California State University San Bernardino College of Arts and Letters

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vår läroplan berikar studenterna och förbereder dem för karriärer inom en mängd olika områden. Vår fakultet och studenter engagerar sig aktivt i vårt lokala samhälle och erbjuder ovärderlig offentlig service. Studenter uppmuntras att delta i campusliv och samhällsservice, vilket hjälper till att bygga livslånga sociala och professionella kontakter. Nästan varje institution har minst en aktiv studentklubb eller organisation.

Uppdrag

College of Arts and Letters kultiverar kreativitet och kritiskt tänkande hos studenter, vilket gör det möjligt för dem att kommunicera nya former av tanke och uttryck som bygger på globala traditioner inom konst och bokstäver. Högskolan är engagerad i banbrytande stipendium, visionär kreativ konstnärskap, innovativ undervisning, digital kompetens och samhällsengagemang. Vi utbildar hela personen och förbereder akademiker som är reflekterande, etiska och samarbetsvilliga.

Syn

Vi, College of Arts and Letters, bekräftar konst och humaniora som centrum för det intellektuella livet och låter våra kreativa och vetenskapliga passioner inspirera till förändring av lokala och globala samhällen.

Platser

San Bernardino

Address
University Parkway,5500
92407 San Bernardino, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium