Criswell College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Criswell är en kristen skola i Dallas, Texas, erbjuder grader på grundnivå och avancerad nivå. Sedan starten 1970 har högskolan haft en unik och viktig roll i Döparen och kyrkoliv. Tacksam för det arv, fortsätter vi att bygga en institution för högre utbildning, med en blandad grupp av kristna, evangeliska troende, är att ägnas åt akademisk excellens och andlig vitalitet.

Criswell har en credentialed och erfarna lärare som är dedikerade till ministeriet och till kyrkan. Kollegiet relativt ringa storlek gör det möjligt för professorer inte bara att instruera men också att handleda, ger eleverna möjlighet att utforska teologiska frågor både säkert och djupt, och skaffa den kompetens som krävs för att påverka samhället.

Kollegiet ägnas åt studentens utveckling, i syfte att forma en student karaktär och kunskap på många sätt. Samtidigt våra elever forma vår gemenskap med sin närvaro som de testar sina idéer och utmana och lära från sina kamrater och mentorer. Vi Därför väljer våra studenter noggrant, för vi investerat i deras akademiska och andlig utveckling och de bidrag som de kommer att erbjuda samhället.

Campus

Criswell College ligger i gamla East Dallas, en levande och växande gemenskap intill Downtown Dallas.

Studerande

75% procent av Criswell studenter är män; 25% procent är kvinnor. 38% är African American, Asian, Hispanic / Latino, eller Native American.

Fakulteten

95% av Criswell s heltidsanställda lärare hålla en Ph.D. eller annan terminal examen inom sitt område, också representerar en mångfald av discipliner.

Student-Faculty Ratio

Med en student-fakulteten förhållandet 12 till 1, är Criswell en plats där professorer personligen känner och bryr sig om sina elever.

Grad program

Med en växande läroplan, Criswell studenter välja mellan olika utbildningsprogram. Studenter intresserade av en allmän utbildning förankrad i en stark biblisk och teologisk grund kan föra en Associate of Arts. Studenter vid studentexamen nivå kan föra en Bachelor of Arts i exegetik, Församlingsplantering och Revitalization, ministeriet, psykologi eller filosofi, politik och ekonomi (PPE) och en Bachelor of Science i utbildningen.

Doktorander kan välja en Master of Arts programmet i departement, rådgivning, eller bibliska och teologiska studier. Master of Divinity är också tillgänglig för dem som bedriver vigningstjänsten eller för dem som önskar en mer omfattande minister utbildning.

Studentliv

Studentlivet på Criswell är spännande och mångfacetterad. Mellan departements möjligheter, sociala aktiviteter, studiegrupper och speciella evenemang, eleverna saknar aldrig något att göra och lära sig under sin tid på högskolan.

Undervisning och stöd

Under 2014-2015, heltid börjar studenter betalade $ 7870 i undervisning och avgifter. 55% av dessa studenter fick paket ekonomiskt stöd.

Accreditation

Criswell College är ackrediterat av den södra Association of Högskolor och skolor kommissionen om Högskolor att bevilja associera, studentexamen och magisterexamen.

Platser

Dallas

Address
4010 Gaston Avenue

Dallas, Texas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium