Columbia University Vagelos College of Physicians and Surgeons

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Columbia University Vagelos College of Physicians and Surgeons (VP&S) och hälsovetenskapliga skolor som utgör Columbia University Irving Medical Center (CUIMC) är långvariga och progressiva organisationer som ägnar sig åt alla aspekter av medicinsk forskning, vård och utbildning. Varje dag arbetar vår lärare, personal och studenter mot vårt övergripande uppdrag - att bry sig, att upptäcka, att utbilda och att tjäna vårt eget samhälle och världen.

Vi är stolta över att vara en del av Washington Heights-samhället, ett av New York Citys mest olika stadsdelar, i nästan 100 år. Som den näst äldsta medicinska skolan i USA blev VP&S en del av landets första akademiska medicinska centrum 1928 när VP&S och Presbyterian Hospital (nu NewYork-Presbyterian Hospital) flyttade till ett 20 hektar stort campus i New York Citys stadsdel Washington Heights. Vi firar mångfalden i vårt samhälle som en del av vårt medicinska centrum och samarbetar med organisationer för att bygga meningsfulla program över Washington Heights och omgivande områden samtidigt som vi tar hand om människor i New York City och från hela världen.

När det nya koronaviruset drabbade New York City i år förvandlade vår lärare, personal och studenter sin energi till handling. Under denna otroligt utmanande tid strålade CUIMC: s kärnvärden. Våra patienter kommer först, och inför en global pandemi samlades alla för att tillhandahålla den säkraste, högsta vårdstandarden för alla våra patienter. Vår VP & S-klass 2020 tog examen tidigt och började sin karriär mitt i pandemin. Våra forskare fokuserade sitt arbete mot terapier, förebyggande och vaccin mot det nya viruset.

Baserat på det förflutna och nuet är vi redo att ta djärva steg. VP&S rankas konsekvent bland de bästa medicinska skolorna i landet och CUIMC anses vara bland de bästa akademiska medicinska centren i världen. Våra forskare representerar toppen i sina områden och arbetar tillsammans över olika discipliner för att översätta grundläggande vetenskapliga upptäckter till innovativa kliniska prövningar och innovativ, medkännande klinisk vård. Vår dedikerade fakultet stöder utbildning, utbildning och mentorskap för nästa generation ledare. Våra elever har MCAT-poäng och medelvärden bland de högsta i landet. Som institution prioriterar vi förespråkande i regeringen och i samhället för våra patienter och samhället. Medan vårt grannskap är ett levande exempel på mångfald, har senaste händelser med rätta tvingat oss att erkänna att samma mångfald inte alltid återspeglas i den akademiska världen, och vi vidtar åtgärder för att förbättra mångfald och inkludering i hela CUIMC.

Oavsett om du är intresserad av VP&S som ny eller blivande student, en potentiell fakultet eller anställd, en patient eller någon som bara vill lära sig mer om oss, uppmanar jag dig att upptäcka mer om vår medicinska skola, vårdcentral och individerna dedikerade till att upprätthålla de högsta standarderna för patientvård, forskning, utbildning, utbildning och engagemang i världen omkring oss.

Platser

New York

Address
West 168th Street,630
10032 New York, New York, Amerikas förenta stater

New York

Address
West 168th Street,630
10032 New York, New York, Amerikas förenta stater

New York

Address
West 168th Street,630
10032 New York, New York, Amerikas förenta stater

New York

Address
West 168th Street,630
10032 New York, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium