California Lutheran University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

VÄLKOMMEN TILL CAL LUTHERAN

Vår engagerade och skicklig lärare arbetar med små klasser av studerande som är öppen - om idéer, om människor, och om tro - och söker att växa som individer medan de utövar sina passioner och upptäcka deras syfte.

Grundades 1959, är California Lutheran University hem för mer än 2,892 studenter och 1,282 doktorander som kommer från mer än 61 länder och representerar ett brett utbud av religioner.

Vår engagerade, åstadkommit fakultet arbetar med små grupper av studenter som är öppen-om idéer om människor och om tro och försöker växa som individer.

Både i klassrummet och utanför den, är alla på Cal lutherska för att hjälpa varje elev fullfölja sina passioner att upptäcka sitt syfte, och följa detta syfte att omvandla sin samhälls och världen.

Universitetet

California Lutheran University är en selektiv, omfattande institution som erbjuder grund-och forskarutbildning grader i humaniora och vetenskap och yrkesområden. Rotad i den lutherska traditionen uppmuntrar Cal lutherska kritisk utredning frågor om tro och förnuft. Mentor av engagerade och genomförda lärare, studenter fullfölja sin passion och upptäcka deras syfte som de försöker växa som individer. Kalifornien Lutheran College grundades 1959 på en ranch donerats av Richard Pederson, son till norska invandrare. Högskolan öppnade sina dörrar för 330 elever i september 1961 och höll sitt första Påbörjas maj 1964.

Mission

Uppdraget för universitetet är att utbilda ledare för ett globalt samhälle som är starka karaktär och dom, säkra på sin identitet och kall, och engagerad service och rättvisa.

Inskrivning

  • Totalt: 4174
  • Grundutbildning: 2892
  • Graduate: 1282

Cal lutherska studenter kommer från 38 stater och 35 länder och representerar en mångfald av religioner och kulturer. Universitetet behåller sin bostads vikt med 53 procent av traditionella studenter som bor på campus. Genomsnittlig klasstorlek för alla program är 15.

Plats

Den 225-acre campus ligger halvvägs mellan Los Angeles och Santa Barbara, bara 20 miles inåt landet från Stilla havet inbäddat mot kullarna i Thousand Oaks. Off-site centra finns i Woodland Hills, Westlake Village, Oxnard och Santa Maria. Pacific Lutheran Theological Seminary ligger i Berkeley.

Tillhörighet och ackrediteringar

Cal lutherska är ackrediterat av ackrediterande kommissionen för Senior Högskolor och universitet i västra Association of skolor och högskolor. Graduate School of Education är ackrediterat av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning, och universitetet har godkänts av Kalifornien kommissionen på lärare Credentialing att erbjuda referenser. Pacific Lutheran Theological Seminary är godkänd av kommissionen om ackreditering av Association of teologiska skolor. Cal lutherska är en medlem av National Association of Independent Högskolor och universitet, Association of Independent Kalifornien Högskolor och universitet, och rådet av oberoende Högskolor. Dess program i finansiell planering har registrerats med Certified Financial Planner styrelse Standards Inc. Cal lutherska är en av 26 högskolor och universitet anslutna till den evangelisk-lutherska kyrkan i Amerika. Universitetets intercollegiate atletiska program tävlar i södra Kalifornien Intercollegiate Athletic Conference, NCAA Division III.

Den lutherska Education Experience

California Lutheran University förkroppsligar en vital och långvarig utbildningstradition.

Som en del av det 500-åriga luthersk tradition, tror vi att förstå vårt syfte som individer kommer att hjälpa oss att göra vårt bästa möjliga bidrag till världen.

Vi uppmuntrar eleverna att följa sin egen passion för att avslöja deras syfte. Detta förbereder dem för ett liv i framgång som de alltid erbjuda sitt bästa för att andra-familjen, samhället och världen.

Detta sker som en del av ett mångsidigt, öppen och utmanande akademisk miljö.

Alla är välkomna

Ingen här är en outsider.

Detta är en av de mest djupt rotade värderingar i luthersk tradition. Och dess betydelse är uppenbar på campus-våra studenter kommer från mer än 56 länder och förkroppsligar en mängd olika religioner.

På Cal lutherska, är dina personliga övertygelser och föreställningar hedrad och respekterad. Vi ger dig också möjligheter att överväga och diskutera frågor om tro och intellekt i en öppen och vänlig miljö. Detta utmanar och stärker dig med nya intellektuella och teologiska reflektioner.

Gör dina egna beslut

Vi har skapat en miljö där du tar lära sig en djupare nivå.

Som student, kommer vi att uppmuntra dig att ställa svåra frågor. Du kommer inte att lämnas enkla svar.

Vi vill att du ska göra dina egna beslut. Att ta itu med de grundläggande frågorna med mod. Att välja själv om den information du stöter på förenlighet med kunskap och sanning.

Genom dina frågor, kommer du att upptäcka djupa anslutningar och mening.

Vi kommer att erbjuda dig struktur med alternativ, frihet under ansvar och integritet med medkänsla. Denna typ av utmanande akademisk miljö kan du växa som en självständig, eftertänksam, och medkännande individ.

Gör din bästa möjliga bidrag

Cal lutherska erfarenhet handlar om att göra riktiga val för ditt liv.

Det handlar om att få förtroende för din identitet. Det handlar om att upptäcka syfte i ditt liv och karriär.

Perspektivet du får gör att du kan leva ett liv fyllt med mening långt utöver det arbete du väljer att göra.

akademiska program

Cal lutherska erbjuder grundutbildning, forskarutbildning och professionella program genom College of Arts and Sciences, School of Management, Graduate School of Education, Graduate School of Psychology och Pacific Lutheran Theological Seminary. Trettiosex grund majors och 36 minderåriga erbjuds i den traditionella grundutbildningen. Kandidatexamen för Professionals erbjuder grader i åtta majors. Forskarutbildningen omfattar doktorsexamen i pedagogiskt ledarskap, högre ledarskapsutbildning, klinisk psykologi och teologi; och magisterexamen i pedagogik, psykologi, företagsekonomi, informationsteknik, allmän ordning och administration, gudomlighet och teologiska studier. Kataloger finns tillgängliga online.

atletisk program

Cal lutherska s intercollegiate idrotts- lag tävlar i södra Kalifornien Intercollegiate Athletic Conference (SCIAC) och NCAA Division III. Herrlag tävla i baseball, basket, längdskidåkning, fotboll, golf, fotboll, simning och dykning, tennis, friidrott, volleyboll och vattenpolo. Damlag tävlar i basket, längdåkning, golf, fotboll, softball, simning och dykning, tennis, friidrott, volleyboll och vattenpolo. Junior universitets- lag tävlar i män och kvinnor basket, män och kvinnor fotboll, baseball och kvinnor volleyboll.

Vårt engagemang för mångfald

California Lutheran University började 1959 som en liberal arts college djupt rotad i traditionen av lutherska högre utbildning. Även universitetet har vuxit exponentiellt under årens lopp har en nyckel hyresgäst av den lutherska filosofi ihärdigt kvar-att uppmuntra olika åsikter, att undersöka, att ifrågasätta och att söka sanningen.

Denna kultur, baserad på sammanställning av tro och förnuft, är uppenbart inte bara i klassrummet utan också över campus.

Vi är övertygade om vår kultur förstärks när individer med olika bakgrund och erfarenheter blir en del av universitetet familjen och ta sina talanger och synpunkter till akademin.

I klassrummet och laboratoriet, ser vi att lärande och forskning nytta när universitetet är varierande och när det finns en rad frågor och synpunkter. I administrativa kontor, har vi funnit att problemlösning och planering förmågor förbättras när olika synvinklar presenteras. I varje sektor, är universitetets skiftande blandning av studenter, personal och lärare en enorm resurs som gynnar alla.

På Cal lutherska, är vi engagerade i en allomfattande lärande och arbetsmiljö som värdesätter individuella skillnader och respekterar varje människas värdighet. Vi strävar efter att öppna våra dörrar för studenter och anställda från alla samhällsskikt och att hjälpa dem när de anländer. Många av våra studenter är de första i sina familjer att gå på college. Deras insikter tillföra mycket till den totala pedagogisk erfarenhet.

Cal lutherska är också en medlem av Hispanic Association of Högskolor och universitet (HACU) och vi delar sitt uppdrag att förbättra tillgången till och kvaliteten på eftergymnasial utbildningsmöjligheter för spansktalande studenter. Cal lutherska har utsetts en spansktalande-servering institutionen av US Department of Education, vilket innebär att Latinos utgör minst 25% av heltidsstudenter. Tretton procent av amerikanska högskolor håller för närvarande beteckningen, vilket gör dem berättigade till bidrag för att stödja akademisk prestation för latinos och alla andra studenter.

Det råder ingen tvekan om att mångkultur på Cal lutherska ökar i hög grad inlärning och arbetsmiljö campus samhället. Det återspeglar inte bara den föränderliga omvärlden utan också uppmuntrar dialog och skilda synvinklar-grunden för lutherska högre utbildning. Viktigast inspirerar mångfald oss ​​att uppskatta och uppnå vårt uppdrag att utbilda ledare för ett globalt samhälle.

Vi tror starkt på vårt uppdrag, och vi tror att öka mångfalden kommer att hjälpa oss att uppnå det. Real mångfald, men kan bli verklighet först när var och en av oss, på en daglig basis, letar efter sätt att hitta styrka i skillnader.

Vi uppmanar allas hjälp. Som pedagog Adela Allen skrev så träffande: "Vi bör erkänna skillnader bör vi hälsa skillnader, tills skillnad gör ingen skillnad längre."

Läs mer om vår Campus Diversity Initiative.

Platser

Tusen ekar

Address
California Lutheran University
60 West Olsen Road #1350
Thousand Oaks, CA 91360-2700

91360 Tusen ekar, kalifornien, Amerikas förenta stater

Westlake Village

Address
31416 Agoura Road #109
Westlake Village, CA 91361

91361 Westlake Village, kalifornien, Amerikas förenta stater

Oxnard

Address
2201 Outlet Center Drive, Ste. 600
Oxnard, CA 93036

93036 Oxnard, kalifornien, Amerikas förenta stater

Los Angeles

Address
De Soto Avenue,5925
Woodland Hills

91367 Los Angeles, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium