California State Polytechnic University Pomona College of Environmental

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Miljödesign studerar relationerna vi har med de byggda och naturliga miljöerna och hur mänskliga interaktioner påverkar den omgivande miljön. Vi möter uttryck för miljödesign i vårt dagliga liv: de byggnader där vi bor; de gröna områdena vi tycker om; de städer och vägar vi korsar; och former av visuell design som översätter och levererar komplexa idéer.

College of Environmental Design (ENV) vid Cal Poly Pomona erbjuder grundutbildning och forskarutbildning i arkitektur, landskapsarkitektur och stads- och regionalplanering; grundexamen i konsthistoria och visuell kommunikationsdesign; och en minor och examen i regenerativa studier. Det hanterar också verksamheten i två permanenta universitetskonstgallerier, W. Keith & Janet Kellogg University Art Gallery och Don B. Huntley Gallery.

ENV använder den rika kreativa ekonomin och kulturhuvudstaden i södra Kalifornien - och dess geografiska fördel som en global port för handel och idéer - för att förbereda studenterna för framgångsrika karriärer. Vi utbildar och utbildar framtida designers till att vara problemlösare som är socialt medvetna och miljömedvetna, sysslar med hantverk och rättvisa och tekniskt och tekniskt sofistikerade. Styrkan i våra program återspeglas konsekvent i nationella rankningar.

Platser

Pomona

Address
West Temple Avenue,3801
91768 Pomona, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium