Carnegie Mellon University Dietrich College of Humanities and Social Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Dietrich College är hem för lärare och studenter som ofta korsar discipliner för att lösa verkliga problem och bidra på traditionellt sätt.

Bland våra fakulteter i världsklass finns sex medlemmar i American Academy of Arts and Sciences, fyra medlemmar av National Academy of Sciences, två medlemmar av National Academy of Medicine och två medlemmar av National Academy of Education. De gör grundläggande och djupdisciplinär forskning, samarbetar, tar på sig problem som är viktiga för världen idag och delar en passion för innovation inom både forskning och undervisning.

Våra studenter kommer från alla hörn av världen och fortsätter att uppnå det omöjliga. De publicerar poesi, analyserar hjärnskanningar och undersöker hur olika förhållanden påverkar hälsan. De lär grundskolestudenter att prata spanska och skapa datorlärare som undervisar i algebra. De studerar hur filmer formar vår kultur och lär sig om vilken påverkan föroreningar har haft på amerikanska städer.

Och de tränas i ett brett spektrum av disciplinära tillvägagångssätt och blir involverade i forskning tidigt och ofta. De framgår av sin erfarenhet vid CMU och kan kommunicera, tänka, lära sig och förstå världen på sätt som kommer att tjäna dem under resten av livet.

Platser

Pittsburgh

Address
Forbes Avenue,5000
15213 Pittsburgh, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium