Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Columbia Video Network har varit ledande inom online-lärande sedan starten 1986, vilket gör att tusentals yrkesverksamma och avlägset belägna studenter att dra nytta av distansutbildning och fullfölja sin examen utan hemvist krav på campus i New York. Den Fu Foundation Skolan för teknik och Applied Sciences (SEAS) erbjuder bred undervisning inom ett stort forskningsuniversitet och är idealisk för att utbilda morgondagens tekniska ledare och uppmuntra teknisk kunskap. Våra tekniska och tillämpad vetenskap program, som bland landets äldsta och mest inflytelserika, anamma ny teknik och tvärvetenskapliga möjligheter.

Vårt mål är att ge våra elever att bli morgondagens teknikledande. För detta ändamål, vi främja kvalitet i undervisning och delta i forskning av världsklass med målet att främja överlägsenhet i framkant. Vi välkomnar dig att gå med oss ​​på denna spännande resa in i framtiden.

Det finns många graduate akademiska möjligheter för dig online från Columbia Video Network. CVN studenter dra nytta av den personliga uppmärksamheten i samband med små högskolor samt från omfattande akademiska resurser för en stor forskningsinstitution. Som Columbia student kommer du att ha tillgång till världsberömda professorer som är ledare och innovatörer inom sina respektive områden.

Graduate nätet teknologer på Columbia njuta av ett brett utbud av utbildningar att välja mellan bland annat Operations Research, Methods in Finance, Industrial & systemteknik, medicinsk teknik, kemiteknik, tillämpad matematik, fysik, datavetenskap, elektroteknik, maskinteknik och Anläggning, Construction Engineering & Management Systems, materialvetenskap.

Platser

New York

Address
Columbia Video Network,
500 W. 120th Street,
540 Mudd, MC 4719

NY 10027 New York, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium