Clemson University College of Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Clemson University's College of Education är en transformativ ledare inom systematisk förbättring av utbildning, från början vid födseln. Vi utbildar lärare, rådgivare och ledare för P-12 skolor; förbereda rådgivare för att tjäna i samhällen; utbilda studenter, administratörer och lärare för att tjäna högre utbildning; och förbereda utbildnings- och utvecklingsspecialister för näringslivet. Men vi gör ännu mer. Vi engagerar morgondagens lärare i högkvalitativ forskning och professionellt lärande som hjälper dem att göra skillnad i världen.

Högskolan för utbildning är dedikerad till att förbättra utbildningen och utvecklingen för alla studenter, särskilt de i undermåliga samhällen. Vi formar inte bara individernas liv; vi hjälper också till att förvandla familjer och samhällen. Vi ser en viktig roll för vår högskola i den ekonomiska utvecklingen av vår stat och nation, och vi anammar Clemsons landstödsuppdrag för att förbättra livet för South Carolina medborgare.

College of Education omfattar tre akademiska avdelningar - Education and Human Development; Utbildning och organisatorisk ledarskapsutveckling; och undervisning och lärande - och Eugene T. Moore School of Education, hem för nationellt kända klassrums- och kliniska utbildningar för lärare i förskolan, professionell mentorskap för tidiga karriärlärare och spetskompetens för fortlärare. Skolan är uppkallad efter avliden Eugene T. Moore, en examen från Clemson University från 1949 som ägde sitt vuxna liv åt utbildning som lärare, coach och rektor i Florence County, SC 2002, Darla Moore, dotter till Eugene T. Moore, och Richard Rainwater gav en $ 10 miljoner dollar gåva till Clemson för att namnge skolan till sin fars ära.

Kandidatprestationerna i College of Education är starka och vi är engagerade i vårt konceptuella ramverk. Vi är nationellt ackrediterade av staten South Carolina, NCATE (slogs nyligen samman med TEAC för att bli CAEP) och CACREP. Våra lärarförberedelseprogram, läskunnighet, utbildningsprogram för ledarskapsutbildning och huvudintendens är nationellt erkända av deras specialiserade yrkesorganisationsstandarder.

Vi ansluter oss till en mångfaldig fakultet, personal och studentkår och ger alla olika upplevelser inom våra program. Inrymt i College of Education är det nationellt hyllade Call Me MISTER®-programmet, liksom Charles H. Houston Center for the Study of Black Experience in Education. Vi har också National Dropout Prevention Center / Network och Reading Recovery® och Training Center för tidig läskunnighet för South Carolina.

Platser

Clemson

Address
Sikes Hall,105
29634 Clemson, South Carolina, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium