Carnegie Mellon University School of Design

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

School of Design i Carnegie Mellon är bland de äldsta och mest respekterade programmen i Nordamerika. Vi har en rik historia inom design av produkter och kommunikation, och var ett av de första programmen som erbjuder en magisterexamen i interaktionsdesign. Våra program registrerar cirka 250 grund- och doktorander med olika bakgrund, inspirerade av ett brett utbud av motiv och karriärambitioner.

Få tillgång till ett brett spektrum av discipliner.

Vårt är ett av de enda ledande designprogrammen som erbjuder examen på grund-, doktorsexamen och doktorsexamen inom ett topprankat tvärvetenskapligt forskningsuniversitet. Carnegie Mellon ligger i Pittsburgh, Pennsylvania, och är en unik plats där design, konst, vetenskap och humaniora sammanfaller. Vi främjar en integrerad designprocess som innehåller perspektiv från var och en av dessa discipliner.

Du kommer att arbeta med människor när som helst i karriären, med erfarenhet inom områden som varierar som journalistik, teknik, konst, antropologi, psykologi, affärer - och naturligtvis design. Du får också möjlighet att bygga ett starkt och mångsidigt professionellt nätverk med andra som är bland de bästa inom sina områden.

En solid grund för dina nästa steg.

I hjärtat handlar design om att lösa problem. Det är inte konstigt att företag och institutioner anammar designens värde, och efterfrågan på designproffs har aldrig varit större. Organisationer söker aktivt nya tillvägagångssätt för problemlösning inför eskalerande affärsmässiga, sociala och miljömässiga utmaningar.

Våra program förbereder dig för toppjobb i ledande företag och organisationer idag, samtidigt som du lär dig att utforma med tanke på framtida generationer. På den senaste rankningen av designskolor baserade på karriärresultat kommer våra program konsekvent ut på toppen. Våra alumner går vidare till några av de mest eftertraktade positionerna inom området, med multinationella företag, designföretag och ideella organisationer. Vissa blir designforskare och lärare, och många startar egna företag. Karriärmöjligheterna - och din potential att påverka världen - är obegränsade.

Våra akademiker är anställda av Whirlpool, Volkswagen / Audi, Motorola, Apple, Microsoft, Google, Facebook, Skype, Pinterest, IDEO, R / GA, Isobar, Mayo Clinic och Carnegie Museums of Pittsburgh, för att nämna några.

Platser

Pittsburgh

Address
Forbes Avenue,5000
15213 Pittsburgh, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium