California State University Dominguez Hills

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Centralt beläget i South Bay och i hjärtat av Los Angeles, är CSU Dominguez Hills en mångsidig och välkomnande gemenskap av elever och lärare som samarbetar för att förändra liv och samhällen till det bättre. Genom våra starka och relevanta akademiska program, dedikerade fakultets mentorer, stödjande personal, attraktiva campus och studentfaciliteter, är CSUDH engagerade i att ansluta våra studenter till en prisvärd, högkvalitativ och transformativ utbildning. CSUDH ger våra samhällen en viktig resurs för talang, kunskap, färdigheter och ledarskap som krävs för att frodas idag och imorgon.

Vårt uppdrag

Vi tillhandahåller utbildning, stipendium och service som är utformade, tillgängliga och transformativa. Vi välkomnar studenter som söker akademisk prestation, personlig uppfyllande och förberedelse för dagens och morgondagens arbete.

Vår vision

CSUDH är en viktig utbildnings- och ekonomisk resurs för South Bay och kommer att erkännas som en topppresterande Comprehensive Model Urban University i Amerika. Vi kommer att bli kända som ett campusgemenskap och samlingsplats där:

Mångfald i alla dess former utforskas, förstås och omvandlas till kunskap och praxis som gynnar världen.

Teknik omfamnas och utnyttjas för att överskrida utbildningsgränserna när vi når ut till studenter, både lokalt och globalt.

Hållbar miljö, social och ekonomisk praxis är ett sätt att leva på.

Studenter från vårt samhälle som strävar efter att slutföra en högskoleexamen finns det Pathway och vägledning för att lyckas.

Fakultet och personal över hela universitetet är engagerade i att betjäna de dynamiska behoven i de omgivande samhällena.

Studentliv är meningsfullt och livfullt.

Våra prestationer och våra alumners erkänns nationellt och internationellt.

I slutändan examinerar våra studenter med en föredömlig akademisk utbildning, en högt respekterad examen och ett genuint engagemang för rättvisa och socialt ansvar.

Platser

Carson

Address
East Victoria Street,900
90747 Carson, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium