California State University Los Angeles - College of Business and Economics

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Cal State LA, en medlem av California State University (CSU) -systemet, erbjuder utmärkta och innovativa utbildningsmöjligheter till en urban studentbefolkning som speglar mångfalden i Los Angeles-bassängen.

Utbildningsmöjligheter inkluderar:

  • Förbereda eleverna att uppskatta, engagera, förbättra och förvandla de sociala, kulturella, civila och arbetsplatsstrukturerna i amerikanska och globala samhällen.
  • Att ge eleverna möjligheter, färdigheter och möjligheter att dra full nytta av livslångt lärande, inklusive doktorander och yrkesstudier, samt möjligheter att delta i forskning, vetenskaplig och kreativ verksamhet.
  • Erbjuder eleverna verktyg för personlig och akademisk prestation, ekonomisk rörlighet och hälsosammare liv.
  • Betjäna som en gateway bland Cal State LA-samhället, större Los Angeles-samhälle och världsgemenskap för delat utbildnings- och kulturliv;
  • Att tillhandahålla högkvalitativa professionella tjänster till alla valkretsar vid universitetet.

College of Business and Economics

Företagsekonomiska högskolan i Cal State LA är en lärande gemenskap med 67 heltidsfakulteter och personal och mer än 3 200 studenter engagerade i strävan efter excellens i grundutbildning och forskarutbildning för en mångkulturell, global miljö.

För att vara en viktig och relevant styrka i det nya millenniet fortsätter vi utvecklingen av marknadsdrivna program som är globalt fokuserade och teknologibaserade. Los Angeles är porten till det tjugoförsta århundradet och vi är stolta över att vara en viktig aktör i regionens framgång. När de framväxande nationerna i Asien och Latinamerika blir dominerande styrkor i världshandeln, kommer Los Angeles att bli centrum för internationell handel och handel i USA. Vår högskola är nationellt rankad, fullt ackrediterad och en viktig partner i Los Angeles affärsband.

Platser

Los Angeles

California State University Los Angeles

Address
California State University Los Angeles

5151 State University Drive

90032 Los Angeles, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 323-343-2810

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium