - för att locka och behålla de bästa studenterna på en allt mer konkurrenskraftig marknad.

125843_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Priscilla Du Preez / Unsplash

Samarbetar med näringslivet

Sedan hon öppnade sina dörrar 1863 har Bryant University utvecklat grundutbildningar, forskarutbildningar och utbildningsprogram som håller i takt med de förändrade kraven i både företag och samhälle. Detta tillvägagångssätt förbereder högutbildade akademiker och ger företag möjligheter att arbeta med Bryant-fakulteten och studenter, samtidigt som de får tillgång till branschexperter och den senaste generationen av framtida företagsledare.

Bryant är nöjd med att dela med dig några av de sätt som företag arbetar med universitetet och välkomnar ditt intresse och engagemang i våra program. Möjligheterna för partnerskap är oändliga från konsulttjänster, sponsring och välgörenhetsmöjligheter, grund- och forskarutbildningar, verkställande utbildning och professionella certifikatprogram och tillgång till en rik talangpool av jobbkandidater. Vi ser fram emot att samarbeta med dig inom en snar framtid.

Byrån för företag

 • Koordinerar sponsringsmöjligheter för universitetsevenemang.
 • Utkast till förslag till stöd för universitetsprioriteringar.
 • Tjänar som en länk till hundratals offentliga och privata organisationer som stöder Bryants uppdrag.
 • Engagerar Bryant-studenter och studenter med företag och stiftelser.
företag

Samarbete med Bryant University erbjuder mer än bara tillgång till begåvade framtida anställda; det erbjuder ditt företag en unik möjlighet att samarbeta med en dynamisk ledare inom utbildning.

Hållbarhet

Hållbarhet på Bryant främjar Bryants globala vision, vårt engagemang för affärsinnovation och konst och vetenskap.

Hållbarhet på Bryant utrustar våra elever med de färdigheter och verktyg som behövs för att tävla och delta i denna ekonomi och samtidigt ge möjligheter till samhällsengagemang och lärande.

Hållbarhet på Bryant består av engagemang på olika nivåer på campus som inkluderar Hållbarhetskommittén, Sustainability Core Team och studentgruppen SustainUs.

Bryant University har fått ett STARS Silver-betyg i erkännande av sina hållbarhetsprestationer från Association for the Advancement of Sustainability in Higher Education (AASHE).

Platser

Smithfield

Bryant University

Address
Douglas Pike,1150
02917 Smithfield, Rhode Island, Amerikas förenta stater
Telefon
(401) 232-6000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium