Carrick Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen

Som kansler för vår forskarskola är jag glad att välkomna dig till Carrick Institute . Vi är en framtidsinriktad utbildningsinstitution som har åtagit sig att tillhandahålla en aktuell evidensbaserad studieplan som är meningsfull för vårt globala samhälle. Vår lärares erfarenhet fokuserar på en utmärkt inlärningsmiljö som använder den senaste tekniken och pedagogiska expertis som underlättar behärskning av svårt ämne. Vår Master of Science in Clinical Neuroscience Degree Program ger våra forskare färdigheter för att göra det möjligt för dem att lyckas som akademiker, kliniker, lärare och forskare. På uppdrag av vår utmärkta fakultet, forskare och studenter är jag glad att välkomna dig till vår Carrick Institute Family.

Frederick R Carrick

DC, Ph.D., MS-HPEd

128479_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Om oss

Carrick Institute är en oberoende, post-sekundär institution med licens av kommissionen för oberoende utbildning vid Florida Department of Education för att erbjuda Master of Science Degree in Clinical Neuroscience.

Carrick Institute ger sina eftergymnasierade studenter möjlighet att förbereda sig med nya och ytterligare utbildningsmöjligheter inom klinisk neurovetenskap. Genom ledningen av fakulteten vid institutet behandlas teoretiska aspekter, såväl som praktiska och kreativa tillämpningar i kliniska neurovetenskapliga procedurer i läroplanen och förstärks med andra praktiserande yrkesverksamma inom det kliniska neurovetenskapliga området.

"Den som studerar medicin utan böcker seglar ett okänt hav, men den som studerar medicin utan patienter går inte till havs alls."

- William Osler

Carrick Institute skapar och levererar

 • Högpresterande ledarskap - en förmåga att säkert leda sig själv och andra för hållbar högprestanda.
 • Global effektivitet - En förmåga att prestera effektivt över kulturer för att hantera kritiska utmaningar för klinisk neurovetenskap.
 • Klinisk neurovetenskapsbehörighet - En förmåga att förbättra personliga och organisatoriska prestationer genom studier av klinisk neurologisk teknik.
 • En innovativ tänkesätt - en förmåga att tänka och agera kreativt inom området klinisk neurovetenskapsteknik.
 • Klinisk neurovetenskaplig expertis - En förmåga att bidra strategiskt genom högt utvecklade funktionella kliniska neurovetenskapstekniska färdigheter.
 • Professionell läroplan - En förmåga att lära av akademiska och pedagogiska principer baserade på och känsliga för kliniska neurovetenskapliga tekniska behov.
 • Professionell fakultet - Förmåga att arbeta med akademiska och forskande kliniska neurologer, samt att arbeta med praktiserande professionella kliniska neurologer.
 • Utbildningsutbyte - en förmåga att arbeta med andra professionella kliniska neurologer med möjligheter till internationellt utbildningsutbyte.

126729_pexels-photo-1595391.jpegRäv / Pexels

Uppdragsbeskrivning

Carrick Institute for Graduate Studies har som uppgift att bemyndiga och upprätthålla en mångfaldig grupp av kliniska forskare för att omfatta stipendium, upptäckt och hängivenhet för mänsklighetens tjänst.

varför välja oss

Carrick Institute är dedikerat till att leverera utmanande och högkvalitativa kliniska neurovetenskapliga utbildningsupplevelser till en mångfaldig grupp dedikerade yrkesverksamma.

Högutbildade professorer
 • Vårt team av högt utbildade fakulteter vid Carrick Institute säkerställer högsta kvalitet på undervisning och vägledning under hela programmet.
Master i vetenskap i klinisk neurovetenskap
 • Carrick Institute Master of Science in Clinical Neuroscience Degree är utformat för att utbilda kliniska neurovetenskapsmän att bedriva forskning om det mänskliga nervsystemets studie och funktion.
Avancerad läroplan
 • Vår läroplan kombinerar biologi, psykologi och naturvetenskap med ett kliniskt perspektiv av neurovetenskap inom hälsovård.

128714_pexels-photo-1170979.jpegEVG-bilder / Pexels

Platser

Cape Canaveral

Address
8910 Astronaut Blvd, Ste 102
32920 Cape Canaveral, florida, Amerikas förenta stater

Program

Skolan erbjuder också: