Campbellsville University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Campbellsville University Mission Statement

Campbellsville University är en omfattande, kristen institution som erbjuder pre-professionella, grundutbildning och examen. Universitetet är inriktat på akademisk excellens grundligt grundad i den liberala konsten som främjar personlig tillväxt, integritet och professionell förberedelse inom en omtänksam miljö. Universitetet förbereder eleverna som kristna tjänarledare för livslångt lärande, fortsatt stipendium och aktivt deltagande i ett mångsidigt globalt samhälle.

Kärnvärderingar

  • Att främja akademisk excellens genom pre-professional certifikat, associerar, baccalaureate och graduate program genom traditionella, tekniska och online-system.
  • Att ge en miljö som bidrar till studentens framgång.
  • Att värdera olika perspektiv inom en kristuscentrerad gemenskap.
  • Att modellera tjänarnas ledarskap och effektiv förvaltning.

Ackreditering

Campbellsville University är ackrediterad av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) för att tilldela certifikat, associerar, kandidatexamen och magisterexamen.

Campbellsvilles musikprogram är ackrediterat av National Association of Music Schools (NASM). Lärarprogrammet godkänns av Utbildnings Professional Standards Board (EPSB) för lärarutbildning och certifiering och är ackrediterad av National Council for Accreditation for Teacher Education (NCATE). NASDTEC Interstate Contract ger möjlighet till akademiker att tjäna undervisningsbevis i andra stater, även om det kan vara tillämpliga villkor. Baccalaureat Socialt arbete och master i socialt arbete program är ackrediterade av rådet om socialt arbete utbildning (CSWE). Mästarna i äktenskap och familjeterapi är ackrediterad av kommissionen om akademiker för äktenskaps- och familjeterapiutbildning (COAMFTE). RN till BSN Nursing Programmet är ackrediterat av Accreditation Commission for Education in Nursing (ACEN).

Rankningar och accolader

Förutom att vara rankad som en av Amerikas bästa kristna högskolor, och en topp Kentucky och södra institution i ackrediterad nationell och världsuniversitet ranking som US News

Studera utomlands

Centrum för internationell utbildning vid Campbellsville University erbjuder ett brett utbud av utbyten och program för studenter. Vi har nära band med skolor i Ukraina, Belize, Brasilien, Kina, Japan, Taiwan, Sydkorea och Spanien. CIE erbjuder även program i 49 olika länder runt om i världen. Du kan studera arabiska i Amman, Jordanien, ha en praktikplats i Australien eller delta i serviceinlärning i Ho Chi Minh City, Vietnam. Världen ligger vid vår tröskel och möjligheterna är oändliga!

Platser

Campbells

Address
1 University Drive
Campbellsville, KY 42718

42718 Campbells, Kentucky, Amerikas förenta stater

Louisville

Address
CU Louisville Center
2300 Greene Way
Louisville, KY 40220

40220 Louisville, Kentucky, Amerikas förenta stater

USA Online

Address
USA Online, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium