Charleston Southern University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Charleston Southern syftar till att utveckla studenterna en väl avrundad de fria konsterna grund i en biblisk världsbild. CSU har 48 grund majors och åtta forskarutbildningen. Kurser finns i klassrummet och på nätet. Yrkesexamina finns i Omvårdnad, utbildning, vetenskap, affär, teknologi, musikterapi, Straffrätt, matematik, grafisk design och Pre-Engineering.

Tro Integrering Visionen för universitetet är att vara en kristen universitet nationellt erkända för att integrera tron ​​på att lära, leda och servering. Charleston Southern University uppdrag är att främja akademisk excellens i en kristen miljö. Alla lärare, personal och tränare är engagerad i mission och vision av universitetet.

Beredda Utexaminerade CSU förbereder de studerande med integritet som är kritiska tänkare, skickliga kommunikatörer och effektiva medarbetare placerade för att utföra ansvariga roller i samhället. CSU akademiker är anställda runt om i världen inom utbildning, regering, företag och ideella organisationer såsom: Bank of America, Bayer, Benefitfocus, Boeing, Bosch, Disney, Dupont, FBI, General Electric, Intel, Johnson & Johnson, MeadWestvaco, SPAWAR, Texas Instruments och Wells Fargo.

NCAA Division I friidrott Charleston Southern University är en av grundarna av Big South konferensen och sponsrar 16 idrott i NCAA Division I nivå. CSU har student-idrottare möjlighet för akademisk excellens, atletisk framgång och andlig tillväxt.

Mission Främjande av akademisk excellens i en kristen miljö

Vision Att vara kristen universitet nationellt erkända för att integrera tron ​​på att lära, leda och servering Lärande 2 Kor 10: 5 "Vi riva argument och varje anspråk som sätter sig upp mot kunskapen om Gud, och vi tar fångenskap varje tanke att göra det lydiga Kristus. "Ledande Kolosserbrevet 3:17" Och vad du än gör, vare sig i ord eller handling, gör det allt i namn av Herren Jesus, ger tack vare Gud, Fadern, genom honom. "Servering Efesierbrevet 2:10" För vi är Guds utförande, skapade i Kristus Jesus till goda gärningar, som Gud har förberett i förväg för oss att göra. "

Platser

Charleston

Charleston Southern University

Address
Charleston Southern University,
9200 University Boulevard

S.C. 29406 Charleston, South Carolina, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 843-863-7000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium