Colorado Mesa University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Colorado Mesa University grundades 1925 och är ett omfattande regionalt offentligt lärosäte som erbjuder fri konst, professionella och tekniska program på magister-, kandidatexamen, associerings- och certifikatnivå.

På Colorado Mesa är vi stolta över att erbjuda utbildningsmöjligheter och verktyg som hjälper studenter att lyckas i dagens komplexa och sammankopplade värld. Vårt fokus är att tillhandahålla högkvalitativa akademiska program, byggda på en stark liberal kärna som stöder studerandes intressen och regionala sysselsättningsbehov, samt tekniska program som svarar på yrkesarbetskraftskrav.

Colorado Mesa är ackrediterad av Higher Learning Commission.

Våra studenter

Colorado Mesa University har en inskrivning på nästan 11 000 med 14% av universitetets studentkår kommer från utanför Colorado. Studentpopulationen är 46% män, 54% kvinnor och 29% från traditionellt underrepresenterade grupper. De allra flesta studenter är studenter i traditionell ålder och inskrivna på heltidsstudier. Många studenter går på college samtidigt som de arbetar och tar hand om familjer, och Colorado Mesa är stolta över att kunna erbjuda kvälls-, online- och distansutbildningskurser som ger icke-traditionella och arbetande studenter möjlighet att främja sin utbildning och avancera i sina yrken.

Vår fakultet

Kärnan i universitetet är våra 323 akademiska och tekniska fakultetsmedlemmar på heltid från 13 avdelningar. Dessutom fungerar ett team på 345 noga utvalda forskare och yrkesverksamma som deltidsinstruktörer. Vår fakultet skapar en miljö utformad för att främja ett dynamiskt idéutbyte. Förutom undervisning fungerar professorer som akademiska rådgivare och samarbetar med hundratals studenter varje år i utmanande grundutbildningsprogram - en upplevelse som ofta bara finns i forskarutbildningen.

Våra campus

Colorado Mesas huvudcampus omfattar 141 tunnland i hjärtat av Grand Junction, Colorado. Inbäddat mellan berg och höga öknen, är området hem för några av de bästa friluftsliv i landet och har 300+ soldagar om året.

Tilman M. Bishop Campus är resultatet av ett partnerskap mellan universitetet, Mesa County Valley School District 51 och områdesföretag och är huvudplatsen för Colorado Mesas tvåårsavdelning: Western Colorado Community College. Program på Bishop Campus tjänar de tekniska utbildningsbehoven hos både högskolestudenter och gymnasieelever.

Montrose Campus i Colorado Mesa ligger vid foten av de vackra San Juan-bergen och ger tillgång till en mängd olika program och kandidatexamen i en naturskön, mindre miljö.

Friidrott

Colorado Mesa University har en stark vinnartradition som medlem av NCAA Division II och Rocky Mountain Athletic Conference. Mavericks har mer än 90 konferens- och regionaltitlar. För närvarande tävlar 28 Colorado Mesa-team i universitetssporter. CMU erbjuder mer än 700 student-idrottare möjlighet att tjäna en examen medan de tävlar vid en högsta division II-institution.

CMU har några av de finaste faciliteterna i konferensen i sina nyrenoverade atletkontor, fälthus, träningsfält och helt nya El Pomar Natatorium.

Platser

Grand Junction

Address
North Avenue,1100
81501 Grand Junction, Colorado, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium