Carthage College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Carthage College grundades 1847 och är en fyraårig privat högskola för liberal arts och vetenskap i Kenosha, Wisconsin. Carthage kombinerar en miljö av reflektion och självupptäckt med en kultur med hög förväntan, så våra elever avslöjar och antändar deras sanna potential.


Carthage-uppdraget


Söker Truth, Building Strength, Inspiring Service-Together

Det är Carthage-uppdraget. Det är inte ett stodgy gammalt ordspråk som reciteras på alumni banketter och presidentens middagar. Det är en utmaning. En som vi lägger fram på nytt varje dag. Till våra studenter. Till vår fakultet och personal. För att göra denna värld till en bättre plats för oss alla.


SÖKANDE SANN

 • Carthage är ett kollegium i den evangelisk-lutherska kyrkan i Amerika, som framkallar och uttrycker den judisk-kristna traditionen.
 • Carthage hedrar Guds kärlek till alla människor och firar den rika mångfalden av skapelsen.
 • Carthage omfattar stipendium och undervisning som grundas i respekt för sanning, möjligheter och begränsningar i enskilda perspektiv och personligt ansvar.
 • Carthage erkänner att strävan efter Sanning är en livslång resa och att kunskap, erfarenhet och förståelse, uppnådd genom kärlek till lärande, är de säkraste guiderna.
 • Carthage främjar personliga, professionella och sociala relationer karakteriserade av sanning, ärlighet och integritet.


Byggnadsstyrka

 • Carthage utmanar alla medlemmar i samhället att söka excellens i varje strävan.
 • Carthage tillhandahåller resurser, verktyg och faciliteter som är nödvändiga för att locka till och utveckla engagerade elever, lärare, personal och förvaltare.
 • Carthage strävar efter robusthet genom hela sin pedagogiska erfarenhet, vilket ger studenterna möjligheter att växa i alla delar av livet.
 • Carthage söker bredd och djup av kulturell erfarenhet från fakulteten och studenterna, och bygger en grund för informerad, modig och effektiv handling i den större världen.
 • Carthage samarbetar med rådgivare och partners som bidrar till att öka relevansen, livligheten och motståndskraften i den pedagogiska erfarenheten.
 • Carthage är en ansvarig förvaltare, investerar i och bevarar resurser i tjänst för nuvarande och efterföljande generationer av studenter.


INSPIRERANDE SERVICE

 • Carthage bekräftar att utbildningens privilegium åtföljs av socialmedvetenhetens ansvar.
 • Carthage utmanar eleverna att bli byggare av en rättvis och medkännande värld genom att fördjupa dem i en pedagogisk erfarenhet som erbjuder exponering för hela existensens bredd på jorden.
 • Carthage förbereder eleverna för livstjänst och progression till ledarskap, genom att ge möjligheter att ge sig själva och hjälpa andra - lokalt, nationellt och internationellt.
 • Carthage-modellerna och främjar konsten att stewardship, enjoining respekt för livet i alla dess olika former och kulturer.


TILLSAMMANS

 • Carthage är en högskolan som spänner över generationer och överbryggar ideologier, som främjar liv för service, arbete, uppskattning och förståelse.
 • Carthage bekräftar att Sanningen, Styrkan och Tjänsten sammanflätar sig positivt under hela livet och uppmuntrar medlemmar i samhället att följa vägar som innehåller alla tre.
 • Carthage omfattar traditioner som lyfter upp samhället och ökar dess relevans och prestige.
 • Carthage uppmuntrar medlemmar i samhället att utmana och stödja varandra, att acceptera ansvar och kräva ansvarsskyldighet och att samarbeta för att tjäna studenternas bästa intresse.


Om Carthage

Idealiskt läge

Carthages campus är ett 80-acre arboretum som ligger vid sjön Michigan Lake, halvvägs mellan Chicago och Milwaukee. Campus erbjuder fantastisk utsikt över Lake Michigan från nästan varje byggnad på campus, inklusive många bostadsrum. Enkel åtkomst till två stora storstadsområden ger eleverna möjligheter till verklig erfarenhet och nätverkande.


Inskrivning och klassstorlek

Carthage är hem till 2.600 heltid studenter och 400 deltid studenter. Vår genomsnittliga klassstorlek är bara 17 studenter. Carthages elev-till-fakultetsförhållande är 12: 1.


Grader erbjuds

Carthage tilldelar kandidatexamen med majors i mer än 40 ämnesområden, kandidatexamen i omvårdnadsexamen, en magisterexamen och en civilingenjörsexamen i företagsdesign och innovationsgrad. Carthage är också värd för Loyola University Chicago Master of Social Work examenprogram.


akademiker

Carthage erbjuder majors, minderåriga och koncentrationer i mer än 50 studieområden, inklusive biologi, ekonomi, internationell politisk ekonomi, utbildning, teater och neurovetenskap. Vi betonar tvärvetenskaplig studie, grundforskning, praktisk lärande, individuell uppmärksamhet och livlig diskussion och debatt i klassrummet. Läroplanen är utformad för att främja kritiskt tänkande samtidigt som utmanande studenter uttrycker sig effektivt. Carthage seniorer scorer i topp 11 procent nationellt i kritiskt tänkande, problemlösning och skriftlig kommunikation; De akademiska vinsterna som karthagestudenterna visar från deras nybörjare till seniorår ligger i de högsta 17 procenten i landet.


Ackreditering, utmärkelser och heder

Carthage har ackrediterats av Högre Learning Commission sedan 1916. Carthage har utsetts till The Best Midwestern College av The Princeton Review (2016), en beteckning som ges till endast 25 procent av fyraåriga skolor.


Devoted Faculty

Professorer, inte undervisningsassistenter, undervisar alla klasser. Vårt hängivna fakultet består av mer än 150 forskare, varav 90 procent har doktorsexamen eller terminalkurser från världens högstadium, inklusive Harvard, Yale, MIT, Princeton och Oxford.


Levande campusliv

Studentlivet i Carthage kommer att vara en monumental del av din upplevelse. 70 procent av studenterna bor på campus studenterna är skyldiga att bo på campus fram till sitt seniorår, och bostadshus är garanterat för alla fyra år. Kenosha är ett pulserande område med konstgallerier, museer, teatrar, shopping och restauranger; Milwaukee och Chicago är bara en snabb resa bort. På campus finns det alltid något pågår: lekar, föreläsningar, filmer, besökande artister, 5K-körningar. Tarble Arena har värd bland annat Script, Fray och Phillip Phillips. Med mer än 120 studentorganisationer finns det många sätt att engagera sig.


Tankfull förfrågan i det lutherska traditionen

En högskoleutbildning bör göra mer än att bara få dig ett jobb. Det ska hjälpa dig att upptäcka vem du är, vad du skapades för att göra, och hur du kan arbeta för det större bra. Carthage är ansluten till den evangelisk-lutherska kyrkan i Amerika, men bara för att vi är lutherska betyder inte att du behöver vara. Vi delar och välkomnar åsikter, erfarenheter och berättelser om tro från religioner runt om i världen. Våra lutherska värderingar innebär att vi utmanar dig att ställa de tunga frågorna och sträva efter att hjälpa våra elever att utveckla en stark moralisk och intellektuell kompass.


Bästa faciliteterna

Saker ser nya ut på Carthage eftersom de är. Carthage har investerat mer än 200 miljoner dollar i campusanläggningar under de senaste 12 åren. Ett helt nytt vetenskapscenter öppnade hösten 2015. Andra nya byggnader inkluderar Campbell Student Union, Oaks Residential Village, NE Tarble Athletic och Recreation Center och AW Clausen Center for World Business.


NCAA Division III Athletics

Carthage fält 24 NCAA Division III lag tävlar i College Conference of Illinois och Wisconsin. Ungefär en tredjedel av vår studentkår deltar i vårdinterkollegiate friidrott, och en annan tredjedel deltar i de många intramurala och klubbsporterna som erbjuds.


En ledare i utlandet

Carthage rankas nr 5 i nationen bland baccalaureatinstitutioner för deltagande i kortsiktiga studenter utomlands. Många elever som inte annars skulle studera utomlands under college har möjlighet att spendera upp till en månad i ett annat land under kartongens januariperiod när fakulteten leder studierutflykter till sådana destinationer som Tyskland, Sverige, Kuba, Kina och Nicaragua.


Vår rika historia

På Carthage har vi sett 170 år av ledare, tillverkare och go-getters gå ut och gå vidare. Vi har ändrat vårt namn - och till och med vår plats - sedan vi grundades 1847. Men kärnan i Carthage-utbildningen har varit densamma: Vår grund för liberal konst skapar en stark akademisk, moralisk och intellektuell kompass för studenterna, så de bli perceptiva, resursfulla och jordade individer.
Carthage College grundades av lutherska pionjärer i utbildningen och charterades av Illinois General Assembly den 22 januari 1847. Därefter var kollegiet beläget i Hillsboro, Ill., Och var känt som The Literary and Theological Institute of the Lutheran Church i Fjärran väst. Namnet förkortades snart till Hillsboro College.
Med en tvåpersoners fakultet och 79 studenter lovade Hillsboro "en studie som är avsedd för att vara grundlig och praktisk, och att omfamna alla grenar av lärande, vanligtvis fördjupad i de bästa akademierna och högskolorna."
Hillsboro blomstrade under de första två åren tack vare stöd från lutherska församlingar. År 1852 flyttade kollegiet till den större staden Springfield, Ill., Och antog det nya namnet Illinois State University.
År 1870 flyttade kollegiet igen, den här gången till den västra centrala staden Carthage, Ill., Där kollegiet förvärvade sitt nuvarande namn. Vid 1916 fick kollegiet ackreditering från Nordcentralförbundet för högskolor och gymnasieskolor och fick föreningen högsta betyg av "A" - en av endast fyra högskolor i Illinois för att vinna denna ära. Vid 1927 hade anmälan på högskolan nått nästan 300 studenter.
Den stora depressionen och andra världskriget sänkte inskrivningen till 131 elever år 1943. Tio år senare kom styrelsen överens om att överväga att flytta Carthage igen. Vid 1962 hade Carthage etablerat sin sjökampanj i Kenosha, Wis., Och kollegiet lanserade en epok med spännande tillväxt.
Det närmaste årtiondet medförde en kontinuerlig expansionstid. Inskrivningen ökade femfaldigt, kapitalen tredubblades och fysiska tillgångar ökade med 600 procent. I höst 1995 skrev Carthage 1.527 heltidsstuderande och lade fram en ny rekord. Heltidsanmälan står nu på rekordnivå på 2600 studenter. Total anmälan är 3000 studenter. Intensive nationella sökningar har byggt upp en lärarorienterad fakultet med doktorsavhandlingar från stora kandidatprogram över hela landet. Sedan 1999 har Carthage investerat mer än 250 miljoner dollar i nybyggnation, stora renoveringar och tekniskt förvärv.

Platser

Kenosha

Address
Alford Park Drive,2001
53140 Kenosha, Wisconsin, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium