Columbia University Columbia Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Columbia Business School är centrerat i New York City, det globala affärscentret, och erbjuder sina olika studenter dagligen tillgång till inflytelserika industriledare.

Våra kända fakultetsmedlemmar ligger i framkant inom sina områden och producerar banbrytande forskning inom olika discipliner. Och vårt globala alumni-nätverk fortsätter att växa och påverka förändringar. På Columbia Business School idag firar vi vår plats i centrum.

Vi är engagerade i att utbilda och utveckla ledare och byggare av företag som skapar värde för sina intressenter och samhället i stort. vi åstadkommer detta genom våra MBA-, MS-, PhD- och Executive Education-program.

Vi är lika engagerade i att utveckla nya forskare och lärare och att skapa och sprida banbrytande kunskap, koncept och verktyg som främjar förståelsen och praktiken i ledningen. vi åstadkommer detta genom våra fakultetsforskning och doktorandprogram.

En oöverträffad kultur av akademisk excellens

Våra fakultetsmedlemmars banbrytande forskning påverkar affärsmetoder i alla sektorer. De informeras i realtid av den globala affärsmiljön och lär ut en omvandlande och ständigt utvecklad läroplan som utvecklar ledare som är redo att skapa möjligheter i alla miljöer.

Få en kraftfull inverkan på näringslivet och samhället

Vårt lärares och personalens tankeledarskap och vår position i centrum för global verksamhet gör att vi omedelbart och mätbart påverkar de krafter som formar verksamheten. Runt om i världen hanterar våra 44 000 plus-alumner dagens allt mer komplexa problem och gör skillnad i deras egna branscher och samhället i stort.

Platser

Manhattan

Address
10027 Manhattan, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium