California Institute of Integral Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Online eller på campus är vår pedagogiska vision rotad i progressiva värderingar. Vårt universitets helhetssyn på stipendium består av fyra skolor och 25 utbildningsprogram som kombinerar akademisk rigor, medvetenhet och andlighet för att främja personlig och professionell tillväxt.

g

På CIIS ansluter du = "gaalt =" ge frågor som är viktiga för dig, för dagens värld och för din personliga alt = "tillväxt, explorinalt =" g de djupa förbindelserna som förenar dem. Du kan studera i innovativa, ackrediterade alt = "examen kandidatexamen utdelas =" gree proalt = "gram, allt i ett akademiskt rialt =" gorous settinalt = "g.

Vi har byggt vårt rykte på 50 år av transformativ utbildning, som ett unikt universitet som förbereder studenter med knowledalt = "ge, erfarenhet och professionell utveckling för att möta dagens challenalt =" ges och förstå komplexiteten i vår snabbkanal = "ginalt =" g värld.

I CIIS möter du en livlig och varierad grupp av elever som hedrar flera sätt att undervisa = "g, learninalt =" g och knowinalt = "g. Du deltar i små lektioner med lärare som är engagerade i din utbildning.


CIIS erbjuder 25 akademiska program, organiserade inom fyra skolor.

Kombinerar lärande med teknik

California Institute of Integral Studies ( CIIS ) onlineprogram kombinerar personlig inlärning och toppmodern teknik för att ge en unik inlärningsupplevelse. Våra åtta online-program startar varje termin med bostadsintensiv i San Francisco Bay Area. På bostadsintensiven går studenterna med i fakultetsmedlemmarna i 3 till 7 spännande dagar med workshops, presentationer, fakultetsrådgivning och samarbetsinlärning.

Studenter fortsätter sedan sin studiekurs i vår multimedia-onlinemiljö, undervisad av CIIS fakulteten - alla tankeledare och innovatörer inom sina områden.

Uppdragsbeskrivning

California Institute of Integral Studies ( CIIS ) är ett ackrediterat universitet som strävar efter att förkroppsligar anda, intellekt och visdom i tjänst för individer, samhällen och jorden. CIIS utvidgar gränserna för traditionella utbildningsprogram med tvärvetenskapliga, tvärkulturella och tillämpade studier med ansikte mot ansikte, hybrid och pedagogiska metoder online. Genom att erbjuda en personlig inlärningsmiljö och stödjande gemenskap, CIIS ger en utmärkt mångfacetterad utbildning för personer åtagit sig att förvandla sig, andra och världen.

Vad är integrerad utbildning?

Integrerade studier är ett svar på det växande behovet av att syntetisera de fragmentariska aspekterna av samtida tanke och kultur till en meningsfull helhet. Det integrerade perspektivet, som föreställts av grundarna av CIIS som förkroppsligande en kreativ syntes av de högsta värdena i öst och väst, har vuxit till att omfatta studiet av traditioner och erfarenheter från hela världen. Integrerade studier vid CIIS omfattar alla aspekter av lärande: det intellektuella, det erfarenhetsmässiga och det tillämpade.

Genom att tillhandahålla en integrerad utbildning för en föränderlig värld skapar och integrerar institutet kunskap utanför gränserna för traditionella akademiska discipliner. CIIS värdesätter kulturell mångfald, flera sätt att känna till, andlighet, en känsla av gemenskap, frigörande ideal och ekologisk hållbarhet, och utvecklar en reflekterande och innovativ inlärningssamhälle. När man utforskar samspelet mellan sinne, kropp och ande kopplar integrerad utbildning samman de andliga och praktiska dimensionerna i det intellektuella livet. Integrationen av visdomstraditionerna presenterar en medvetenhetsutveckling som aldrig har varit mer relevant och avgörande än den är idag.

Här är några av vad du kan göra här:

  • Utforska kunskapstraditioner från många kulturer och synpunkter medan du upplever några av de mest framåtblickande visionerna i framtiden.
  • Gå kurser som erbjuder dig expansiva sätt att se på världen.
  • Dra nytta av en tvärvetenskaplig utbildningsmodell.
  • Anmäl dig till unika forskarutbildningar på School of Professional Psychology and Health och School of Consciousness and Transformation.
  • Studera online i forskarutbildningar inom de banbrytande områdena Transformative Studies och Transformative Leadership.
  • Möt på helgerna i BA-slutförandeprogrammet i tvärvetenskapliga studier med sammanslagna kohorter.
  • Ge terapi till San Francisco-samhället medan du praktiserar under överinseende av erfarna kliniker i CIIS rådgivningscentren.
  • Skapa praktik eller huvudstenprojekt som fördjupar dig i samarbeten med de samhällen du studerar.

Platser

San Francisco

California Institute of Integral Studies

Address
1453 Mission Street
San Francisco, CA 94103

94103 San Francisco, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 415-575-6100

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium