California Polytechnic State University, San Luis Obispo

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

California Polytechnic State University, San Luis Obispo

Kaliforniens polytekniska statliga universitet (Cal Poly) grundades 1901 och är ett av fem omfattande polytekniska universitet i USA, med cirka 18 000 forskarstuderande och 900 forskarstuderande. Cal Poly upprätthåller en vägledande filosofi om "Learn By Doing" som återspeglas i skolans omfattande läroplan som kombinerar teknisk och professionell utbildning med konst och humaniora. Detta förbereder eleverna att bli resursfulla yrkesmän och innovativa ledare från det ögonblick de trampar på campus. Som ett av de mest selektiva universiteten i California State University (CSU) -systemet rangordnar Cal Poly konsekvent "Bäst i väst" av US News and World Report och anses vara en av "The Best Colleges for Your Money" av Money Magazine.

Ackreditering

Cal Poly är ackrediterat av Western Association of Schools and Colleges (WASC) vart tionde år. Under ackrediteringsprocessen avslutar Cal Poly en självstudieprocess, där vi visar vårt pågående engagemang för kontinuerlig förbättring av våra program - både läroplan och samundervisning. Medlet för att göra detta är självstudien, som ber oss definiera en utredning som mätbart kan förbättra studentens lärande, en övning i samarbete och i tänkande som är både kritiskt och kreativt, för att citera våra egna universitetslärandemål.

Awards

 • # 1 offentligt magisterexamen i väst av US News. 22 år i rad
 • # 70 av 1 500 högskolor för "bästa totala värde"
 • # 13 bland offentliga skolor för kandidaters medianlön
 • # 7 bland offentliga universitet för avkastning på investeringar
 • # 4 i nationen för Aerospace
 • # 5 i nationen för ROI, Orfalea College of Business
 • # 1 i nationen för industri / tillverkningsteknik
 • # 3 i landet för civilingenjör
 • # 1 i nationen för arkitektur och design
 • # 4 Aerospace Engineering-programmet i landet för universitet som inte erbjuder doktorsexamen
 • Topp 10 högskolor för högst betalda akademiker inom utbildningsområdet

San Luis Obispo

San Luis Obispo är en trevlig, progressiv stad på cirka 46 000 vid Kaliforniens centrala kust, mitt emellan San Francisco och Los Angeles. Staden och universitetet delar en grann, liten campus, liten stadskänsla och en av de finaste naturliga miljöerna någonstans. Glittrande klar luft och ett klimat som är tempererat året runt smälter med majestätiska toppar, lugna dalar och det närliggande havet för att skapa en spännande miljö som är idealisk för att lära och växa. En annan viktig funktion som bidrar till stadens stora livskvalitet är det underbara centrum. Hjärtat i centrum är Mission Plaza med dess underbara creekside miljö och vackert restaurerade uppdrag. Detta historiska torg kompletteras av ett livligt centrum som erbjuder bra shopping, utomhus- och inomhusmat, nattliv och dess berömda torsdagskvällersmarknad. San Luis Obispo vann Sunset-tidskrifterna "Bästa centrum" i västbeteckningen. Vi är en vänlig plats och uppmuntrar dig att besöka oss personligen. Kom till campus och se den verkliga rikedomen i utbildningsmöjligheterna på Cal Poly och den helt enkelt underbara naturliga miljön i San Luis Obispo och Kaliforniens centrala kust.

Platser

San Luis Obispo

California Polytechnic State University

Address
California Polytechnic State University
1 Grand Ave. Bldg 52-E47

93407 San Luis Obispo, kalifornien, Amerikas förenta stater