Central Michigan University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Central Michigan University, En vårdande institution som främjar transformerande kraften i avancerade lärande. Från våra rötter som en lärare college, har CMU vuxit att erbjuda nationellt hyllade program inom områden som sträcker sig från hälso- och sjukvårdsyrken och teknik för företag och kommunikation.

Våra studenter och lärare forskare bidra till att bevara jordens resurser, upptäcka nya sätt att behandla sjukdomar, avancera innovativa sätt att förbättra undervisning och inlärningsmetoder, och mycket mer.

Grundades 1892, är Central Michigan University bland landets 100 största offentliga universitet med mer än 20.000 studenter på dess Mount Pleasant campus och ytterligare 7000 inskrivna på nätet och på mer än 4 0 platser i Nordamerika. CMU erbjuder mer än 200 akademiska program på grundnivå, befälhavarens, specialist och forskarnivå.

Dessutom har CMU etablerat landets 137. College of Medicine att ta itu med en växande brist på primärvårdsläkare i Michigan. Invignings klass av 64 elever inledde sina studier i augusti 2013.

CMU är ett universitet där studenter, lärare, personal och alumner lär sig att sträva efter spetskompetens. Att leva med medkänsla. Att vara ledare. Kolla in oss.

Fire Up Chips!

University Mission, vision och värderingar

University Vision

"Central Michigan University, en allomfattande gemenskap av forskare, är en nationell ledare i högre utbildning inspirerande spetskompetens och innovation." -Adopted Av styrelse, December 6, 2012

Affärsidé

På Central Michigan University, vi är en gemenskap åtagit sig att driva kunskap, visdom, upptäckt och kreativitet. Vi erbjuder elevcentrerad utbildning och främja personlig och intellektuell utveckling för att förbereda studenterna för produktiva karriärer, meningsfullt liv, och ansvarsfullt medborgarskap i ett globalt samhälle.

-Adopted Av styrelse, December 2, 2010

Kärnvärden

För att uppnå vårt uppdrag, följer vi de kärnvärden integritet, respekt, medkänsla, delaktighet, socialt ansvar, kompetens och innovation.

-Adopted Av styrelse, December 2, 2010

Snabbfakta

26.968 totala inskrivningen 200+ akademiska program $ 361 miljoner stipendier och finansiellt stöd fördelas årligen 20: 1 elev fakulteten förhållandet

1 Online grundutbildningsprogram i nationen, enligt US News & World Report

150 CMU studera utomlands program i mer än 40 länder Topp 5 säkraste universitet i Michigan, enligt stateuniversity.com

Utbildningsprogram för lärare och administratörer 3 Graduate, enligt US News & World Report

480 tunnland CMU största campus 1 av landets 100 största offentliga universitet

6 Bästa Online MBA-program i USA

 1. US College of Medicine 7th i nationen för antalet studenter (536) deltar i alternativa Break volontärresor $ 940.000.000 CMU påverkan på Michigan ekonomi Världsledande inom SAP-certifiering 100 procent Anställningar för sjukgymnastik, logoped och hörsel grads

  20 i Nation CMU: s dräkt Merchandising och design program bland de bästa amerikanska mode merchandising skolor

  1 NFL valomgången 2013 - Fire Up Eric Fisher!

  1st neurovetenskap grundexamen program i Michigan. Programmet har också valts som 2013 grundutbildningen of the Year av Society for Neuroscience. Endast Michigan University med en kandidatexamen i meteorologi Endast Michigan universitet och en av två i Mellanvästern driva en ö forskningsstation De flesta lärarutbildnings alumner i Michigan 70+ examen utbildningsprogram vid mästarens, specialist och doktorandnivå

  1 Michigan college tv-station, 13 år i rad

 2. / Endast rekreation och event management större i Michigan

Karriär på CMU

Att arbeta på Central Michigan University innebär att gå en familj av lärare, personal och studenter som omfamnar det livslånga lärandet, framgång för alla elever, och utbildning, forskning, kreativa strävanden och frivillighet som bidrar till större nytta för samhället.

Vi upprätthåller en rad kärnvärden som antogs av CMU styrelse i december 2010. De är:

Integrity Respekt Medkänsla Delaktighet Socialt ansvar Excellence Innovation

CMU sysselsätter cirka 2.600 heltidsanställda lärare och personal, cirka 725 visstidsanställda och cirka 5700 studenter varje år.

CMU är en AA / EO institution, ger lika möjligheter till alla personer, inklusive minoriteter, kvinnor, veteraner och personer med funktionshinder.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se PhD » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Master Of Arts I Ekonomi

Campusstudier September 2018 Amerikas förenta stater Mount Pleasant

Institutionen för nationalekonomi erbjuder en Master of Arts-examen. Programmet är specialiserat på att förbereda eleverna att komma in forskarutbildning i nationalekonomi och typiskt omkring två tredjedelar av vår [+]

Institutionen för nationalekonomi erbjuder en magisterexamen. Programmet är specialiserat på att förbereda eleverna för att ange forskarutbildning i nationalekonomi och typiskt omkring två tredjedelar av våra studenter läser programmet som en språngbräda mot detta ändamål.

Vi har uppnått en mycket bra placering rekord i detta avseende. Under de senaste två decennierna våra MA studenter har skrivit forskarutbildning med finansiellt stöd på högst rankade skolor som Yale, Michigan, Indiana, södra Kalifornien, North Carolina, Purdue, Illinois, Vanderbilt, Michigan State, Emory, och Texas A & M, bland annat .

Specifika placeringsdata (alla med ekonomiskt stöd) för de senaste fem åren följer:... [-]


Master Of Arts I Kulturresursförvaltning

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Amerikas förenta stater Mount Pleasant

Magisterexamen i kulturmiljövård är utformad för att förbereda yrkesverksamma för karriärer inom det växande området kulturmiljövård. [+]

Magisterexamen i kulturmiljövård är utformad för att förbereda yrkesverksamma för karriärer inom det växande området kulturmiljövård.

Utövare i denna mångfacetterade området hjälpa privata och statliga organ för att identifiera kulturella resurser såsom arkeologiska och historiska platser, kulturellt eller historiskt viktiga strukturer och kulturellt betydelsefulla platser eller resurser, bedöma sådana webbplatser och resurser, och utveckla planer för deras bevarande, curation, och etisk användning.

Program Mål:

Studenter i CRM-programmet kommer att lära sig att:

beskriva, förklara och följa federala lagar, förordningar, föreskrifter och etiska principer i samband med kulturmiljövård beskriva och förklara de viktigaste komponenterna i materialet och icke-materiell kultur belägen i en förhistorisk eller historisk period praktisera de färdigheter som är lämpliga för att upptäcka, bevara, kurerar, tolkning och / eller görs tillgängliga för olika målgrupper den materiella kulturen utvecklats av dem i en förhistorisk eller historisk period kommunicera effektivt med lämplig låg och professionella människor Karriärmöjligheter ... [-]

Master Of Arts I Matematik

Campusstudier September 2018 Amerikas förenta stater Mount Pleasant

The Master of Arts examen i matematik programmet behåller tillräcklig flexibilitet för att förbereda eleverna för att lära matematik på grundnivå eller att genomföra doktorandarbete i matematik [+]

MA i matematik är ett tvåårigt program. Den betonar mer beräknings aspekter av matematik för studenter som är intresserade av jobb i näringslivet, industrin och regeringen. Programmet behåller också möjlighet att förbereda studenterna för undervisning i matematik på grundnivå eller att genomföra doktorsarbete i matematik.

MA i matematik programmet kräver totalt 30 timmar kredit med två olika forskningsbehov:

Plan A: tjugofyra (24) timmar naturligtvis arbete och sex timmars Thesis. Plan B: Tjugosju (27) timmar naturligtvis arbete, två Plan B papper (en kredit timme vardera) plus Graduate Student seminariet (en kredit timme). Förkunskapskrav för MA i matematik program: ... [-]

Master Of Arts I Statsvetenskap

Campusstudier September 2018 Amerikas förenta stater Mount Pleasant

Läroplanen är utformad för att ge alla studenter med rigorösa akademisk utbildning i CMU statsvetenskap forskarutbildningen och gör dig redo för forskarutbildningen, juridisk fakultet, eller annat som är doktorand [+]

Master of Arts i statsvetenskap

Läroplanen är utformad för att ge alla studenter med rigorösa akademisk utbildning i CMU statsvetenskap forskarutbildningen och gör dig redo för forskarutbildningen, lag skolor eller andra forskarutbildningen.

Detta forskarutbildningen vid CMU funktioner:

Halter i USA och internationell politik; Hands-on forskningsmöjligheter; Ärade lärare som specialiserat sig på komparativ politik, den allmänna ordningen, internationella relationer, USA: s politik och politisk teori; Bekvämt planerad kväll och helgkurser; Tillgång till omfattande biblioteksresurser på campus; Högtalare, workshops och många andra globala anslutningar; Graduate assistenttjänster och ekonomiskt stöd. ... [-]

Master Of Arts I Sändningar

Campusstudier September 2018 Amerikas förenta stater Mount Pleasant

Oavsett om du är en branschkunnig söker nya färdigheter eller en ny grundutbildning bedriver avancerad studie masterprogrammet i Central Michigan University School of Broadcast och Cinematic Arts [+]

School of Broadcast och Cinematic Arts vid Central Michigan University erbjuder en mångsidig master kand som kombinerar avancerad teoretisk och tillämpad kurser, utformad för att ge dig ett försprång på en konkurrensutsatt multimedia arbetsmarknad. Vi erbjuder fyra områden av koncentration för MA studenter, var utformad för att möta utbildningsbehov och karriärmål av studenter.

Elektroniska Media Studies är vår mest generella område av koncentration, så att eleverna kan välja från ett brett utbud av valbara kurser, inklusive produktion, manus, ledning, filmstudier kurser, och mycket mer.

Electronic Media Management fokuserar på ledarskap och entreprenörskap inom mediebranschen.... [-]


Master Of Arts I Undervisningen Engelska Till Som Talar Andra Språk

Campusstudier September 2018 Amerikas förenta stater Mount Pleasant

Detta program är utformat för att förbereda lärare för karriärer inom undervisning i engelska som andra eller främmande språk i USA eller utomlands. Studenter läser de formella aspekterna av språket, dess [+]

Master of Arts i Undervisning engelska till som talar andra språk

Detta program är utformat för att förbereda lärare för karriärer inom undervisning i engelska som andra eller främmande språk i USA eller utomlands. Studenter läser de formella aspekterna av språket, dess förvärv och användning, och få kunskap och erfarenhet inom aktuella teorier, metoder och metoder för språkundervisning och bedömning av språkkunskaper.

Förkunskapskrav

Ordinarie entré:

För att bli antagen till MA TESOL programmet måste en student har en grundexamen större eller mindre på engelska, lingvistik, Language Arts, Reading eller ett främmande språk med en medeltalet av minst 3,0 på en fyrgradig skala och en kumulativ klass medeltalet av minst 3,0. Sökande med TOEFL poäng av 213 KBT, 550 PBT eller 79 IBT och ovan, IELTS betyg för 6,5 och ovan, eller en MELAB poäng 78 eller högre, kan beviljas vanlig entré. Vissa program kräver dock högre TOEFL poäng och andra kräver alla antagna internationella studenter att ta ett engelskt kunskapsprov efter ankomsten på campus. Sökande med stora aktörerna i områden som inte rör språk kommer att övervägas på individuell basis. Dessutom är två år på college främmande språk studie (eller motsvarande) som krävs.... [-]


MSc

Magister I Kläder Produktutveckling Och Marknadsföring Teknik

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Amerikas förenta stater Mount Pleasant

Tänk dig att arbeta med Cotton, Incorporated på en 3D virtuell försäljningsutrymme; eller med hjälp av en termisk docka för att hjälpa Lululemon utvärdera de termiska egenskaperna hos tyger för potentiell användning i deras kläder; eller undersöka Polartec tyger på löpare som använder infraröd termografi. [+]

Fråga någon av våra studenter att föra en magisterexamen i dräkt Produktutveckling och Merchandising om deras dag till dag erfarenheter på detta två-årigt program. De är noga med att berätta om att arbeta i framkanten av mode med en högteknologisk inlärningskurva som gör hela skillnaden. Genom en kreativ och gemensam strategi för att studera kläder och textilier, är vårt främsta mål att introducera studenterna till verkliga kläder och design - från konceptutveckling till detaljhandel med hjälp av avancerad kunskap och kreativitet inom design, produktion, utvärdering och teknik.

Tänk dig att arbeta med Cotton, Incorporated på en 3D virtuell försäljningsutrymme; eller med hjälp av en termisk docka för att hjälpa Lululemon utvärdera de termiska egenskaperna hos tyger för potentiell användning i deras kläder; eller undersöka Polartec tyger på löpare som använder infraröd termografi.... [-]


Master Of Science I Administration

Campus eller Online-studier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Mount Pleasant

MSA grad erbjuds både på och utanför campus till över 3.000 studenter varje år. MSA examen är tvärvetenskaplig till sin natur och har funnits sedan 1975. Under de senaste 30 åren över [+]

MSA grad erbjuds både på och utanför campus till över 3000 studenter varje år. MSA examen är tvärvetenskaplig och har funnits sedan 1974. Under de senaste 40 + år tiotusentals studenter har tjänat MSA examen.

MSA är en examen för professionella administratörer som vill utveckla ett brett spektrum av nuvarande ledning och ledarskap i motsats till den traditionella, analytisk metod för MBA.

MSA grad erbjuder en stor flexibilitet med en mängd olika koncentrationer som eleverna kan välja. Programmet kan fyllas ansikte mot ansikte, på nätet eller via en hybrid format på många ställen. Den administrativa kärna (ungefär hälften av kurserna) förbereder eleverna för administrativa befattningar i olika organisatoriska inställningar. Eleverna kan då skräddarsy sin koncentration område (den andra halvan av graden) till sitt intresseområde. MSA studenter omfattar både heltids- och deltidsstuderande. De flesta klasser är planerade på kvällarna och på helgerna för att rymma alla elever.... [-]


Videoklipp

Put Your Stamp on the World

Fire up for move-in