Columbia College Hollywood

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Columbia College Hollywood är byggd på grundval av praktisk undervisning och lärande. Vi tror att det bästa sättet att förbereda dig för de möjligheter som ligger framåt är att främja en campuskultur som speglar den verkliga världen. Därför uppmuntrar våra program till kreativt samarbete över discipliner.

Från och med dag 1, har du flera uppdrag när du försöker och försöker nya roller och okända tekniker som är inblandade i kreativ mediainnehåll. Vår fakultet av erfarna, prisbelönta filmskapare, tekniker, artister och mentorer använder sin expertis för att engagera dig med innovativa undervisningsmetoder i interaktiva klassrumsmiljöer.

Varför välja oss?

För filmskapare

Columbia College Hollywood är college för filmskapare där du lär dig alla aspekter av filmskapande. Våra examensprogram fördjupar dig i det fulla utbudet av kreativa, tekniska och affärsmässiga färdigheter som krävs för att navigera i gränslösa entreprenörsmöjligheter i en konkurrenskraftig bransch. Vi ger dig tillgång till kärnan i filmindustrin med praktikplatser, sysselsättningsmöjligheter, professionell utrustning och verklighet.

Med filmskapare

Du kommer att arbeta med professionella filmskapare som delar din passion och kopplar dig i första hand med hantverket och verksamheten inom filmindustrin. Kurser är utformade för att balansera praktisk praktisk instruktion med princip och teori så att du ska ha kunskaper och kunskaper för att förverkliga din personliga vision.

Tillträde till industrin

Du kommer att studera filmskapande i Los Angeles, centrum för underhållningsindustrin. Du har tillgång till branschledare, från dina instruktörer i klassrummet till professionella gästhögtalare. Praktikplatser kommer att ge dig verkliga erfarenheter som du kan ta in på arbetsmarknaden efter examen.

Utrustning och faciliteter

Du har tillgång till professionell utrustning och faciliteter som inkluderar permanenta fotograferingsapparater, separata film- och TV-ljudutrymmen, digitala redigeringssviter och en high definition surroundljud teater för att visa upp ditt arbete. Vår film- och digitalkamerainventering uppdateras ständigt för att inkludera den professionella utrustning som för närvarande används av yrkesverksamma.

Uppdragsbeskrivning

Columbia College Hollywood utbildar studenter i konsten och vetenskapen om kommunikation och de olika medierna av modern storytelling inom en utforskning av liberal arts. Vår stränga studie och praktik förbereder akademiker som analytiska tänkare och effektiva kommunikatörer som är kreativa, kunniga och ansvariga bidragsgivare till att framhäva ett nyfiken, tankeväckande och medkännande globalt samhälle.

Filosofi

Columbia College Hollywood har för avsikt att främja en lärande gemenskap som främjar kreativitet, innovation och tillväxt genom utbildning, samarbete och en gemensam kärlek till underhållningskonst. Vi strävar efter att ge en utmanande liberal arts erfarenhet som förbereder studenterna för medborgarskap i det globala samhället genom att tillhandahålla:
  • Läroplaner berikade med praktiska inlärningsupplevelser som speglar den underhållande industrins verkliga värld.
  • Projektbaserade kursarbeten kräver att eleverna arbetar i lag för att lära sig alla aspekter av filmskapningsprocessen.
  • En inspirerande fakultet för underhållningsindustrin med erfarenheten att hjälpa studenterna släppa lös sin kreativa potential.
  • En intim utbildningsmiljö som uppmuntrar varje elev att ta de risker som är nödvändiga för att utveckla en unik konstnärlig vision och röst.
  • Möjligheter för professionell tillgång och fortsatt lärande genom underhållsbranschrelationer för att hjälpa kandidater bygga en grund för kreativ och professionell framgång.

Historia

I över 65 år har Columbia College Hollywood gett en praktisk utbildning inom området

Columbia College Hollywood grundades 1952 i MacArthur Park-området i Los Angeles som en gren campus i Columbia College i Chicago. Läroplanen var utformad för att fokusera på den växande televisions- och radioindustrin och innehöll en fakultet bestående av arbets-tv och radiopersonal. 1959 separerade Columbia College Hollywood från Chicago-institutionen för att fungera som en oberoende, privat, ideell högskola.

1997 grundade Columbia College Hollywood sin nuvarande campus i Panavisions historiska, tidigare världshögkvarter, den främsta designern och tillverkaren av de finaste kamerorna och linserna för film- och tv-industrin. Högskolan ligger nu centralt i hjärtat av San Fernando Valley, vilket ger studenter och fakultet tillgång till alla större film- och tv-studior i Los Angeles-området.

Studentliv

Oavsett om du drömmer om att skapa innehåll för den stora skärmen, den lilla skärmen, spelkonsolen eller scenen, presenterar din kreativa vision i den verkliga världen eller den virtuella världen eller etablerar din plats som branschledare eller mästare på ditt hantverk, har vi skapade en campuskultur som utformats för att ge dig möjlighet att uppfinna, forma, hantverk och förfina ditt personliga konstnärliga varumärke och förbereda dig för att hitta din egen plats i den oändliga, entreprenörsrika världen av global mediauppbyggnad.

Platser

Los Angeles

Address
Oxnard Street
18618 Los Angeles, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: