College of Charleston

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om kollegiet

Ett överlägset offentligt universitet med personligheten att spara.

Ligger i hjärtat av historiska Charleston, South Carolina, är College of Charleston ett nationellt erkänt offentligt liberalt konst- och vetenskapsuniversitet. Grundades 1770 och är högskolan bland landets främsta universitet för kvalitetsutbildning, studentliv och överkomliga priser. Dess vackra och historiska campus, i kombination med moderna faciliteter, banbrytande program och tillgängliga fakulteter lockar studenter från hela USA och runt om i världen.

Över 10 000 studenter och cirka 1 000 doktorander vid högskolan åtnjuter en liten högskolekänsla blandad med fördelarna och mångfalden hos ett medelstort urbana universitet. De arbetar nära med en engagerad fakultet, som består av mer än 500 framstående lärare. Och staden Charleston - världsberömd för sin historia, arkitektur, kultur och kustmiljö - fungerar som ett levande och lärande laboratorium för upplevelser inom affärer, vetenskap, teknik, undervisning, humaniora, språk och konst.

Mission, Vision och Värden

Att hedra de tidlösa principerna för liberal arts and sciences.

College of Charleston är en statligt stödd omfattande institution som tillhandahåller en högkvalitativ utbildning inom konst och vetenskap, utbildning och företag. Fakulteten är en viktig källa till kunskap och expertis för samhället, staten och nationen.

I överensstämmelse med sitt arv sedan grundandet 1770 behåller högskolan en stark liberal läroplan för konst. Beläget i hjärtat av det historiska Charleston strävar det efter att möta de växande utbildningskraven främst från Lowcountry och staten och, i andra hand, i Sydost. Ett överlägset grundutbildningsprogram är centralt för uppdraget vid College of Charleston . Som en framstående komponent i statens högre utbildningssystem uppmuntrar och stöder högskolan forskning.

Förutom att erbjuda ett brett utbud av utbildningsprogram för baccalaureate, inkluderar högskolan University of Charleston, South Carolina (UCSC), inrättad genom statlig stadga 1992, som fungerar som en forskningsinstitution där forskarutbildningen och forskningsprogram som är associerade med högskolan är inrymt. UCSC tillhandahåller magisterexamen och förutser att erbjuda ett begränsat antal doktorsexamen bör placera och behöva en order. Högskolan tillhandahåller också en omfattande kredit- och icke-kredit fortbildningsprogram och kulturella aktiviteter för invånare i Lowcountry i South Carolina.

College of Charleston söker sökande som kan lyckas fullfölja examenskraven och ägnar särskild uppmärksamhet åt att identifiera och ta emot studenter som utmärker sig akademiskt. College of Charleston serverar en varierad studentorganisation från dess geografiska område och lockar också studenter från nationella och internationella samhällen. Högskolan ger studenterna ett samhälle där de kan engagera sig i originalundersökning och kreativt uttryck i en atmosfär av intellektuell frihet. Detta samhälle, grundat på principerna i den liberala konstenstraditionen, ger studenter möjlighet att förverkliga deras intellektuella och personliga potential och att bli ansvarsfulla, produktiva medlemmar i samhället.

Uppdragsförklaringen (även kallad ändringsförklaringen) har godkänts eller reviderats av State College Board of Trustees eller College of Charleston Board of Trustees den 16 januari 1974; 12 mars 1986; 16 januari 1991; 15 februari 1994; 13 juli 2006; 23 juli 2014; och 25 augusti 2014.

Platser

Charleston

Address
66 George Street
29424 Charleston, South Carolina, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium