Läs den officiella beskrivningen

Columbia Video Network har varit ledande inom online-lärande sedan starten 1986, vilket gör att tusentals yrkesverksamma och avlägset belägna studenter att dra nytta av distansutbildning och fullfölja sin examen utan hemvist krav på campus i New York. Den Fu Foundation Skolan för teknik och Applied Sciences (SEAS) erbjuder bred undervisning inom ett stort forskningsuniversitet och är idealisk för att utbilda morgondagens tekniska ledare och uppmuntra teknisk kunskap. Våra tekniska och tillämpad vetenskap program, som bland landets äldsta och mest inflytelserika, anamma ny teknik och tvärvetenskapliga möjligheter.

Vårt mål är att ge våra elever att bli morgondagens teknikledande. För detta ändamål, vi främja kvalitet i undervisning och delta i forskning av världsklass med målet att främja överlägsenhet i framkant. Vi välkomnar dig att gå med oss ​​på denna spännande resa in i framtiden.

Det finns många graduate akademiska möjligheter för dig online från Columbia Video Network. CVN studenter dra nytta av den personliga uppmärksamheten i samband med små högskolor samt från omfattande akademiska resurser för en stor forskningsinstitution. Som Columbia student kommer du att ha tillgång till världsberömda professorer som är ledare och innovatörer inom sina respektive områden.

Graduate nätet teknologer på Columbia njuta av ett brett utbud av utbildningar att välja mellan bland annat Operations Research, Methods in Finance, Industrial & systemteknik, medicinsk teknik, kemiteknik, tillämpad matematik, fysik, datavetenskap, elektroteknik, maskinteknik och Anläggning, Construction Engineering & Management Systems, materialvetenskap.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Operations Research är en tillämpad vetenskap och avser kvantitativa beslutsproblem, som vanligen innebär fördelning och kontroll av begränsade resurser. Uppstår sådana p ... [+]

Master of Science i Operations Research

Operations Research är en tillämpad vetenskap och avser kvantitativa beslutsproblem, som vanligen innebär fördelning och kontroll av begränsade resurser. Uppstår sådana problem, till exempel i verksamheten i industriföretag, finansiella institutioner, sjukvårdsorganisationer, transportsystem, energi och resurser, och regeringen. Verksamhets analytiker utvecklar och använder matematiska och statistiska modeller för att hjälpa till att lösa dessa beslutsproblem. Liksom ingenjörer, de är problem formulerare och lösare. Deras arbete kräver bildandet av en matematisk modell av ett system och analys och prediktion av konsekvenserna av alternativa sätt för att driva systemet. Analysen kan innebära matematiska optimeringsmetoder, probabilistiska och statistiska metoder, experiment och datorsimuleringar. Operationsanalys kurser har erbjudits vid Columbia University sedan 1952.... [-]

Amerikas förenta stater New York
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska