Humboldt State University (HSU) a California State University Campus

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Studenter i Humboldt State njuter av en extraordinär högskoleupplevelse och tar små lektioner lärda av professorer som känner till dem med namn. De bor och lär sig på en av världens vackraste platser - nära antika redwoodskogar, berg och stränder. Vi ligger 275 mil norr om San Francisco i staden Arcata, som är erkänd som en av Västens bästa högskolestäder.

Grundades: 1913

Alumni: 80 000

Total registrering: 6 983

Undergrads: 6.444

Majors: 46

Minderåriga: 72

Student-fakultetsförhållande: 20: 1

Humboldt State är en offentlig institution och en del av det 23-campus California State University-systemet. Med heltidsstudier på bara 7 863 USD per år är vi en av de bästa värdena för högre utbildning i landet.

Vi har cirka 7 000 studenter och 534 fakultetsmedlemmar. Vi erbjuder ett brett utbud av akademiska val, med 51 majors och 12 forskarutbildningar på tre högskolor. Fakultetens medlemmar är bland de bästa lärarna och forskarna inom sina områden. Program inom naturresurser och vetenskaper är nationellt kända, medan visuella konst och scenkonst också är populära studier. Under hela läroplanen finner eleverna ett långvarigt engagemang för socialt och miljömässigt ansvar.

Vi grundades som en lärarhögskola 1913. Under det senaste århundradet har vi vuxit från en institution som enbart fokuserar på lärarutbildning till ett ackrediterat universitet med omfattande forskningsanläggningar. Det har skett många namnändringar genom åren: Vi har kallats Humboldt State Normal School, Humboldt State Teacher's College, Humboldt State College, CSU Humboldt och sedan 1974 Humboldt State University.

Platser

Arcata

Address
Harpst Street,1
95521 Arcata, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium