The Catholic University of America, Department of Biology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Institutionen för biologi

Varje termin Biologiska avdelningen doktorander värd en seminarieserie där inbjudna talare från andra institutioner presentera resultatet av sin forskning.

Seminarierna hålls på måndag klockan 11:10 i Rm. 215 McCort-Ward. Pizza serveras på 12:00 i Rm. 200 efter seminariet.

Evenemanget sponsras av Graduate Student Association.

Biology Club

Den CUA Biology Club är en organisation för alla som är intresserade av livsvetenskaperna. Under läsåret klubben anordnar en kombination av sociala och utbildningsverksamhet som ger många möjligheter för studenter att interagera med lärare och med varandra. Klubbens sponsorer föreläsningsserie itu aktuella frågor och andra frågor av intresse, och ger medlemmarna möjlighet att knyta kontakter med yrkesverksamma inom livsvetenskaperna.

En provtagning av de senaste Klubbverksamheten omfattar: Välkomnande parti i början av läsåret; karriär samtal; falla middag; föredragsserie; premed-orienterade program; Julfest; slutet av året grill, och; Thanksgiving fond Raiser för vissa (Så Andra enheter kan äta).

Mission

Centrum för vidareutbildning inom cell- och molekylärbiologi, en enhet vid Institutionen för biologi vid Catholic University of America har etablerats i 1983 som ett internationellt centrum för att ge expertutbildning för forskare, tekniker, doktorander och forskarassistenter. Fokus ligger på nya och etablerade biomedicinskt relaterade begrepp och tekniker som ger stark drivkraft för samtida forskning, innovativa industriella tillämpningar, och sofistikerade diagnostiska laboratorietekniker.

Platser

Washington

McCort-Ward Building

Address
Department of Biology
103 McCort-Ward
The Catholic University of America
620 Michigan Avenue NE.
Washington, DC 20064

Washington, District of Columbia, Amerikas förenta stater
Telefon
202-319-5271

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium