California State University, East Bay

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

snabb överblick

I mer än 60 år har Cal State East Bay betjänat San Francisco Bay Area som en del av California State University-systemet, det största systemet för offentlig högre utbildning i USA. CSUEB är känt för prisbelönta program, expertinstruktion, små klasser och en mycket personlig inlärningsmiljö. Universitetet ligger i det vackra och kulturellt varierade San Francisco Bay Area där våra studenter drar nytta av professionell utveckling och karriärmöjligheter i Silicon Valley och Northern California.

CSUEB är nationellt erkänt som bland de mest olika universitet i USA, med internationella studenter från över 60 länder som representerar mer än 8% av den totala inskrivningen. Skolan erbjuder grundutbildning i 49 fält och examen på 30 områden.

Bostäder på campus är säkra, bekväma och bekväma, i rymliga fullt möblerade lägenheter. Vår parkliknande campus i Hayward Hills med utsikt över San Francisco Bay ligger i ett bostadsområde, vilket ger komfort och säkerhet för en familjemedlem.

Studenter kan välja bland mer än 120 akademiska, atletiska, ära, religiösa, fritids och kulturella klubbar och organisationer samt delta i NCAA Division II sport, student regering och samhällstjänst.

110395_110248_StudentsalongRAWwalkway_UCom.jpg

högskolor

  • College of Business and Economics
  • Högskolan för utbildning och allierade studier
  • Högskolan för brev, konst och samhällsvetenskap
  • College of Science

Examensarbete

Kandidatexamen, Kandidatexamen, Kandidatexamen för konst, Civilingenjörsprogram, Civilingenjör, Civilingenjör, Civilingenjör, Civilingenjörsexamen, Civilingenjörsexamen, Civilingenjörsexamen Arbete, referentprogram, enskilda ämnesberedning och certifikatprogram, doktorsutbildning

49 kandidatexamen, 51 minderåriga, 34 magisterexamen, 24 betyg och certifikat, 1 doktorsexamen

Mest Populära Grundutbildning Majors

Företagsekonomi, datavetenskap, hälsovetenskap, industriell teknik, kinesiologi, straffrätt, biologi, biologi, sociologi, försköning, mänsklig utveckling.

Mest populära post-Baccalaureate Program

Företagsekonomi, Företagsanalys, Datorvetenskap, Bygghantering, Teknikhantering, Hälsovårdsstyrning, Socialt arbete, Statistik, Offentlig förvaltning, Talsprogologologi, Rådgivning och vägledning, Utbildningsledarskap.

Icke-examensprogram

Det amerikanska språkprogrammet på campus erbjuder intensiv engelskspråkig studie som förberedelse för universitetsstudier. Ett brett utbud av certifikat och gateway-program - inklusive villkorad antagning för kandidatexamen, pre-MBA-programmet och International Business diplom - erbjuder utmärkta möjligheter till professionell och akademisk utveckling. Genom det besökande studentprogrammet kan internationella studenter välja att studera utomlands i Kalifornien för en sommar, en term eller ett år.

110393_110249_IMG_2699-21.jpg

Distinguished Faculty

Cal State East Bay har fått nationellt erkännande för sin fakultets excellens och våra professorer är dedikerade till din framgång - i klassrummet och bortom. Vårt läge mitt i det livfulla San Francisco Bay Area gör det möjligt för oss att locka engagerade fakultetsmedlemmar som inte bara är erkända experter på deras områden, men är ofta världsberömda inom sina discipliner, inklusive affärsområdena, teknik, offentlig service, konsten och utbildningen. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda dig en stark akademisk kurs och en praktikplan som kommer att förbereda dig för en livstid för personlig prestation och karriärsucces.

Praktiska träningsmöjligheter för internationella studenter

California State University, East Bay , är vårt mål att förbereda studenter för framtida karriärer. Cal State East Bays läge i bergen med utsikt över San Francisco Bay ger mer än bara en fantastisk utsikt, Det placerar också våra studenter på ett idealiskt område för karriärutveckling, bara 30-40 minuters bilresa från San Francisco och Silicon Valley där hundratals studenter varje år får praktisk träning i nybörjare, teknikjättare, lokala organisationer och internationella företag baserade på Bay Area. CSUEB erbjuder både grundutbildning och examen i 24 godkända STEM-fält, inklusive Business Analytics, datavetenskap, industriell teknik, teknikhantering, multimedia / interaktionsdesign och statistik. Kandidater från dessa program kan vara berättigade att ansöka om den 2-åriga STEM OPT förlängningen.

110391_110250_Studentlife_CBE_lawn2_copy.jpg

Universitetshistoria

Cal State East Bay har kommit långt under de senaste 60 åren - det har haft fem presidenter, gått med fem olika namn och producerat tusentals kandidater som har gått in i regionens arbetskraft.

Universitetet var ursprungligen namngav State College för Alameda County när det officiellt grundades av Kaliforniens statsförsamling 1957. Banbrytande ceremonier för den aktuella Hayward Campus hölls i februari 1961 och college gick till sin permanenta plats i hösten 1963. En banbrytande ande genomskinlig campus i idealistiska månader innan president John F. Kennedy mördades i november 1963, född av identifiering med Kennedys nya gränsprogram. Därför valde studenten att kalla sig Pioneers, och den första Pioneer-maskoten var en astronaut från NASAs Pioneer Space Program.

Campusutbyggnaderna på 1960-talet kom fram till början av 1970-talet med flera nya byggnader, bland annat bibliotekets och administrationens byggnader, universitetsteatern och Robinson Hall 1971 och Student Health Center 1973. Pioneer Heights, ägda studenthem på campus öppnade sina dörrar år 1987. Hos 400 studenter kommer utmaningen att utmana universitetets rykte som en "pendlingsskola" och ge en ny kärna av studentliv på campus.

Universitetet expanderade sin räckvidd till Contra Costa County 1992 och öppnade en satellit campus i Concord och ändrade sedan sitt namn till California State University, East Bay 2005 för att återspegla sin nya regionala positionering. Universitetets tre campusar - som heter Hayward campus, Concord campus och Oakland Center - förstärkt universitetets regionala inflytande.

I mitten av 2000-talet blomstrade nybyggnation på Hayward-campus, med konstruktionen av Valley Business and Technology Building och rekreations- och hälsocenteret. På grund av den seismiska sårbarheten, Warren Hall, som hade varit universitetets underskrift byggnad i årtionden, rivs 17 augusti 2013 och ersattes därefter av den nya studentkåren och studenten

Som universitetet fortsätter att växa är det särskilt känt för sin mångfald. Från 2015-2017 utsåg Chronicle of Higher Education Almanac Calgary State College som den mest varierande på fastlandet, USA.

* Information om universitetets historia lämnades från bibliotekets 60-årsjubileumsutställning

Uppdragsbeskrivning

Cal State East Bay välkomnar och stöder en mångsidig studentkår med akademiskt rika, kulturellt relevanta lärandeupplevelser som förbereder eleverna att tillämpa sin utbildning på meningsfullt livsarbete och att vara socialt ansvariga bidragsgivare till samhället. Genom sina utbildningsprogram och aktiviteter strävar universitetet efter att möta de pedagogiska behoven och bidra till vitaliteten i East Bay, staten, nationen och globala samhällen.

110392_110247__MG_6552.jpg

Platser

Hayward

Address
Carlos Bee Boulevard,25800
94542 Hayward, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium