Coleman University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

För 50 år, Coleman University har tjänstgjort som San Diego enda exklusiva Datorutbildning Institution. Grundades 1963, är Coleman erkänd som en blomstrande kraft i området informationsteknologi. Känd för sin innovativa, inverterad läroplan, har universitetet visat sig vara framgångsrika i att lära tusentals studenter de färdigheter de behöver för att utmärka sig inom det valda området.

Universitetets mottot "drömmar till verklighet" är ett bevis på Colemans engagemang för att se till att varje elev är utrustad med de kunskaper och färdigheter de behöver för att bygga framtiden för sina drömmar. Specialist i program såsom: Application Development, Network Security, och Spelprogrammering utveckling och design, strävar Coleman att ge studenterna en högsta hastighet pedagogisk erfarenhet, samtidigt som den erbjuder en stödjande, vänlig och uppmuntrande inlärningsmiljö. Coleman kunniga och stödjande administrativ personal och lärare förbättrar ytterligare en inlärningsprocess och göra närvara Coleman en underbar och givande upplevelse. Målsättning att förbättra livet för sina elever, strävar Coleman universitet för att upprätthålla akademisk excellens och professionell storhet.

Mission och Vision

Uppdraget för Coleman University är att förbereda studenterna för meningsfulla yrkeskarriär inom IT och verksamhet, samtidigt som den ger en miljö där de som blir en del av denna akademiska samfundet kan utveckla sin fulla potential som människor. Coleman universitet ger möjlighet för personer med olika bakgrund och ålder att dela idéer och värderingar och att lära sig att arbeta tillsammans mot gemensamma mål:

Att lära sig att tänka analytiskt och kreativt; att förstå fakta och idéer; att resonera från dem och uttrycka slutsatser tydligt. Att erkänna att de som är befälhavare på maskinerna i denna tid av genomgripande teknik har det yttersta ansvaret för att säkerställa att deras åtgärder för att förbättra livskvaliteten för mänskligheten. För att främja en anda av intellektuell undersökning, vilket ökar den kulturella och sociala utvecklingen i samhället.

Målen för akademiska program är:

Att utveckla förståelse för ämnet i ett område av specialisering. För att förstå förhållandet mellan specialområde för hela riket av kunskap. Att utveckla förmågor som krävs för självständiga studier och forskning inom närliggande område. Att integrera kunskap och principer inom specialisering till en sammanhängande teoretisk och praktisk ram. För att stärka och förbättra både skriftlig och muntlig kommunikation. Att lägga grunden för ett livslångt kontinuerligt lärande.

Platser

San Diego

Coleman University

Address
Coleman University
8888 Balboa Ave

92123 San Diego, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 858-499-0202

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium