Clemson University College of Behavioral, Social and Health Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vårt uppdrag

College of Behavioral, Social and Health Sciences har till uppgift att gynna människor och samhällen genom den kunskap vi genererar, den information vi sprider och de studenter vi utbildar genom att skapa en samarbetsmiljö över institutionerna.

Syn

College of Behavioral, Social and Health Sciences kommer att bli globalt erkänt för samarbetsforskning och engagerad undervisning som förbättrar vår förståelse för det mänskliga tillståndet, främjar individens, familjens och samhällets hälsa och välbefinnande och ger en grund för innovativ politik och praxis .

mål

College of Behavioral, Social and Health Sciences använder mål för att vägleda våra aktiviteter. Dessa mål är kopplade till ClemsonForward, universitetets strategiska plan.

Mål 1: Främja upptäckt som främjar kunskap, informerar politik och formar praxis

Mål 2: Förbättra liv i samhällen genom uppsökande och service

Mål 3: Leverera högkvalitativa program som förbereder morgondagens arbetskraft och globala medborgare

Mål 4: Främja inkluderande lärande och olika arbetsmiljöer där människor kan trivas

Bygga människor och samhällen

College of Behavioral, Social and Health Sciences förenar en unik kombination av skolor och avdelningar: kommunikation; amning; parker, rekreation och turism; statsvetenskap; psykologi; folkhälsovetenskap; och sociologi, antropologi och straffrätt.

Även om dessa områden har särskiljande egenskaper och uppdrag, har de alla en gemensam tråd för service till människor och samhällen. Vi fokuserar på att bli en nationell och internationell ledare i detta arbete - utrusta studenter och engagera forskning och uppsökande för att ta itu med hälso- och hälsoutmaningar, ta itu med mänskliga effekter på miljön och bygga starkare samhällen genom att bättre förstå mänskligt, politiskt och socialt beteende och påverkan av en ständigt ansluten värld.

För att hedra denna röda tråd har högskolan antagit tagglinjen "Bygg människor och samhällen." Denna fras beskriver inte bara vårt kollektiva uppdrag utan också våra ansträngningar som bidrar till Clemsons uppdrag för landstöd, strategisk vision och global påverkan - och gör en påtaglig skillnad i livet för människor och samhällen varje dag.

Platser

Clemson

Address
Sikes Hall,105
29634 Clemson, South Carolina, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium