Columbia University School of Nursing

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Mission och Vision

Som ledande inom utbildning inom omvårdnad i mer än ett sekel förbereder Columbia University School of Nursing expertsjuksköterskekliniker och forskare för att förbättra hälsan hos individer, familjer och samhällen i USA och runt om i världen.

Vår tonvikt på klinisk praxis, skapande av ny kunskap och ledarskap inom hälsopolitiken placerar Columbia Nursing i framkant inom vårdkompetens.

värden

Vi värdesätter strävan efter excellens inom omvårdnad genom att stödja akademisk integritet och stränghet och genom att uppmuntra fri och öppen dialog genom tvärvetenskapligt och ömsesidigt stöd.

Vi värdesätter en kultur av inkludering genom att omfamna mångkulturella perspektiv bland lärare, studenter och personal och genom att upprätthålla principerna om hälsoskydd, som omfamnar respekt för ras, kön och kulturell mångfald i vården av patienter, familjer och samhället.

Strategiska mål

Excel som den nationella modellen för innovativ doktorandutbildning.

Led sjuksköterskeforskning och stipendium som förvandlar nationell och global hälsa.

Exempel på tillgänglig, evidensbaserad, tvärvetenskaplig och kulturellt kompetent primärvård genom vår fakultetsutövning.

Hur vi når våra mål

Förkroppsliga en kultur av respekt, integritet och mångfald.

Var en pålitlig, inflytelserik röst om omvårdnadspraxis, forskning, hälsopolitik och examen som förbättrar allmänhetens hälsa.

Fungera på högsta nivå av skatte- och administrativt ansvar, effektivitet och effektivitet.

Engagera oss i livslångt engagemang för alumner och andra partners som förbättrar vårt rykte, ekonomiska styrka, mentorskap och globala nätverk.

Platser

New York

Address
West 168th Street,560
10032 New York, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: