Clemson University College of Engineering, Computing and Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag inom College of Engineering, Computing and Applied Sciences är att skapa framtida akademiker som kan vara produktiva i en global ekonomi. Eftersom dagens globala medborgare förväntas ha erfarenhet utöver hans eller hennes primära disciplin, uppmuntrar vår akademiska struktur tvärvetenskapligt samarbete. Teknik, datavetenskap och tillämpad vetenskap representerar oberoende utbildningsprogram som står enade i att bidra till högskolans övergripande framgång. Dessutom erbjuder vi ett antal erfarenhetsmässiga inlärningsmöjligheter som kräver att studenter överför akademisk kunskap och erfarenhet från klassrummet till verkliga arbetsmiljöer.

Vår vision

Vår vision är att skapa ingenjörer och forskare som är kritiska tänkande entreprenörer och innovatörer som förstår de sociala och affärsmässiga konsekvenserna av deras arbete. När vi lockar till oss nya och behåller befintliga talanger bör vi söka efter personer som kan kommunicera sina idéer på ett enhetligt sätt och arbeta effektivt i team. Framför allt ger kollegiet ledarskap som arbetar för att lösa samhällets stora problem

Livets resa

Clemson University vet att förbereda studenter för en karriär under 2000-talet innebär att ge mycket mer än specialiserad teknisk kunskap. Ingenjörer och forskare måste också förstå de sociala och affärsmässiga konsekvenserna av sitt arbete, och de måste kunna kommunicera sina idéer till ett stort antal människor, arbeta effektivt i team och framför allt vara villiga och kunna ge ledarskap för att lösa samhällets problem.

I College of Engineering, Computing and Applied Sciences (CECAS) är utveckling av kommunikationsförmåga en stor del av alla klasser, och vår tonvikt på lagarbete och samarbete börjar första året.

Inspirerad av Thomas Green Clemsons dröm att skapa ett ”högt seminarium för lärande till förmån för jordbruks- och mekanisk konst” har teknik och vetenskap varit en integrerad del av universitetets utveckling. Sedan de första graderna beviljades 1896 har Clemsons ingenjörer och forskare gjort betydande bidrag till South Carolina, nationen och världen.

Platser

Clemson

Address
Sikes Hall,105
29634 Clemson, South Carolina, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium