Läs den officiella beskrivningen

Investerar i dig!

Contech investerar i dig genom att erbjuda examensprogram, färdigheter och jobbmöjligheter för morgondagens karriär inom mjukvarubaserad ekonomi.

Avancera i din karriär

Lyckas nu och betala senare

I Contech är vi transparenta. Vi vill investera i dig och avslöja den bästa versionen av dig. Börja din karriär med en liten avgift på förhand och betala undervisningen när du landar ett högt betalande jobb - om du inte gör det, behöver du inte betala. Det är så enkelt. Så detta är hur vi stöder våra studenter.

Bli en digital nomad

Contech lovar sina studenter att förse sig med hävstångsteknologi för att kunna arbeta var som helst i världen, uppleva olika kulturer, utrustade med grundläggande personliga kompetenser, inte bara för dina studier utan för ditt personliga och professionella liv.

4 jätte tekniska städer

Contech Nomad Studenter drar nytta av att bo och lära sig i fyra olika världsstäder, San Francisco, New York, Berlin

Projektbaserat lärande

Vi är emot passiva lektioner där du väntar på information hällt på ditt huvud. Med de utmanande projekten kommer du att få fram dina bästa delar av dina tidigare erfarenheter och koppla dem till ditt projekt för att odla till de inspirerande och unika.

122273_pexels-photo-1438081.jpegBuro Millennial / Pexels

Utmana det traditionella lärande systemet

Vår strategi är att ge dig inspirerande utmaningar som gnister din fantasi, samtidigt som du visar vad du behöver för att klara dessa utmaningar.

Kompetensutveckling

En Contech-student som har utmärkta kunskaper och djupa kunskaper inom sitt expertisområde och som också är angelägna om att utforska de ännu okända möjligheterna för den digitala omvandlingen som vårt samhälle upplever.

Digital lärande

Vår strategi riva upp regelboken genom att identifiera de som reproducerar fakta för en examen är inte vad som behövs i dagens snabbt rörande ekonomi. Istället erbjuder vi en 360-graders digital inlärningsupplevelse - inbädda kunskap och förståelse i en praktisk miljö.

hackathon

Lärande med rote håller dig inte uppdaterad med den tekniska utvecklingen. Praktiska workshops håller dig lärande i ett samhälle - studsar idéer från medstudenter och lär dig organiskt.

mentorskap

Vår lärare anser inte sig själva som de som har värdefull kunskap som de helt enkelt vill vidarebefordra till dig. Istället fokuserar de på att göra det möjligt för dig att få meningsfulla, förstahandsupplevelser - ge dig möjlighet att behärska utmanande projekt med förmågan att tänka kreativt, samarbeta och kommunicera effektivt.

122272_people-coffee-notes-tea.jpgStart Stock Photos / Pexels

Utveckla den kompetenta arbetskraften

Det grundande teamet bakom Contech har varit inom utbildnings- och talangutvecklingsindustrin sedan 2005 och erbjuder tillgång till utbildning över 45 000 studenter globalt. Vid tiden 2014 var färdighetsgapet på teknikområdet så stort att alla våra arbetsgivarnätverk letade efter talanger inom de nyligen bildade områdena blev besvikna över att det akademiska landskapet fokuserar på de grundläggande principerna för datavetenskap, istället av de spännande nya möjligheterna på internet och dess möjligheter.

Dagens komplexa globala ekonomi kräver en skicklig arbetskraft som kan utnyttja teknik för att driva framgång. Contechs robusta programserie innehåller alla grundläggande pelare för innovation för att ge individer och team flera alternativ för tillväxt och utveckling. Vi erbjuder program inom konstgjord intelligens, datavetenskap, digital marknadsföring samt molntjänster, djup inlärning, produkthantering, digital design och mjukvaruutveckling, program som utrymmer vår digitala ekonomi idag. Studenterna kan välja mellan olika format och sätt att hjälpa dem att bäst uppnå sina mål, inklusive heltid, deltid, på campus och online.

Konstruera ett enormt globalt nätverk

Vi har fyra campus i de bästa tekniska naven runt om i världen, men ytterligare 2 campus kommer att finnas tillgängliga under 2020. Vi utökar ständigt vårt arbetsgivarnätverk som består av 32 tekniska partners. Contechs globala närvaro, tekniska nätverk och anställningspartners är tre av våra största tillgångar. Förutom program som uteslutande är utformade för att tillgodose arbetsgivarnas behov, främjar vi en pipeline av branschfolk som fungerar som instruktörer, mentorer och bussar. Detta blomstrande professionella nätverk hjälper våra nyutbildade kandidater att hitta jobb och skapa anslutningar, sätta upp dem för framgång på jobbet och i livet.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Vi anpassar oss till marknaden

Dynamiska fält som datavetenskap och artificiell intelligens utvecklas i realtid och vi pilot-, lanserings- och solnedgångsprogram kontinuerligt för att svara på marknadens efterfrågan och utvecklingen av verktyg och tekniker. Vårt team av instruktionsdesigners i världsklass, ämnesexperter och utbildningsproduktledare uppdaterar kontinuerligt vårt innehåll för att säkerställa relevansen. Genom att utnyttja data, feedback och insikter från våra egna bedömningar producerar vi kurser som resulterar i maximal påverkan på jobbet. Djupa arbetsgivarrelationer har alltid varit en väsentlig del av Contechs DNA. Ungefär hälften av våra studenter finansieras av arbetsgivare som vill ha sina anställda utbildade av våra experter, och våra läroplaner styrs av branschens behov. Vi har hjälpt dussintals Fortune 100-företag - och hundratals andra företag världen över - att utvärdera och utbilda sin talang, på plats, online eller på våra campus.

Licensing

Contemporary Technology University håller på att erhålla ett fullständigt institutionellt godkännande för att fungera som en privat examensgivande institution av California Bureau for Private Postsecondary Education. Fullständigt institutionellt godkännande är den högsta status som tilldelas av delstaten Kalifornien. Sådant godkännande indikerar överensstämmelse med minimistatstandarder och innebär inte någon godkännande eller rekommendation från staten eller presidiet.

Stödad av Academic Community

Vårt akademiska råd ger oss de senaste insikterna i vårt fältforskning, ett starkt band till det vetenskapliga samhället och decennier av erfarenhet av att skapa meningsfulla inlärningsmiljöer. De hjälper oss att identifiera de professorer, forskare och föreläsare som delar vår strävan efter spetskompetens, vårt gemensamma uppdrag och stöder vår pedagogiska strategi.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Contemporary Technology University

Bli en digital marknadsförare genom att behärska färdigheterna för digital marknadsföringsstrategi och marknadsföringsplanering, UX, innehållsmarknadsföring, inkommande m ... [+]

Bli en digital marknadsförare genom att behärska färdigheterna för digital marknadsföringsstrategi och marknadsföringsplanering, UX, innehållsmarknadsföring, inkommande marknadsföring, e-postmarknadsföring, sökmotoroptimering (SEO), sökmotormarknadsföring (SEM), blygenerering, sociala medier, e-handel , online ryktehantering och affiliate-marknadsföring. Startdatum Varaktighet Studiealternativ Undervisning Lyckas nu Genomsnittslön 15 januari 2020 12-18 månader Nomad eller online 5 400 $ 15% inkomst för två år eller $ 18 000 på framsidan Betala endast om du får ett jobb $ 70K - $ 110K USD Masterprogram med anställbarhetsfokus

Master of Digital Marketing är utformad för att hjälpa dig utveckla en avancerad förståelse för de grundläggande koncept som ligger till grund för digital marknadsföring och försäljning. Förutom att förvärva praktiska färdigheter som krävs för att implementera och hantera effektiva digitala marknadsföringsstrategier, kommer du också att utveckla kritisk specialistkunskap genom forskning och utveckling av ditt examensarbete. Denna process validerar en pedagogisk pedagogik i programmet - med strukturerade inlärningsresultat och lämpliga innehåll och bedömningskriterier.... [-]

Amerikas förenta stater Palo Alto
Januari 2020
Heltid
Deltid
12 - 18 månader
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

MSc

Contemporary Technology University

Bli en datavetare genom att behärska färdigheterna för att tolka data, formulera insikter och kommunicera din kunskap genom att använda maskininlärning, hantera stora dat ... [+]

Bli en datavetare genom att behärska färdigheterna för att tolka data, formulera insikter och kommunicera din kunskap genom att använda maskininlärning, hantera stora datamängder och generera intressanta visualiseringar. Startdatum Varaktighet Studiealternativ Undervisning Lyckas nu Genomsnittslön 15 januari 2020 12-18 månader Nomad eller online $ 6K 15% inkomst för två år eller $ 20 000 på framsidan Betala endast om du får ett jobb $ 90K - $ 145K USD Masterprogram med anställbarhetsfokus

Eftersom data samlas över breda branscher och akademier ser vi ett behov av datavetenskapare som är utrustade med kompetens för att hjälpa till med databaserat beslutsfattande. Företag använder exempelvis data för att bestämma försäkringsskydd, göra marknadsbeslut, erbjuda rekommendationer till kunder och tillhandahålla effektivare vård. Ett känt exempel från akademin är bestämningen av Higgs Boson från simulerade data med maskininlärningsmetoder.... [-]

Amerikas förenta stater Palo Alto
Januari 2020
Heltid
Deltid
12 - 18 månader
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Contemporary Technology University

Bli en artificiell intelligensekspert genom att behärska färdigheterna för att utveckla intelligenta algoritmer och maskiner för självkörande bilar, smarta kameror, överv ... [+]

Bli en artificiell intelligensekspert genom att behärska färdigheterna för att utveckla intelligenta algoritmer och maskiner för självkörande bilar, smarta kameror, övervakningssystem, robottillverkning, maskinöversättningar, internetsökningar och produktrekommendationer. Startdatum Varaktighet Studiealternativ Undervisning Lyckas nu Genomsnittslön 15 januari 2020 12-18 månader Nomad eller online $ 6K 15% inkomst för två år eller $ 20 000 på framsidan Betala endast om du får ett jobb $ 90K - $ 234K USD Masterprogram med anställbarhetsfokus

Som människor kan vi bli fascinerade av komplexiteten i varje daglig aktivitet. Hur uppfattar vi, agerar, beslutar och minns? Å ena sidan, om vi förstår hur vår egen intelligens fungerar, kan vi använda denna kunskap för att göra datorer smartare. Å andra sidan, genom att få datorer att bete sig mer som människor, lär vi oss mer om hur vår egen kognition fungerar.... [-]

Amerikas förenta stater Palo Alto
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 18 månader
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska