Columbia University School of Social Work

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Columbia University's School of Social Work är en högst rankad skola och den första sociala arbetsskolan etablerad i USA

Sedan 1898 har Columbia-lärare och alumner spelat en ledande roll när det gäller att utveckla socialt arbete genom vetenskapliga och professionella bidrag. Det som började som ett ingripande i förhållandena i det industriella stadslivet i slutet av 1800-talet har utvecklats till ett globalt fält som påverkar nästan alla områden i det sociala och politiska livet. Våra studenter examen förberedd för att möta utmaningar från 2000-talet.

Columbia School of Social Work har till uppdrag att utveckla ledare inom socialt arbete och forskning vars arbete främjar professionella värderingar, kunskaper och färdigheter genom program och policyer som förbättrar välbefinnandet och främjar mänskliga rättigheter och social rättvisa på den lokala, nationella och global nivå. Vi härleder detta uppdrag från Columbia Universitys mål att främja kunskap och lärande på högsta nivå och att använda den kunskapen för mänsklig förbättring och samhällsutveckling. Med tanke på vikten av New York som en global stad, söker skolan akademiska relationer med många länder och regioner.

Platser

New York

Address
Amsterdam Avenue,1255
10027 New York, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium