College Of Contemporary Music: Musicians Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Musicians Institute ägnar sig åt att inspirera konstnärlig och akademisk excellens samtidigt som de förbereder studenterna för karriärer inom musik- och underhållningsindustrin. Våra banbrytande utbildningserbjudanden ger den information, färdigheter och expertis som krävs för musiker och kreativa proffs för att uppnå sina mål.

Musicians Institute strävar efter att odla begåvade individer från alla bakgrunder med medvetna ansträngningar för att berika den globala allmänheten som en institution som är dedikerad till att förbereda studenter för karriärer inom den diversifierade musik- och underhållningsindustrin.

Musicians Institute erbjuder en komplett utbildning inom alla aspekter av musikbranschen. Genom verklig erfarenhet och vägledning från arbetande yrkesverksamma kan studenter tjäna olika grader och certifikat samtidigt som de utnyttjar nätverksmöjligheter på sitt toppmoderna campus i Los Angeles. Musicians Institute erbjuder en innovativ utbildning som förbereder akademiker för kreativa och professionella karriärer inom samtida musikindustri.

Platser

Hollywood

Address
6752 Hollywood Boulevard
Hollywood, CA 90028

CA 90028 Hollywood, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: