California State University San Bernardino College of Natural Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Våra högskolor för naturvetenskaper (CNS), lärare och rådgivare arbetar praktiskt taget under hösten 2020-termin för att tillgodose behoven hos studenter, kollegor och medlemmar i CSUSB-samhället. För närvarande är det bästa sättet att kontakta oss via e-post. Du är viktig för oss och vi kommer att svara på dina e-postmeddelanden så snart som möjligt. Du kan slå upp fakultetens och personalens e-postmeddelanden i CSUSB Campus Directory. Kontrollera avdelningens hemsidor för ytterligare kontaktinformation eller uppdateringar som är relevanta för din majoritet - till exempel har vår institution för biologi och institutionen för kemi och biokemi uppdaterat sina hemsidor.

Vänligen övervaka din Coyote-e-post dagligen för viktiga meddelanden och information från CNS- och CSUSB-administratörer, lärare och personal. Håll också kontakt med dina instruktörer via Blackboard utöver e-post.

Håll dig säker, håll dig frisk och öva social distansering. Vi är alla i detta tillsammans - vi alla - och vi tar alla nödvändiga åtgärder för att stödja dina akademiska mål och framsteg under dessa utmanande tider.

Platser

San Bernardino

Address
University Parkway,5500
92407 San Bernardino, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium